QUOTE(indruciukas @ 2010 11 19, 00:31)
RK10 (ar taip dabar tave reik trumpinti ),
mazajam reik vos vos zalsvu i kambari, MB sako mergaitiska spalva, ka manot? As kazkaip galvoju ir berniukams tinka
Tiesiog RK

(nuimsiu ta 10)
Nu kur jau zalia mergaitiska.....
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 19, 00:55)
tai ten i Kauna ar i Vilniu trenktis reikia...o kainos taip niekas ir neparase... o cia vietoj,ir apziuret,ir suderet gal pavyktu ..
ai,dar klausiau meistru del to delfino- tai sake grindims su juo atsargiai reikia,nes labai sukietina jis ta glaista,ir jei kada sugalvosit iskrapstyti,tai gali su plyteliu krastais issidrozti

dar sake budavo kazkoks laaaaabai brangus spec skystis ar lakas baseinams- tiems tarpeliams tepti, sakiau,kad suzinotu ar dar yra jo ir kaina...
Reik pasiskambint man del kainos. O vietoj neapziuresi, nes tik Kaune ir Vilniuj prekiauja. Manau kazkada vaziuojant i ta gala, reiktu apziuret ir pirkt jei tinka
Nemanau kad sugalvotum iskrapstyt glaista, nebent viska jau keistum ir plyteles luptum
QUOTE(ilonux @ 2010 11 19, 09:43)
Bet jei iš viso atsisakyti gamybos ir visokių gamybinių verslų - kas tada? Iš ko gyvent, iš kur darbo vietos, ekonomikos augimas?
O aš žinau, kad vertingiausia, ką aš galiu suteikti savo vaikui yra ne materialūs turtai, o geras auklėjimas ir išsilavinimas, dėl to stengiuosi taip ir daryt
Nieks nesako atsisakyti, bet galim toliau nuo miesto irengt kazka tokio
Geras auklejimas vaikui ir issilavinimas gerai

, bet pirmoj eilej meile vaikui, demesys, artumas, supratingumas, draugiskumas

. Ne lepinima turiu omeny

, bet esu maciusi kaip vaikui suteikti mokslai, pramogos, bet artumo nerasta su tevais, nes patys tevai neturi laiko vaikui, su juo pazaist, pasneket, pabendraut... Daug svarbiau vaikui tevu apkabinimas, pasakos paskaitymas pries miega nei gerai ismokta pamoka... Daug geriau praleista diena su tevais (neturiu omeny dienos kai vaikas tik makaluojas kazkur salia) nei geras pazymys...
Negalvokit, kad man jau tie mokslai visai dzin

. O as buvau nekokia mokine, nes buvau kaip spirgas ant keptuves visalaik

. Nors visi mokytojai sakydavo per susirinkima, kad gabi esu

. Pamenu chemija

, nu man ji buvo kazkoks kosmosas

, ejau privaciai ir nieko ... Tai 12 klasej 3 trimestre isvis atsipuciau, pasakiau mokytojai, kad nesimokysiu nieko, tegu veda 2, nes metiniam trimestre vistiek bus teigiamas pazymys, tai mokytoja taip susibiesino, kad pradejo saukt kad man 1-ta treciam trimestre isves ir bus metiniam neigiamas

. Bet taip nebuvo aisku

.
As kazkaip galiu mokytis ir labai dometis tik tuo, ko man reikia, kas patinka
Kai po 12 klasiu mokiaus verslo teise tai supratau, kad cia ne man, sausa-neidomu-nuobodu-daug neteisybes kaip tuos istatymus naudoja... O tada sugalvojau ciuozt i Amerika prasiblaskyt

........
Nesupykit, kad taip issipleciau ne i tema