Įkraunama...
Įkraunama...

alkoholis

QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 12 10, 21:40)
Kiek galiu suprasti iš Jūsų rašymo stiliaus, tai esat piktoka - tikriausiai vyno taurės dar neįkalėt šį vakarą  bigsmile.gif  Juokauju, žinoma. Nereikia čia taip piktintis, aš tiesiog išsakiau savo nuomonę, natūralu, kad jei ji nesutapo su Jūsų, Jūs "puolate" mane  mirksiukas.gif
Bendravimo aišku, kad nesugadina taurė vyno per vakarą. Bet man iškart atsiranda kitas klausimas, o jei tos taurės nebūtų -  ar susitikimas ir laiko leidimas su draugais be alkoholio irgi būtų toks pats įdomus kaip ir su alkoholiu?
Ar čia tos įvairios veiklos, draugai yra kaip pretekstas vis kaskart išgerti? Nes gal jei ne tas konjakas, gal ir šachmatais nekiltų noras pažaisti  ax.gif

vat aš galiu lipt ant taburetės ir pasisakyt - žiemą kažkaip iki Kalėdų labai ateina mūsuose karšto vyno sezonas. tai vat žinokit asmeniškai man susitikimas, stalo žaidimai su draugais be taurės vyno, o su arbatos puodeliu vyksta lygiai taip pat smagiai, kaip ir su taure vyno. šiuo metų laiku - karšto vyno taure.
taipogi yra žmonių, kurie susitinka DĖL taurės/butelio alkoholinio gėrimo, o yra tokių, kurie susitinka ir šalia to ATSIgeria/pasmaguriauja/galų gale pradegustuoja, o ne prisigeria susitikę smile.gif apskritai žiūrint, tai taurė vyno/taurė šampano kad ir pižamų vakarėliui suteikia mažyčio rafinuotumo, ypatingumo, tokios vidinės paslapties, elegancijos. ne taip, kaip įprasta arbata ar kava smile.gif
Atsakyti
as tai neturiu nieko pries alkoholio nevartojancius zmones, bet tada kai jie savo vietoj ir nepamokslauja kitiems ir tuolabiau nekaltina nebutais dalykais. jei jus isivaizudojat, kad jusu gyvenimas grazesnis, geresnis ir t.t. tai puiku, bet pasilikit tai sau, o ne moralizuokit kokie kiti alkoholikai, nemoka linksmintis, ka vaikams rodo ir pan. kiekvienas kaip moka, taip soka, visi cia diskutuojantys suauge zmones ir renkasi savo kelia, o gerai tai ar blogai cia jau patiems sprest.
Atsakyti
ech, o vis delto negerti - apsimoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 12 10, 22:40)
Kiek galiu suprasti iš Jūsų rašymo stiliaus, tai esat piktoka - tikriausiai vyno taurės dar neįkalėt šį vakarą   bigsmile.gif   Juokauju, žinoma. Nereikia čia taip piktintis, aš tiesiog išsakiau savo nuomonę, natūralu, kad jei ji nesutapo su Jūsų, Jūs "puolate" mane  mirksiukas.gif
Bendravimo aišku, kad nesugadina taurė vyno per vakarą. Bet man iškart atsiranda kitas klausimas, o jei tos taurės nebūtų -   ar susitikimas ir laiko leidimas su draugais be alkoholio irgi būtų toks pats įdomus kaip ir su alkoholiu?
Ar čia tos įvairios veiklos, draugai yra kaip pretekstas vis kaskart išgerti? Nes gal jei ne tas konjakas, gal ir šachmatais nekiltų noras pažaisti  ax.gif

nepuolu tikrai smile.gif jokio alkoholio neragauju jau daugiau nei metai nes kūdikį maitinu, šiaip nors ir negaliu alkoholio dabar vartot ir šachmatais pažaidžiu ir su vyru lovoje susitinku ax.gif ir knyga paskaitau. kai nemaitinsiu manau tikrai išgersiu taurę vyno, kad ir gulėdama karštoje vonioje. taigi atsakau į Jūsų klausimą, kad alkoholis, kaip ir saldainiai, tortas jei tai vartojama su saiku susitikimo negadina. tai nėra pretekstas susitikt su draugais ar žaist šachmatais ar knygą skaityt. o pagal Jūsų paklausimą galime formuluot, jog Naujų Metų šventimas taip pat pretekstas išgert šampano taurei. Taip kad gerų Naujųjų Metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lunatikas: 11 gruodžio 2010 - 17:46
Apie 20 eur (gyvenu toj, kaip cia kazkas issireiske, salyje, kur ir per pusrycius maukia vyna lotuliukas.gif -Ispanijoj). Su vyru gyvenam dviese, vaikuciu dar neturim, alkoholio namie paparstai nelaikom. Taciau savaitgaliais megstu nusipirkti koki butelaiti vyno, vyras alaus, ir prie vakarienes pasimegauti. Bet tik savaitgaliais, ir tai ne visada. Siaip maniskis beveik negeria (sako, savo jau atgere jaunystej cool.gif ), kartais su manim, taure vyno, ar bokaliuka alaus. Kazkaip nieks is musu draugu rato, tu paciu ispanu, ar kitu tautybiu, per daug nevartoja alkoholio. Gal nuo amziaus priklauso, nes 20meciai malalietkos cia laka atsakanciai (kaip ir visur....).
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 12 11, 17:18)
ech, o vis delto negerti - apsimoka biggrin.gif

nevalgyti taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 12 12, 23:40)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 12 12, 23:40)

Prie ko čia valgymas ir alkoholis? bigsmile.gif
Kiek žinau dar nei vienas nenumirė neišgėręs, o va, nepavalgius kažin ar ilgai tempsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 12 13, 13:01)
Prie ko čia valgymas ir alkoholis?  bigsmile.gif
Kiek žinau dar nei vienas nenumirė neišgėręs, o va, nepavalgius kažin ar ilgai tempsi  tongue.gif

Viskas į sveikatą, kas vartojama su saiku. Beje, 40 g gramų gero alkoholio kasdien didina organizmo atsparumą visokiom zarazom ax.gif
Atsakyti
Einu ieškoti graduotos stiklinės smile.gif nes jau puola zarazos
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 12 13, 22:05)
Viskas į sveikatą, kas vartojama su saiku. Beje, 40 g gramų gero alkoholio kasdien didina organizmo atsparumą visokiom zarazom ax.gif

super atradimas ax.gif jau pradekit praktikuoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 12 13, 20:51)
super atradimas ax.gif jau pradekit praktikuoti tongue.gif

jau praktikuoju brunette.gif
Atsakyti