Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(country girl @ 2010 12 14, 12:37)
manau, problema visai ne virtuves balduose schmoll.gif
jus kada nors ramiai atsiseskite ir apsizvalgykite aplinkui, neskubekite, ivertikite, kiek spalvu vyrauja jusu namuose, kokiu stiliu jusu baldai, detales, ar tikrai jums dera jie tarpusavyje?

Pritariu, kad ne baldai kalti, o per daug ivairiu spalvu ir medziagu. Is esmes zmogus atejes i patalpa pirmiauia pastebi spalva ir renkantis baldus bei kitas interjero detales pirmiausia reikia derinti spalvas. Gali buti skirtingi stiliai, bet jei spalvos deres, tai gausis grazus eklektiskas interjeras.

Bet as tai labai greitai padaryciau sita virtuve visai zavinga. Paimciau teptuka ir nudazyciau virtuves baldus kokia nors silta balta (atspalvi derinciau prie grindu ir grindu nekeisciau, visai jos normalios, o su kilimu apsunkinsit virtuves valyma ir kazin ar bus graziau), isimciau tas dureles su "vitraziniais" stiklais ir ideciau paprasta stikla arba tas grotuotas dureles, o gal palikciau atviras, ir kuo daugiau daiktu laikyciau spintelese, o ne ant stalvirsio.
Dar paziurejau i tas vitrazines spinteles, tai is apatiniu isemus dureles ir idejus uzuolaideles, o is virsutines spinteles visai isemus dureles ir sudejus kokius nors tinkancius krepselius daiktams laikyti visai zavingai atrodytu.
Taip perdarius virtuve, turbut bet kuri jusu issirinkta medziaga uzuolaidoms tiktu.

O jei dabar skubate tik del to, kad uzdengti langa, tai gal verciau isideti pati paprasciau balta roleta, nes uzuolaidu dejimas, nepabaigus visur sutvarkyti interjero, mano manymu, pinigu svaistymas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KungFuPandaSuper: 14 gruodžio 2010 - 11:07
as dabar galvoju... kai darysim gen.remonta - planavom keisti medine grindu dali - gal reikia planuot ir plyteles virtuveje keisti g.gif Dabar noreciau virtuveje mediniu grindu rolleyes.gif Bet itariu sudetingas reikalas... Ypac MB ikalbeti doh.gif

KungFuPandaSuper -aciu uz konkrecias mintis 4u.gif Vat tie vitrazai virazai man irgi ne prieko (nesuprantu kur mano protas buvo kai pasirasiau ant ju doh.gif ) Patys baldai man patinka - ir norejau as tamsiu, o ne sviesiu rolleyes.gif
tik kaip ir saket - per daug skirtingu dureliu, perd aug prideliota ant stalvirsiu - todel ir noriu ir kavos aparata ir mikrobange ir visokius SH... nuimti rolleyes.gif
Ir indaujos mintis gime todel, kad norisi virtuve siek tiek atitverti nuo valgomojo... Pas mane virtuveje gaminama ir daug, seimyna didele - bus dar didesne tai visu ir nesugaudysi kur kas ka padejo ar ispyle doh.gif O kai svecias (ar pats) sedi prie stalo ir matai burdeli tai net patis kaniausia vakariene ne tokia skani pasidaro (blogiausia kad seimynai tai dzin, cia man vienai tai trukdo doh.gif )
Atsakyti
Laba smile.gif

QUOTE(BevardeX @ 2010 12 14, 09:42)
O aš gavau per tarpininkę pirktus audinius, teks siuvimu užsiimt:
http://i62.servimg.c...21/dsc_2315.jpg

Turiu pom pom juostos (bumbuliukųsmile.gif ) nemažai, bandysiu gal kažką tokio pagalvėlėms:
http://farm4.static...._bd30702af5.jpg

wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 12 14, 10:50)
Siai dienai noriu priimti sprendima ka daryti su virtuves uzuolaidom... Kitamet (arba dar kitamet  doh.gif )nusimato statybos - projektas jau yra - statysim priestata, i ji iskelsim svetaine, o dabartines svetaines vietoj bus biblioteka/darbo kambarys.  Tuo paciu remontuosim visa nama - kas nesikeis - tai virtuves baldai... Plyteles grindu deja irgi nesikeis, todel ieskau iseities is padeties smile.gif Stengiuos saves nenervinti mintimis "kaip nedera" kaip nepatinka" ir tt ir pan - gyvenu sia diena, dziaugiuosi savo vaikais, ir po truputi planuoju ka daryti su namais - brandinu mintis, nes jau priskubejom keldamiesi i nama - tai kad namas irengtas per menesi jusm turetu viska paskyti  doh.gif (turejom atlaisvinti buta)

ramiai, po truputi viska sudesite i savo vietas drinks_cheers.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 12 14, 13:04)
Ir indaujos mintis gime todel, kad norisi virtuve siek tiek atitverti nuo valgomojo... Pas mane virtuveje gaminama ir daug, seimyna didele - bus dar didesne tai visu ir nesugaudysi kur kas ka padejo ar ispyle  doh.gif O kai svecias (ar pats) sedi prie stalo ir matai burdeli tai net patis kaniausia vakariene ne tokia skani pasidaro (blogiausia kad seimynai tai dzin, cia man vienai tai trukdo  doh.gif )

