Įkraunama...
Įkraunama...

alkoholis

QUOTE(atigisa @ 2010 11 26, 15:29)
Na, čia ne mano reikalas, bet man čia jau kvepia priklausomybe. Ko gero sustot dabar ir to nedaryt būtu jau sunku. g.gif

Nejuokinkit doh.gif Priklausomybė doh.gif

QUOTE(xzx @ 2010 11 26, 16:13)
o as nematau nieko blogo vakare po darbo dienos isgerti taure vyno ar alaus buteli, pati labai megstu alu, stipriu gerimu negeriu, bet alaus daznai vakarais su MB po buteli ar bokala (bare) isgeriam, vaiku neturiu, tad jokio pavyzdzio, gero ar blogo, niekam nerodau, alkoholike nesijauciu taip pat biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as manau nuo 300 iki 400 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xzx @ 2010 11 26, 17:13)
o as nematau nieko blogo vakare po darbo dienos isgerti taure vyno ar alaus buteli, pati labai megstu alu, stipriu gerimu negeriu, bet alaus daznai vakarais su MB po buteli ar bokala (bare) isgeriam, vaiku neturiu, tad jokio pavyzdzio, gero ar blogo, niekam nerodau, alkoholike nesijauciu taip pat biggrin.gif

Aš jus labai gerai suprantu mirksiukas.gif Kol neturėjom vaikų, ir mes su vyru bene kas vakarą leisdavom bare/klube/svečiuose, o jei ir niekur neidavom, tada namuose alų maukdavom lotuliukas.gif Tiesą, sumos tokios vis tiek nesigaudavo, bet ne tame esmė irnesakyk.gif
Atsakyti
Prieš mano operaciją beveik kas vakarą su savo brangiausiu išgerdavom po butelį (ar pusę) vyno. Taip mielai leisdavom laiką, ypač žiemos vakarais, užsikūrę ugnį...nesakykit-romantiška...Dabar jau tai nepraktikuojam...Mano skrandelis negali...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 11 26, 18:49)
Prieš mano operaciją beveik kas vakarą su savo brangiausiu išgerdavom po butelį (ar pusę) vyno. Taip mielai leisdavom laiką, ypač žiemos vakarais, užsikūrę ugnį...nesakykit-romantiška...Dabar jau tai nepraktikuojam...Mano skrandelis negali...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mes taip pat mėgstame vakarais vyno išgerti......... aptari dienos darbus, atsipalaiduoji.....
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 11 26, 15:10)
Vajetau  doh.gif  Čia jau virš saikingo vartojimo. Kai yra sakoma, kas su saiku, tas sveika, bet čia...  Beveik kas vakarą alkoholis... Savaitgaliais irgi... Ką jūsų vaikai mato  doh.gif  Ar jau žmonės kitaip atsipalaiduot nebemoka.
Atsakant į temos klausimą, per mėnesį išleidžiam nuo 0 iki kokių 10Lt (alaus jei vyras nusiperka retkarčiais).

Alkoholizmas-va kaip tai vadinasi.
Atsakyti
10-100 Lt. Priklausomai nuo to, būna rimtesnių balių, einama į barą ar būna ramus mėnuo kai tik kokį buteliuką alaus išgeri savaitgalį. Kuo toliau, tuo mažiau išleidžiame. Vyras alkoholio praktiškai nevartoja metus(nebent kažkokia labai diiiidelė proga, tai porą taurėlių ir viskas), aš kažkaip irgi nuo jo atsilikti nenoriu, bo nusigerti galima labai greitai.
Atsakyti
QUOTE(kiaukutė @ 2010 11 26, 16:26)
Per mėnesį dviese prageriam apie 300 lt  mirksiukas.gif Jeigu nebūna didelių balių...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Neišleidžiu tam nei vieno cento ir net nesiruošiu schmoll.gif .
Atsakyti
apie 200lt o jei kazkam atrodo kad vyno taure vakare tai priklausomybe as atsakau...Jums paranoja. taip pat nekliedekit apie pavyzdi vaikams. italijoje, prancuzijoje, ispanijoje zmones ir per pietus ir vakare geria vyna tai jau ju vaikai blogai aukleti???
Atsakyti
Baikit žiūrėti į tuos vakarus, pasiimkit iš ten, kas yra gero, o ne tik kas bloga.
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 11 30, 14:40)
Baikit žiūrėti į tuos vakarus, pasiimkit iš ten, kas yra gero, o ne tik kas bloga.

Teisingai, reik ziuret i rytus, ten su alkoholio vartjimu viskas tvarkoj biggrin.gif Mes cia sus savo taure vyno kas trecia vakara - visiskos abstinentes cool.gif
Atsakyti