Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį augintinį rinktis?

QUOTE(Vikšrelis @ 2006 10 13, 21:51)
aziza, tai gal narvai per maži arba visai uždari, kad užsidusindavo, atsirasdavo kvapas? Laikiau n iurkėniukų, nu man jie tikraio nesmirda  schmoll.gif

ji pas mus gyveno dideliam terariume ir neuzdengta ax.gif na gal narvas geriau issivedina nezinau net g.gif viena drauge tai isvis laikydavo palaida tongue.gif na siuo metu ziurke tai ipatingai daznai valau, ir kraika specialu perku ir paklotelius ant kuriu miega skalbiu 2 kart savaitej ir maudau, bet vistiek kaip smirda doh.gif gal todel kad patinas, gal ir kiauliukai patinukai labiau smirda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 10 13, 19:48)
Katiniuką  wub.gif  jau turim su visais daiktais. Dabar galvojam apie kiauliuką  rolleyes.gif

thumbup.gif

juros kiaulytes, kaip ir katinai, kai pripras prie savininko, prisirys, ir jei gyvens palaida namuose, tai kai atieisi namo, tai pasitiks prie duru - juros kiaulytes labai mieli gyvunai ir wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
va dovanoja kiauliukus mirksiukas.gif http://www.skelbiu.lt/1456163.html ir http://skelbimas_lt/...221916861123007 jei tik dar niekas nepaeme bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 15 spalio 2006 - 22:45
manau, kad 2-4m vaikam labiau tiktu auginti juros kiaulytes nei degucius ax.gif Deguciai labiau tinka vyresniems vaikams - tokia mano nuomone smile.gif
Juru kiaulytes ramesnes, jas lengviau bus vaikams priziuret, tik dazniau reiks valyt narveli, kad kvapo nebutu. o Degu galima laikyt tik tuo atveju, jei ir suaugusieji pades priziuret vaikams gyvunelius.
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2006 10 16, 10:58)
manau, kad 2-4m vaikam labiau tiktu auginti juros kiaulytes nei degucius  ax.gif Deguciai labiau tinka vyresniems vaikams - tokia mano nuomone  smile.gif
Juru kiaulytes ramesnes, jas lengviau bus vaikams priziuret, tik dazniau reiks valyt narveli, kad kvapo nebutu. o Degu galima laikyt tik tuo atveju, jei ir suaugusieji pades priziuret vaikams gyvunelius.

Aš manau, kad ir jūrų kiaulyčių priežiūrai prireiks tėvų pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2006 10 16, 13:56)
Aš manau, kad ir jūrų kiaulyčių priežiūrai prireiks tėvų pagalbos smile.gif

tikriausia prireiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tas pats klausimas kamavo ir mane prieš 2 metus, tad ilgai galvoję nusprendėme dukrai (jai tuo metu buvo 3 metukai) padovanoti rusų mėlynąjį katinėlį ax.gif ... ir neapsirikome mirksiukas.gif , jie abu - geriausi draugai. Kai dukra atveža lėlių vežimėlį (norėdama vežioti lėles), katinas mielai į vežimėlį pats įlipa ir patenkintas sėdi, kol dukra jį vežioja (taip ji žaidžia namus) lotuliukas.gif . O tokiame žaidime kaip "valgio gaminimas" katinas irgi dalyvauja, pirmas atsisėda prie staliuko ant mažos kėdutės ir laukia kol maniškė įpils jam į lėkštutę vandeniuko tongue.gif ...

Tad tikrai ne visi katinai yra padaužos, draskančios jūsų atžalas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2006 10 13, 17:17)
Nepritariu, kad kiauliukai - smirdžiukai schmoll.gif . Kalba tas, kas pelės, žiurkės ar žiurkėno neaugino. Va tie tai smirdaliukai - pats šlapimas turi stiprų specifinį kvapą. Kvapas kiauliukų priklauso nuo to, kiek laiko narvas netvarkytas. Jei jis stovės savaitę, į jų balas žinoma įsimes mikrobai, atsiras ir kvapas (tas pats ir su šinšilais, ir su degučiais...). Bet jei bus tvarkomas narvas... Pas mus jokio kvapo smile.gif
Sveikinu apsisprendus dėl kiauliukų! 4u.gif Taikesnio gyvūno nesu sutikusi. Štai žiurkėniuką, peliuką  kol prisijaukinom- pakrikštijo įkąsdamas visus  unsure.gif To negaliu pasakyti apie kiauliukus: JOKIOS agresijos bigsmile.gif Nagučiai jų aštrūs, bet jie nesidrąsko - ta prasme gindamiesi, iš piktumo - ne taip kaip katės. Mano sesuo (gyvena užsienyje) man pasakojo, kad pas juos įprasta naminėms katėms priekinių letenų nagus išlupti (operaciniu būdu pas veterinarą) cry.gif , kad vaikams neiškabintų akių žaidžiant ar ginantis.