Nemanau, kad indauja padetu paslepti bardakeli virtuveje, kai ateina sveciai, nes pacios purviniausios zonos - plovimo ir virimo - vis vien matysis. As tokiu atveju galvociau apie kokias nors uzuolaidas ar kazka panasaus. Tik nezinau ar tiktu, ne neaisku, kas priesais virtuve. Suprantu, kad su kruva maziu sunku tvarka palaikyti (pas mane pacia trys "tvarkdariai" wub.gif ) 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Zaneta75 @ 2010 12 14, 11:50)
Siai dienai noriu priimti sprendima ka daryti su virtuves uzuolaidom...

Ir be manes daug patareju. ax.gif
Uzuolaidas rinkciausi tik vienspalves ir neblizgias( kaip cia kazkas jau ir patare), sviesias, grindiniu plyteliu sviesiausio atspalvio.
Visus daiktelius ant stalvirsio ir palanges ir virtuvinius ranksluostukus palikciau tik baltos/sviesios spalvos.
Ir virtuvinese spintelese , kuriose yra stiklai, is vidines puses itaisyciau uzuolaideles t.p. medziagos kaip uzuolaidos.

Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2010 12 14, 12:50)
Patikslinsiu - neprasiau vertinti mano namu  mirksiukas.gif
Siai dienai noriu priimti sprendima ka daryti su virtuves uzuolaidom...
kas nesikeis - tai virtuves baldai... Plyteles grindu deja irgi nesikeis, todel ieskau iseities is padeties smile.gif

Tai o kaip kitaip patarsi zmogui, jei neziuresi i visuma smile.gif As tiesiog ivertinu tai, kad matosi, jog neesate pedante, tai manau ir ateityje tai nepasikeis, vadinasi ir toliau virtuveje liks sioks toks bardakelis. Na ir valio, koks kieno reikalas. tiesiog margos uzuolaidos galutinai pribaigtu visas pastangas kazkiek sutvarkyti ta chaosa. Juk pagrindinis dalykas, tai nesikeis, nei baldai virtuves, nei plyteles, o ir kam keisti, baldai superiniai, jei kam nepatinka, tai skonio reikalas, bet siaip juose nieko blogo nera, gal tik vitrazai blush2.gif , bet cia viens du ir pakeiti. Plyteles aplamai man grazios ir dera prie baldu. Tai nieko kito jums nelieka, kaip tik pasirinkti vienspalvi ruba langams ir kuo paprastesnio modelio, gal romanetes, kad ir kaip tai banaliai skamba. Juolab, kad kai yra viena erdve, tai paprasciau bus irengineti biblioteka, svetaine. Svetaineje man grazus kilimas, bent jau nuotraukoje. tai kam jo atsikratyti, tiks jis puikiai jums ir veliau, padarius remonta, bet prie imestu uzuolaidu pavyzdziu nederes. Kam galva kvarsinti ieskant kazkokiu imatriu sprendimu, kai parasti tiesiog patys lenda i akis, paskui dziaugsites, kam galvoti, kaip prie uzuolaidu derinti interjera, jei galima padaryti paprasciau, prie jau esamu dalyku, tiesiog tinkamai parinkti detales mirksiukas.gif Bus tikrai grazu smile.gif O ta indauja taip jums reikalinga? as jau geriau tada daryciau sienele toje vietoje, kai daryciau remonta, bus parpasta ir tvarkinga. Dabar matosi, kad spinteles viduje irgi chaosas, nemanau, kad indaujoje bus kitaip. Kam prievartauti save keiciant iprocius, jei yra galimybe namus pritaikyti prie saves.
Ir apsluociau virtuves palanges, nei ten grozio, nei jaukumo, kazkada jau jums ta siuliau. Menas grupuoti detales, jei tai nesigauna, geriau padaryti tvarka, nei palikti bet kaip.

