Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 12, 09:56)
Kas laiket vakar AT ar APT kaip sekesi

aš laikiau ax.gif

APT buvo žodžiu - išlaikiau, klausinėjo beleko smile.gif

AT buvo raštu, trys klausimai ir uždavinys, neišlaikiau smile.gif bet lapuko nesugadino rolleyes.gif
Atsakyti
žydros akys sveikinimai su beveik mokslų pabaiga 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif Kokį baigiamąjį pasirinkot?
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 12, 10:10)
aš laikiau  ax.gif

APT buvo žodžiu - išlaikiau, klausinėjo beleko  smile.gif

AT buvo raštu, trys klausimai ir uždavinys, neišlaikiau  smile.gif  bet lapuko nesugadino  rolleyes.gif

Sveikinu, as AT islaikiau, man reikia APT
Atsakyti
Labas visoms smile.gif gal kam buvo ekonomikos teorija paskaitos pas prof. habil. dr. G. Davulis, o seminarai pas lekt. D. Zaleckienė? ax.gif

Atsakyti
gal kas gali pasidalinti kaip vyksta romenu teises perlaikymas ir kaip jam pasiruosti? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 11 12, 09:54)
Ir as noriu pasveikint Zydros akys su tokiais zygdarbiais 4u.gif  Kad man bent turuputeli to ryzto ir motyvacijos... Tada ir as tuos savo 12 pavaryciau...
O kai ner motyvacijos, tai .....

O, Fanfan. bigsmile.gif Kiba jau pas seimyna grizusi, kad nesigirdejo cia? mirksiukas.gif
O del motyvacijos, tai va, man po romenu, ji atsirado, kaupiuos teises istorijai per neakivaizdininku sestadieni. O tada gal ir logika pradesiu klibint. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 12, 11:10)

AT buvo raštu, trys klausimai ir uždavinys, neišlaikiau  smile.gif  bet lapuko nesugadino  rolleyes.gif

Neliudek, kita syki pasiseks tikrai. 4u.gif O pas ka laikei? Kas cia toks gerietis buvo?

QUOTE(mamuciukas77 @ 2010 11 12, 14:47)
gal kas gali pasidalinti kaip vyksta romenu teises perlaikymas ir kaip jam pasiruosti?  ax.gif  ax.gif

50 kl. testas, skaityt daug kartu vadoveli ir daud daug zinoti romenisku terminu bei zodziu. 4u.gif
Atsakyti
Besishypsanti - sveikinu saunuole !!!! is ko mokeisi ? is konspektuku ar knygas skaitei ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 12, 14:51)
Neliudek, kita syki pasiseks tikrai. 4u.gif O pas ka laikei? Kas cia toks gerietis buvo?

pas Jurgaitį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2010 11 12, 15:47)
gal kas gali pasidalinti kaip vyksta romenu teises perlaikymas ir kaip jam pasiruosti?  ax.gif  ax.gif

kita ketvirtadienį eis mano vyras su kursiokais perlaikinet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 11 12, 14:51)

O del motyvacijos, tai va, man po romenu, ji atsirado, kaupiuos teises istorijai per neakivaizdininku sestadieni. O tada gal ir logika pradesiu klibint. mirksiukas.gif

pas Šapoką? Man ir istoriją reiks laikyt, papasakok kaip seksis. Bijau aš jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hecate @ 2010 11 12, 14:07)
Labas visoms smile.gif  gal kam buvo ekonomikos teorija paskaitos pas prof. habil. dr. G. Davulis, o seminarai pas  lekt. D. Zaleckienė? ax.gif

man buvo drinks_cheers.gif I Davulio paskaitas nevaiksciojau ty buvau 2jose(uztekdavo Zaleckienes seminaru, kuriem pasiruosti reikia, labai pedagogiska destytoja , namu darbu kartais uzduodavo, bet ne piktybine. Mum turejo buti egzaminas pas Davuli, bet buvo pas Zaleckiene ir Davulis neva pertikrino musu darbus. Egzaminas buvo testas, nelabai sunkus..
Atsakyti
sveikos, ketvirtadieni islaikiau AT thumbup.gif
o gal kas turite Romenu teises konspektus? waidoshele@gmail.com
Atsakyti