Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės Suomijoje

Sveikos mirksiukas.gif ramu čia pas jus.
Norėjau pasiteirauti, gal galėtumėte ką patarti, ką verta būtų pamatyti, aplankyti Tamperėje ir aplink?
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2011 03 16, 18:29)
Sveikos  mirksiukas.gif ramu čia pas jus.
Norėjau pasiteirauti, gal galėtumėte ką patarti, ką verta būtų pamatyti, aplankyti Tamperėje ir aplink?

www.gotampere.fi/eng - čia miesto puslapis, pasinagrinėjom kiek su draugais, kai važiavom. Bet nelabai ką pamatėm, nes užtingom blush2.gif Bandėm ieškoti Lenino muziejaus bigsmile.gif bet nuvažiavom į modernaus meno galeriją. Nedidelė, privati, kažkas tarp ŠMC ir Europos parko buvo. Žinau, kad yra atrakcionų parkas, bet buvo uždarytas, nes buvom rudenį.
Atsakyti
Lenino muziejus - veltui sugaištas laikas. Nieko gero ten nėr. Tokia pati nuomonė apie Mumių muziejų. Va gretimais esantis akmenų muziejus vertas dėmesio, jei patinka tokie dalykai. Abu centrinėje miesto bibliotekoje (bent jau ankščiau buvo). Dar galima į bokštą užsikeberioti ir suvalgyti spurgą. Arba į Sarkaniemi bokšta, akvariumą, delfinariumą nueit. Pats atracijonų parkas žiemą neveikia, bet muziejus, planetariumas, delfinariumas, akvariumas ir apžvalgos bokštas visada veikia.
Dar esu keliuose muziejuose buvus, bet irgi antrą kartą neičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 20 kovo 2011 - 20:25
Laba diena mamos, esu Laimonas man 21-vieneri, siuo metu gyvenu Helsinkyje taigi rasau mamoms is Helsinkio:) Galbut kam nors reiketu pagalbos priziurint vaikus, nuo pusantru metu. Jei taip, tai mielai pagelbeciau:) Turiu patirties priziurint vaikus.

Jei kas susidomejote rasykite: verbizdu@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglini: 23 kovo 2011 - 18:11
Na ką, beveik pavasaris už lango bigsmile.gif Laikas tirpdyti lašinius lotuliukas.gif
Kokiuose baseinuose Helsinkyje buvusios? Gal kas tame Kallio buvę? Kolkas apie Itäkeskus gerus atsiliepimus girdėjau. Kažkaip labai nesinori užsirauti ant ko nors nehigieniško unsure.gif Ar čia toks dalykas neegzistuoja?
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 03 24, 15:11)
Na ką, beveik pavasaris už lango  bigsmile.gif Laikas tirpdyti lašinius  lotuliukas.gif
Kokiuose baseinuose Helsinkyje buvusios? Gal kas tame Kallio buvę? Kolkas apie Itäkeskus gerus atsiliepimus girdėjau. Kažkaip labai nesinori užsirauti ant ko nors nehigieniško  unsure.gif Ar čia toks dalykas neegzistuoja?

Aš esu buvusi Itakesuke baseine. Na ką galiu pasakyti. Iš tikro man sunku kažkaip net komentuoti. Viskas čia labai skiriasi nuo LT. Vis gi Lt viskas tvarkingiau ir patogiau. Gal aš taip manau,todėl kad mes visa šeima einam su vaikučiais,tai mums to patogumo labai trūksta. Gal kai be vaikų,tai daug tokių smulkmenų kur mes matom be vaikų žmonės net nepastebi.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2011 04 12, 17:48)
Aš esu buvusi Itakesuke baseine. Na ką galiu pasakyti. Iš tikro man sunku kažkaip net komentuoti. Viskas čia labai skiriasi nuo LT. Vis gi Lt viskas tvarkingiau ir patogiau. Gal aš taip manau,todėl kad mes visa šeima einam su vaikučiais,tai mums to patogumo labai trūksta. Gal kai be vaikų,tai daug tokių smulkmenų kur mes matom be vaikų žmonės net nepastebi.

Oi, aš per tą laiką jau daug prisiaiškinau, tik dar nenuėjau niekur blush2.gif Kolega su vaiku eina į Kallio baseiną - ten pasak jo, vanduo švariausias ir žmonių mažiausia. O jis pas mus toks snobas-pedantas hihihi.gif
Dar labai visi giria Mäkelänrinne - atseit tikrai didelis ir švarus, tik dažnai nemažai žmonių būna.

Kas pas jus naujo? Velykoms gal daug kas į LT važiuojat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 04 13, 13:09)
Oi, aš per tą laiką jau daug prisiaiškinau, tik dar nenuėjau niekur  blush2.gif Kolega su vaiku eina į Kallio baseiną - ten pasak jo, vanduo švariausias ir žmonių mažiausia. O jis pas mus toks snobas-pedantas hihihi.gif
Dar labai visi giria Mäkelänrinne - atseit tikrai didelis ir švarus, tik dažnai nemažai žmonių būna.

Kas pas jus naujo? Velykoms gal daug kas į LT važiuojat?  rolleyes.gif

Na mes prieš Velykas pabūsim Lt,bet pačiom Velykom,tai grįšim tikriausiai. Man tai Kalėdos didesnė šventė nei Velykos,kažkaip Velykos labai ramiai praeina. O tu? Važiuosi į LT?
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2011 04 13, 12:43)
Na mes prieš Velykas pabūsim Lt,bet pačiom Velykom,tai grįšim tikriausiai. Man tai Kalėdos didesnė šventė nei Velykos,kažkaip Velykos labai ramiai praeina. O tu? Važiuosi į LT?

Ne, nevažiuosiu. Kažkaip nesusidėliojo. Man tai irgi tos Velykos - tai tik skrandžiui prisikimšti. Kažkaip nebelikę šioj šventėj pavasario simbolio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 04 13, 13:49)
Ne, nevažiuosiu. Kažkaip nesusidėliojo. Man tai irgi tos Velykos - tai tik skrandžiui prisikimšti. Kažkaip nebelikę šioj šventėj pavasario simbolio  ax.gif

Vat vat,o kadangi aš iš pačio ryto negaliu tiek kimšti,tai man išvis jokia čia šventė biggrin.gif
Atsakyti
O čia kalbate apie Kallio baseiną tai tą kur Urheiluhalit sporto klube yra??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 04 13, 12:09)
Kas pas jus naujo? Velykoms gal daug kas į LT važiuojat?  rolleyes.gif

Mes važiuosim į LT - jei ką nors nuvežt/parvežt reiktų, rašyk mirksiukas.gif Man Velykos tai kaip Velykos, labiau tiesiog savų visų pasiilgau ir tai yra proga su visais pasimatyti rolleyes.gif Tuo labiau, kad net penkis gimtadienius, kurie balandžio mėnesį mūsų šeimoje išpuola, atšvęsime rolleyes.gif

O šiaip, kas naujo... pavasaris, atrodo, pagaliau bigsmile.gif Kad ir labai vėlyvas ir dar nelabai šiltas, bet vis tiek jau pavasaris biggrin.gif
Atsakyti