drinks_cheers.gif turiu du kiauliukus berniukus, bet nesmirdi visai. aisku buna pasitaiko kad nepatvarkai 3 dienas, o tada jau ir kvapas pradeda lyst. taigi svarbiausia neapsileisti mirksiukas.gif as stengiuosi abu kasdiena kazkiek aptvarkyt, o pilnai viska keiciu karta per savaite, tai ir nesmirdi pas mane jie smile.gif
o ir draugeliai geriausi mano bigsmile.gif kaip kokie suniukai i rankas paimti aplaizo ir rankas ir zanda wub.gif ir prisiglaudzia prie kaklo...ir duksta abudu taip, kad net nesimato kaip po kambari varineja lotuliukas.gif nu zodziu, is visu turetu mano gyvuneliu pats mieliausias yra parselis blush2.gif turejau ir katinuka ir suniuka ir ziurkeniuka, bet kazkaip mieliausi visviena parseliai bigsmile.gif o ziurkeniukas mano buvo baisiai piktas - i rankas paimt nebuvo galima iskarto kasdavo iki krauju doh.gif gal cia del to kad mama mesa paserdavo kartais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 10 12, 23:45)
Mano vaikučiai tiesiog maldaute maldauja gyvūnelio. Aisku, jie labiau norėtų šuniuko, bet pas mane nėr galimybių jį laikyt (lb mažas butukas, nebūtų kas dažnai jį vedžioja) ir šiaip nelabai jie man prie širdies  blush2.gif

Tai mąstom dabar apie Katytę, Šinšiliuką (o gal Degu?) arba Jūros kiaulytę. Tik sunku man iš jų visų išsirinkt, kad vaikams tiktų (2 ir 4 m jiems). Man labiau prie širdies katinėlis wub.gif , bet girdėjau, kad jie nelabai mėgsta vaikus, drąskosi ax.gif O kaip dėl tų graužikų? Nenuniurkys jų?  unsure.gif
Parašykit, ką pasirinkt ir kodėl?

Ačiū wub.gif

ar jau isigijot antra gyvuneli? smile.gif
Atsakyti
Dar ne. Ši sav man labai įtempta: mokslai, darbas, namai... doh.gif Pirma dar reikėtų narveliu pasirūpint, o jau paskui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2006 10 13, 13:02)
esu turejus begales gyvunu  doh.gif ir patarciau isigyt katinuka  bigsmile.gif maziukai be galo idomus ir zaismingi, sakyciau idomiausias gyvunas is visu tavo isvardintu  thumbup.gif juru kiaulytes nepatiko, nes baisiai smirda  doh.gif antra kart nei uz ka nelaikyciau  schmoll.gif sinsilos be galo judrios rankose nenusedes ilgai, o pabegusios gali ir sugrauzt begales laidu  blink.gif tai irgi antra karta nelaikyciau  schmoll.gif degu nesu laikiusi, bet manau, kad kazkas panasaus  g.gif

blink.gif doh.gif ->

"Очень часто приходится слышать и заблуждения насчет запаха животного в квартире. Хочу заметить, что свинки пахнут гораздо меньше, чем крысы или хомячки. Разгадка кроется в природе, где свинки абсолютно беззащитны, а потому защита и выживание вида заключается в довольно интенсивном размножении и в... редкой чистоплотности; свинка много раз в день "умывается", расчесывает и вылизывает себе и своим малышам шерстку и старается уничтожить все, что может выдать ее местонахождение хищникам по запаху. Таким образом, найти свинку по запаху хищнику вряд ли удастся, чаще всего ее шубка издает лишь легкий запах сена."

čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Tania: 16 lapkričio 2006 - 09:33
QUOTE(Mama_Tania @ 2006 11 16, 10:35)
blink.gif  doh.gif ->

"Очень часто приходится слышать и заблуждения насчет запаха животного в квартире. Хочу заметить, что свинки пахнут гораздо меньше, чем крысы или хомячки. Разгадка кроется в природе, где свинки абсолютно беззащитны, а потому защита и выживание вида заключается в довольно интенсивном размножении и в... редкой чистоплотности; свинка много раз в день "умывается", расчесывает и вылизывает себе и своим малышам шерстку и старается уничтожить все, что может выдать ее местонахождение хищникам по запаху. Таким образом, найти свинку по запаху хищнику вряд ли удастся, чаще всего ее шубка издает лишь легкий запах сена."

čia

nieko rusiskai nesuprantu schmoll.gif nebent kas nors isvers ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 16 lapkričio 2006 - 18:29