QUOTE(Zaneta75 @ 2010 12 14, 13:04)
as dabar galvoju... kai darysim gen.remonta - planavom keisti medine grindu dali - gal reikia planuot ir plyteles virtuveje keisti  g.gif D

Plyteles grazios ir dera visai, nereikia jums nei kilimo, nei kitos dangos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 12 14, 10:42)
O aš gavau per tarpininkę pirktus audinius, teks siuvimu užsiimt:
http://i62.servimg.c...21/dsc_2315.jpg
Turiu pom pom juostos (bumbuliukųsmile.gif ) nemažai, bandysiu gal kažką tokio pagalvėlėms:

Kaip mane dziugina, kai matau/sutinku i save (skonio ir patinkanciu dalyku prasme) panasiu zmoniu thumbup.gif
As jei ieskau audiniu smulkiajai tekstilei, tai ziuriu tik i tokius - is patirties bandau speti, kad is JAV rolleyes.gif Ten ju ir kaina geriausia ir pasiula didziausia (cielos kolekcijos lotuliukas.gif ).

Gal ir ne labai i tema, bet prekiu pasiula vercia ieskoti ir pirkti namu groziui skirtus elementus uzsienyje, todel mergaites (BevardeX ir Iriska), kadangi turite didziausia patirti perkant ebay, pasidalinkite savo patirtimi, nes ir as (gal ir kitos mamos) noreciau nerti i si reikala, tik neturiu kas placiau papasakotu ax.gif
Ar esate nudege? Ar daug kartu negave daiktu? Ar su mokejimu per paypal buvo kokiu nesklandumu? Ar daznai naudojates? Ar apskritai verta prasidedi savarankiskai, ar geriau per tarpininkes?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 12 14, 14:20)
Kaip mane dziugina, kai matau/sutinku i save (skonio ir patinkanciu dalyku prasme) panasiu zmoniu thumbup.gif 
As jei ieskau audiniu smulkiajai tekstilei, tai ziuriu tik i tokius - is patirties bandau speti, kad is JAV rolleyes.gif  Ten ju ir kaina geriausia ir pasiula didziausia (cielos kolekcijos lotuliukas.gif ).

Gal ir ne labai i tema, bet prekiu pasiula vercia ieskoti ir pirkti namu groziui skirtus elementus uzsienyje, todel mergaites (BevardeX ir Iriska), kadangi turite didziausia patirti perkant ebay, pasidalinkite savo patirtimi, nes ir as (gal ir kitos mamos) noreciau nerti i si reikala, tik neturiu kas placiau papasakotu ax.gif
Ar esate nudege? Ar daug kartu negave daiktu? Ar su mokejimu per paypal buvo kokiu nesklandumu? Ar daznai naudojates? Ar apskritai verta prasidedi savarankiskai, ar geriau per tarpininkes?
Dekui 4u.gif

poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif
Papasakosiu is savo varpines:

Su ebay draugauju jau kokie 5metai. Lengviau pasidare, kai pvz Limcamca leido naudotis jos adresu. is Vokietijos galima per Mam5 bandyti tartis, bet ten sunkiau, nes jos adreso negalima rasyti,tik tartis su vokieciais ,kad jai siustu. Kartais nenori taip, todel buvo ir anuliuotu aukcionu.
Su UK viskas paprasta kaip 2x2, pamatote grazia preke, paziuryte uz kiek panasios nueina ir kiek galite sau leisti uz ja moketi su pristatymu UK ir paskui iki LT (8lt/kg)
Kartais pardavejai nenori siusti, tipo atvaziuok pats pasiimk. Taip galima daryti jeigu preke yra Londone, essex, kent, bent jau jeigu per Limcamca siusit. Jeigu toli, tada jau reikia prasyti ,kad siustu ir kokie 80proc sutinka siusti.
Paypal yra labai geras ir saugus dalykas tik reikia prisiregistruoti su kreditine banko kortele (visa electron netinka)
Buvo atveju kai negavau prekes, bet dazhniausiai tai is Kinijos (beje I UK is kinijos negalima siustis, nes bus muitai ir baisiai pikta Lina smile.gif
Ir dar visuomet yra rizika, kad preke yra sugadinta, suduz ar dar kokia nors velniava. Grazinti neimanoma...
Jeigu uzsakote per tarpininke, jinai patikrina prekes pries siunciant i LT ir jeigu kas nors blogai grazina. Bet uz tai jus mokate 15-25proc.

Na lyg ir viskas mirksiukas.gif

p.s. su ka tik prisiregistravusiais nelabai nori bendrauti pardavejai, bent jau del kazkokiu nestandartiniu situaciju.
Atsakyti
Iriska - aciu 4u.gif

