QUOTE(Surfinija @ 2006 10 13, 17:17)
Nepritariu, kad kiauliukai - smirdžiukai

. Kalba tas, kas pelės, žiurkės ar žiurkėno neaugino. Va tie tai smirdaliukai - pats šlapimas turi stiprų specifinį kvapą. Kvapas kiauliukų priklauso nuo to, kiek laiko narvas netvarkytas. Jei jis stovės savaitę, į jų balas žinoma įsimes mikrobai, atsiras ir kvapas (tas pats ir su šinšilais, ir su degučiais...). Bet jei bus tvarkomas narvas... Pas mus jokio kvapo
Sveikinu apsisprendus dėl kiauliukų!

Taikesnio gyvūno nesu sutikusi. Štai žiurkėniuką, peliuką kol prisijaukinom- pakrikštijo įkąsdamas visus

To negaliu pasakyti apie kiauliukus: JOKIOS agresijos

Nagučiai jų aštrūs, bet jie nesidrąsko - ta prasme gindamiesi, iš piktumo - ne taip kaip katės. Mano sesuo (gyvena užsienyje) man pasakojo, kad pas juos įprasta naminėms katėms priekinių letenų nagus išlupti (operaciniu būdu pas veterinarą)

, kad vaikams neiškabintų akių žaidžiant ar ginantis.

turiu du kiauliukus berniukus, bet nesmirdi visai. aisku buna pasitaiko kad nepatvarkai 3 dienas, o tada jau ir kvapas pradeda lyst. taigi svarbiausia neapsileisti

as stengiuosi abu kasdiena kazkiek aptvarkyt, o pilnai viska keiciu karta per savaite, tai ir nesmirdi pas mane jie

o ir draugeliai geriausi mano

kaip kokie suniukai i rankas paimti aplaizo ir rankas ir zanda

ir prisiglaudzia prie kaklo...ir duksta abudu taip, kad net nesimato kaip po kambari varineja

nu zodziu, is visu turetu mano gyvuneliu pats mieliausias yra parselis

turejau ir katinuka ir suniuka ir ziurkeniuka, bet kazkaip mieliausi visviena parseliai

o ziurkeniukas mano buvo baisiai piktas - i rankas paimt nebuvo galima iskarto kasdavo iki krauju

gal cia del to kad mama mesa paserdavo kartais