Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės Suomijoje

QUOTE(Tigryte @ 2011 04 13, 15:54)
Mes važiuosim į LT - jei ką nors nuvežt/parvežt reiktų, rašyk  mirksiukas.gif Man Velykos tai kaip Velykos, labiau tiesiog savų visų pasiilgau ir tai yra proga su visais pasimatyti  rolleyes.gif Tuo labiau, kad net penkis gimtadienius, kurie balandžio mėnesį mūsų šeimoje išpuola, atšvęsime  rolleyes.gif

O šiaip, kas naujo... pavasaris, atrodo, pagaliau  bigsmile.gif Kad ir labai vėlyvas ir dar nelabai šiltas, bet vis tiek jau pavasaris  biggrin.gif

Labai vėlyvas pavasaris. Jau depresija ima nuo šito sniego doh.gif
Tigryte,o dukra ar jau eina į darželį?
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2011 04 13, 15:14)
Tigryte,o dukra ar jau eina į darželį?

Teoriškai eina nuo kovo 21 d., praktiškai per tą laiką jau dukart sirgo po savaitę doh.gif Tai ši savaitė kol kas pirma, kurią eina nuo pirmadienio ir vis dar neserga... (tfu tfu tfu, kaip sakant cool.gif ) Labai tikiuosi, kad įsivažiuosim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2011 04 13, 14:34)
O čia kalbate apie Kallio baseiną tai tą kur Urheiluhalit sporto klube yra??? rolleyes.gif

Aha, vat šitas: http://www.urheiluha....aspx?id=466808

QUOTE(Tigryte @ 2011 04 13, 14:54)
1. Mes važiuosim į LT - jei ką nors nuvežt/parvežt reiktų, rašyk 
2. Man Velykos tai kaip Velykos, labiau tiesiog savų visų pasiilgau ir tai yra proga su visais pasimatyti.
3. Tuo labiau, kad net penkis gimtadienius, kurie balandžio mėnesį mūsų šeimoje išpuola, atšvęsime

1. Ačiū už pasiūlymą. Niekaip negaunu čia mezgimo siūlų, kokių noriu, bet garantuoju, kad ir mama nenupirks... tai tiek jau to smile.gif O kada išvažiuojat?
2. Ai, aš kovą buvau, tai dar kažkaip pusė bėdos - dar ne mirtinai pasiilgau biggrin.gif O ir kaip tyčia visi prieš šventes ar per jas kažkur išsilaksto...
3. Ohoho kiek bigsmile.gif Čia kaip sausis pas mus biggrin.gif

QUOTE(Kucheriashka @ 2011 04 13, 15:14)
Labai vėlyvas pavasaris. Jau depresija ima nuo šito sniego doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Nu nors sniego kalnų nebebūtų. doh.gif Kai šefas pasigyrė, kad praėjusį savaitgalį ne vieną kilometrą numynė lygumų slidėm, tai... Balandžio vidury... kažkoks baltų meškų kraštas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 04 13, 15:48)
Ačiū už pasiūlymą. Niekaip negaunu čia mezgimo siūlų, kokių noriu, bet garantuoju, kad ir mama nenupirks... tai tiek jau to smile.gif O kada išvažiuojat?

Pasidairinėk internete siūlų. Net ir LT gi tų internetinių rankdarbių parduotuvių pilna 4u.gif
Mes išvažiuojam 20 d. pavakare, grįšim 28 d. vėlai vakare. Tai jei dar kažką sugalvotum, duok žinią mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 04 13, 14:48)

Aha, tada žinau, ir visada maniau kad šitas baseinas baisiai populiarus, nes VISADA PILNA ŽMONIŲ doh.gif Tai jei suomiams čia pustuštis, nežinau kas tada kituose darosi blink.gif doh.gif

Jergau kaip laukiu normalaus pavasario čia bigsmile.gif Žolytės, saulytės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigryte @ 2011 04 13, 15:54)
Pasidairinėk internete siūlų. Net ir LT gi tų internetinių rankdarbių parduotuvių pilna

Žiūrinėjau. Arba spalvos netinka, arba nesiunčia užsienin. Bet šiaip siuntimo kaina - taip kaip siūlų. Nors kai palygini su suomiškom kainom, tai kapeikėlės biggrin.gif

QUOTE(Magnetukas @ 2011 04 13, 15:58)
Tai jei suomiams čia pustuštis, nežinau kas tada kituose darosi

Čia estui biggrin.gif
Aš vis neprisiruošiu nušoliuoti - man nuo darbo ne taip ir toli... Gal kas nori kada kompaniją palaikyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigryte @ 2011 04 13, 14:54)
O šiaip, kas naujo... pavasaris, atrodo, pagaliau  bigsmile.gif Kad ir labai vėlyvas ir dar nelabai šiltas, bet vis tiek jau pavasaris  biggrin.gif

Tigryte,

sveikinu tavo mažiuką sūnuką su ką tik praėjusiu gimtadieniu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As zinau kad yra vienas gan ispudingas baseinas centre, taciau i ji galima tik pamainomis eiti, moteru arba vyru.

Yrjönkadun uimahalli
Atsakyti
Oi, man tai visi baseinai jega. Makelanrinne liuks, savotiskai smagu ir Itakeskuse, dar vienas, kuriame lankausi - Vuosaari, bet tas maziukas.

DAR sniego yra??? Kosmaras doh.gif Mes dabar LT, tai ne vasara, aisku, bet sniegas jau senokai primirstas. Uztat beprotiskai truksta Hki gryno oro unsure.gif Linkejimai is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 04 13, 16:48)
Kai šefas pasigyrė, kad praėjusį savaitgalį ne vieną kilometrą numynė lygumų slidėm, tai... Balandžio vidury... kažkoks baltų meškų kraštas biggrin.gif

MB pats net juokiasi,kad gyvenam pingvinų šaly lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 04 13, 17:00)

Aš vis neprisiruošiu nušoliuoti - man nuo darbo ne taip ir toli... Gal kas nori kada kompaniją palaikyti? biggrin.gif

Jei išmokysi plaukti,tai su mielu noru lotuliukas.gif Besilaukdama antro leliaus pati išmokau šiek tiek plaukti,bet toks ten ir plaukimas blush2.gif plaukiu iki tol kol jaučiu pagrindą po kojom,oi gėda gėda blush2.gif . Aš tai norėčiau į kokia aerobiką pavaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2011 04 13, 23:30)
Jei išmokysi plaukti,tai su mielu noru lotuliukas.gif Besilaukdama antro leliaus pati išmokau šiek tiek plaukti,bet toks ten ir plaukimas blush2.gif plaukiu iki tol kol jaučiu pagrindą po kojom,oi gėda gėda blush2.gif . Aš tai norėčiau į kokia aerobiką pavaikščioti.

Na, išmokinti nepažadu... Iš manęs mokytoja labai nekokia. blush2.gif esmė yar pilvą įtraukti ir užpakalį aukštyn kelti - tada ir neskęsi biggrin.gif
O aerobika manęs visai netraukia - nemėgstu strikinėti, o po traumos ir negalima. Bet aš darbe į treniruoklių salę vaikštau.

Klausykitės, o čia būna toks daiktas kaip kiaušinių dažai? g.gif Mane pakvietė lietuviškų Velykų švęsti ir būtina margučių atsinešti. Vakar Tarjoustalo žiūrėjau - nieko net panašaus nerasta. Tik daugiau dar niekur neieškojau. Bus kaip su želatina doh.gif Pusę miesto parduotuvių išknisau, kol Stockmane radau.
Atsakyti