Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

as irgi isvaziuoju, sekmiu visoms 4u.gif
Atsakyti
Tokiu atveju, ko nebebus cia savaitgali, iki susirasymo pirmadieni smile.gif
Gero savaitgalio ir daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 12, 14:54)
Aciu visom uz palinkejimus kilti. Savaitgalui isvaziuoju, tai nzn ar pavyks prisijungti. Ryt BT tai matuosiu, o va del sekmadienio tai nzn, gal ir nematuosiu.
Del gerimo, tai pastebejau jog visos pastoja ta menesi kai buna tusai nerealus, kai visai nesitiki, nes tai vienas vakarelis tai kitas, vynas liejasi laisvai arba kai darbai uzgriuna. Manau mergytes reikia atsipalaiduoti  mirksiukas.gif

tai suprantama kad reikia atsipalaiduoti bet ne kiekviena savaitgali ar vakara,na cia mano nuomone o sprendziam juk kiekviena pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif as ir vel velyva ax.gif
QUOTE(agiute @ 2010 11 12, 11:39)
susilaikysiu ir as ....nors bus is kitu simtas milijonu klausimu kodel nevartoju:oh  doh.gif  doh.gif

yra stebuklingas pasakymas-geriu antibiotikus,niekas nedris priestarauti mirksiukas.gif

QUOTE(svajoklele @ 2010 11 12, 12:07)
As, kad save nuraminti, ziurineju BP grafikelius su velyva O. Ta radau net 27 CD... Gal dar ne viskas prarasta smile.gif
Bet, jo, ir as skaiciau apie tuos neovuliacinius ciklus sad.gif

irnesakyk.gif dar tikrai sulauksit O kartu su SAULUTE ir RIBERTE. mano ciklai nuolat nuo 35d ir daugiau doh.gif o zinant kad mano DPO 15-16d.,reiskiasi o vyksta ne anksciau 19CD. Na su tam tikrom isimtim-pvz nuo BT matavimo pradzios,sutrumpejo iki 31d,tfu tfu tfu,kad neprisikalbet blush2.gif va ir db jau laukiu O,nes ir OT snd jau teigiamas thumbup.gif

QUOTE(Gintareeee @ 2010 11 12, 12:23)
Sveikos, planuotojos mirksiukas.gif As ir vel noriu sugryzt i sia temuteTikiuosi, susidraugausim mirksiukas.gif

Prasom prasom,cia daug smagiau planuoti ir laukti savo II wub.gif

Neirida,pailsejai,nuo rytojaus vel kilk 4u.gif
Lullaby- wub.gif
Agiute,grazu mirksiukas.gif
SANDRAM gal vel kartu O apturesim rolleyes.gif butu smagu ve mirksiukas.gif l skaiciuot kartu dienas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westi: 12 lapkričio 2010 - 20:04
QUOTE(westi @ 2010 11 12, 22:02)
SANDRAM gal vel kartu O apturesim rolleyes.gif butu smagu ve mirksiukas.gif l skaiciuot kartu dienas

na jei tavo OT snd teigiamas tai neiseis dieneliu kartu skaiciuot,nes manasis OT snd dar tik vos yziurima vaiduokliuka parode ,pakartosiu dar as jy sekmadieny,nes kazkaip tikiu,kad O tada ir bus ax.gif
o tau mergyt db ND,ND ir dar kartely ND thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
oooooooo kiek mazai prikarksejusios mirksiukas.gif as siandien saviski uztravinau, kad man sutvarkytu OVUSOFT'a thumbup.gif tai sake vakare kai ateis i patalus patvarkys, kaip sakant nieko idomaus smileysex.gif siandien negalim dar nuveikti, tai nors padarys gera darba man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 12, 21:27)
na jei tavo OT snd teigiamas tai neiseis dieneliu kartu skaiciuot,nes manasis  OT snd dar tik vos yziurima vaiduokliuka parode ,pakartosiu dar as jy sekmadieny,nes kazkaip tikiu,kad O tada ir bus  ax.gif
o tau mergyt db ND,ND ir dar kartely ND  thumbup.gif  wub.gif  4u.gif

na siulyciau tada rytoj daryti,nes OT teigiami buna PRIES O,tad jei sakai,jog tikiesi jos 7dieni,tai ryt jau turetu parodyt juosteles. Aisku buna isimciu(priklausomai nuo to kaip kyla LH banga),nes man diena pries O jau parodo dvi juosteles,ir dar O diena vis dar rodo II,o po O jau tikrai buna I. Bet cia jei ka,kitoj temutej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 11 12, 22:51)
na siulyciau tada rytoj daryti,nes  OT teigiami buna PRIES O,tad jei sakai,jog tikiesi jos 7dieni,tai ryt jau turetu parodyt juosteles. Aisku buna isimciu(priklausomai nuo to kaip kyla LH banga),nes man diena pries O jau parodo dvi juosteles,ir dar O diena vis dar rodo II,o po O jau tikrai buna I. Bet cia jei ka,kitoj temutej mirksiukas.gif

na tai pameginsiu ryt dar pagadint,daug turiu ju tai negaila biggrin.gif sis ciklas man pirmas su OT gadinimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 12, 21:54)
na tai pameginsiu ryt dar pagadint,daug turiu ju tai negaila  biggrin.gif  sis ciklas man pirmas su OT gadinimu  blush2.gif

Tai jei kas,drasiai klausk per az,ar OT temutej,kuo galesiu tuo padesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 11 12, 23:55)
Tai jei kas,drasiai klausk per az,ar OT temutej,kuo galesiu tuo padesiu mirksiukas.gif

aciukas ,jei ka butinai kreipsiuos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=westi,2010 11 12, 21:02]
Labas vakaras 4u.gif as ir vel velyva ax.gif

sveikute , na as tikiu kad ji buvo ar dar bus , nes si menesi kazkokie marazmai vyskta pagrinde mano ciklai 34 dienos buna ir 28 ir 30 ir 32 d biggrin.gif
as bt matuoju skaitmeniniu idomumo delei sakau paziuresiu nors per pietus koks gali skirtumas but su gyvsidabriniu , tai va skaitmeninis rode 37.1 gyvsidabrinis 37.5 biggrin.gif bandysiu ryte su abiem matuot ziuret kokia paklaida
Atsakyti
as seniau matuodavau su skaitmeniniu po liezuviu, bet termometra reikia laikyti, o kai buna dar gerai is miegu nepabudes tai ziurek ir pameti is dantu termometra lotuliukas.gif tai nusprendziau paskui su gyvsidabriniu "voverytej" matuoti, nes is ten tikrai neiskris thumbup.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Labanaktis jau sakau 4u.gif
Atsakyti