Zaneta75 -idetas uzuolaidu pavyzdelis is "Vokisku uzuolaidu" salono, ar ne?
Ar ir nuziureti audiniai is ten? Jei taip, tai smalsumo delei koks audinio plotis ir metro kaina? O smalsu del bendro zinojimo (megstu orientuotis kainose ax.gif ) ir kiek "uzsilupo" kaina mirksiukas.gif
Aciuks smile.gif
Atsakyti
BevardeX, gal del audiniu galima daugiau techniniu dalyku suzinoti? tongue.gif Parduotuve, tarpininke, kiek siuntetes ir is kiek mazdaug dauginti. taip lengviau butu apsispresti, nes kartais, matai, blaskaisi, bet atrodo, kad nerealu taip, ir spjauni i ta reikala blush2.gif Nes su rubais, batais, sviestuvais man kaip ir viskas aisku, ta siunciuosi, o vat sitoje vietoje kazkaip pastringu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 12 14, 15:11)
BevardeX, gal del audiniu galima daugiau techniniu dalyku suzinoti?  tongue.gif  Parduotuve, tarpininke, kiek siuntetes ir is kiek mazdaug dauginti. taip lengviau butu apsispresti, nes kartais, matai, blaskaisi, bet atrodo, kad nerealu taip, ir spjauni i ta reikala  blush2.gif Nes su rubais, batais, sviestuvais man kaip ir viskas aisku, ta siunciuosi, o vat sitoje vietoje kazkaip pastringu  blush2.gif

Cobre, mamagabi, atsakau į klausimus biggrin.gif
Nuo 2006m. perku ebay, per tarpininkes dar nuo anksčiau.
Apie pirkimą per tarpininkes nepasakosiu, ir taip viskas visoms aišku:)
Su ebay (pfu pfu) nudegt neteko, prekes visada gavau, bylų kelt nereikėjo smile.gif
Labiausiai patinka pirkti iš co.uk, nes greitai atkeliauja ir siuntimas paprastai būna proto ribose. O ir susitarti, kad siųstų į LT, nors prie parduodamos prekės būna parašyta, kad siuntimas TIK UK, dažniausiai pavyksta.
Iš USA pirkimas vienodai geras, tik perkant brangesnius daiktus dažniausiai tenka susimokėti mokesčius. Nors visada paprašau, kad nurodytų, kad siunta- dovana arba ne brangesnė nei 10-20USD ir visada taip nurodyti sutinka, bet gavus vis gi būna kitaip. Amerikiečiui, matyt, mokesčių slėpimas- nusikaltimas biggrin.gif

Šituos audinius pirkau per Lauretą (tik ji sutiko nupirkti iš tos pardės) iš www.fabric.com
Patys audiniai labai nebrangūs, dar nuolaidos buvo, ~6USD už jardą (90cm). Pirkau iš viso 11 jardų, t.y. ~10 metrų. Siuntimas iki lauretos buvo nemokamas.
Na o bet tačiau didelis minusas- siuntimas į LT, kuris man kainavotiek pat, kiek ir visas audinys cool.gif Žodžiu už visuos tuos metrus gavosi 340Lt.
Kas dėl audinio kokybės, tai kažkiek nusivyliau. Kietokas toks, "nelankstus", bet vakar vieną gabaliuką išploviau, žiūrėsiu, tikiuos, kad "suminkštės" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 12 14, 16:39)
Cobre, mamagabi, atsakau į klausimus biggrin.gif
Nuo 2006m. perku ebay, per tarpininkes dar nuo anksčiau.
Apie pirkimą per tarpininkes nepasakosiu, ir taip viskas visoms aišku:)
Su ebay (pfu pfu) nudegt neteko, prekes visada gavau, bylų kelt nereikėjo  smile.gif
Labiausiai patinka pirkti iš co.uk, nes greitai atkeliauja ir siuntimas paprastai būna proto ribose. O ir susitarti, kad siųstų į LT, nors prie parduodamos prekės būna parašyta, kad siuntimas TIK UK, dažniausiai pavyksta.
Iš USA pirkimas vienodai geras, tik perkant brangesnius daiktus dažniausiai tenka susimokėti mokesčius. Nors visada paprašau, kad nurodytų, kad siunta- dovana arba ne brangesnė nei 10-20USD ir visada taip nurodyti sutinka, bet gavus vis gi būna kitaip. Amerikiečiui, matyt, mokesčių slėpimas- nusikaltimas biggrin.gif

Šituos audinius pirkau per Lauretą (tik ji sutiko nupirkti iš tos pardės) iš www.fabric.com
Patys audiniai labai nebrangūs, dar nuolaidos buvo, ~6USD už jardą (90cm). Pirkau iš viso 11 jardų, t.y. ~10 metrų. Siuntimas iki lauretos buvo nemokamas.
Na o bet tačiau didelis minusas- siuntimas į LT, kuris man kainavotiek pat, kiek ir visas audinys cool.gif Žodžiu už visuos tuos metrus gavosi 340Lt.
Kas dėl audinio kokybės, tai kažkiek nusivyliau. Kietokas toks, "nelankstus", bet vakar vieną gabaliuką išploviau, žiūrėsiu, tikiuos, kad "suminkštės" smile.gif

Sedziu ziurineju uzuolaidu audinius UK. Parduoda po 15metru unsure.gif KAm tiek daug, nelabai suvokiu. g.gif

Atsakyti