as irgi isvaziuoju, sekmiu visoms

Tokiu atveju, ko nebebus cia savaitgali, iki susirasymo pirmadieni 
Gero savaitgalio ir daug

Gero savaitgalio ir daug

QUOTE(neirida @ 2010 11 12, 14:54)
Aciu visom uz palinkejimus kilti. Savaitgalui isvaziuoju, tai nzn ar pavyks prisijungti. Ryt BT tai matuosiu, o va del sekmadienio tai nzn, gal ir nematuosiu.
Del gerimo, tai pastebejau jog visos pastoja ta menesi kai buna tusai nerealus, kai visai nesitiki, nes tai vienas vakarelis tai kitas, vynas liejasi laisvai arba kai darbai uzgriuna. Manau mergytes reikia atsipalaiduoti
Del gerimo, tai pastebejau jog visos pastoja ta menesi kai buna tusai nerealus, kai visai nesitiki, nes tai vienas vakarelis tai kitas, vynas liejasi laisvai arba kai darbai uzgriuna. Manau mergytes reikia atsipalaiduoti

tai suprantama kad reikia atsipalaiduoti bet ne kiekviena savaitgali ar vakara,na cia mano nuomone o sprendziam juk kiekviena pagal save

Labas vakaras
as ir vel velyva
yra stebuklingas pasakymas-geriu antibiotikus,niekas nedris priestarauti
dar tikrai sulauksit O kartu su SAULUTE ir RIBERTE. mano ciklai nuolat nuo 35d ir daugiau
o zinant kad mano DPO 15-16d.,reiskiasi o vyksta ne anksciau 19CD. Na su tam tikrom isimtim-pvz nuo BT matavimo pradzios,sutrumpejo iki 31d,tfu tfu tfu,kad neprisikalbet
va ir db jau laukiu O,nes ir OT snd jau teigiamas
Prasom prasom,cia daug smagiau planuoti ir laukti savo II
Neirida,pailsejai,nuo rytojaus vel kilk
Lullaby-
Agiute,grazu
SANDRAM gal vel kartu O apturesim
butu smagu ve
l skaiciuot kartu dienas

QUOTE(agiute @ 2010 11 12, 11:39)
susilaikysiu ir as ....nors bus is kitu simtas milijonu klausimu kodel nevartoju:oh

yra stebuklingas pasakymas-geriu antibiotikus,niekas nedris priestarauti

QUOTE(svajoklele @ 2010 11 12, 12:07)
As, kad save nuraminti, ziurineju BP grafikelius su velyva O. Ta radau net 27 CD... Gal dar ne viskas prarasta 
Bet, jo, ir as skaiciau apie tuos neovuliacinius ciklus

Bet, jo, ir as skaiciau apie tuos neovuliacinius ciklus

QUOTE(Gintareeee @ 2010 11 12, 12:23)
Prasom prasom,cia daug smagiau planuoti ir laukti savo II

Neirida,pailsejai,nuo rytojaus vel kilk

Lullaby-

Agiute,grazu

SANDRAM gal vel kartu O apturesim

QUOTE(westi @ 2010 11 12, 22:02)
na jei tavo OT snd teigiamas tai neiseis dieneliu kartu skaiciuot,nes manasis OT snd dar tik vos yziurima vaiduokliuka parode ,pakartosiu dar as jy sekmadieny,nes kazkaip tikiu,kad O tada ir bus

o tau mergyt db ND,ND ir dar kartely ND

oooooooo kiek mazai prikarksejusios
as siandien saviski uztravinau, kad man sutvarkytu OVUSOFT'a
tai sake vakare kai ateis i patalus patvarkys, kaip sakant nieko idomaus
siandien negalim dar nuveikti, tai nors padarys gera darba man

QUOTE(ssandraM @ 2010 11 12, 21:27)
na jei tavo OT snd teigiamas tai neiseis dieneliu kartu skaiciuot,nes manasis OT snd dar tik vos yziurima vaiduokliuka parode ,pakartosiu dar as jy sekmadieny,nes kazkaip tikiu,kad O tada ir bus

na siulyciau tada rytoj daryti,nes OT teigiami buna PRIES O,tad jei sakai,jog tikiesi jos 7dieni,tai ryt jau turetu parodyt juosteles. Aisku buna isimciu(priklausomai nuo to kaip kyla LH banga),nes man diena pries O jau parodo dvi juosteles,ir dar O diena vis dar rodo II,o po O jau tikrai buna I. Bet cia jei ka,kitoj temutej

QUOTE(westi @ 2010 11 12, 22:51)
na siulyciau tada rytoj daryti,nes OT teigiami buna PRIES O,tad jei sakai,jog tikiesi jos 7dieni,tai ryt jau turetu parodyt juosteles. Aisku buna isimciu(priklausomai nuo to kaip kyla LH banga),nes man diena pries O jau parodo dvi juosteles,ir dar O diena vis dar rodo II,o po O jau tikrai buna I. Bet cia jei ka,kitoj temutej 

na tai pameginsiu ryt dar pagadint,daug turiu ju tai negaila

QUOTE(ssandraM @ 2010 11 12, 21:54)
na tai pameginsiu ryt dar pagadint,daug turiu ju tai negaila
sis ciklas man pirmas su OT gadinimu 

Tai jei kas,drasiai klausk per az,ar OT temutej,kuo galesiu tuo padesiu

QUOTE(westi @ 2010 11 12, 23:55)
aciukas ,jei ka butinai kreipsiuos

[quote=westi,2010 11 12, 21:02]
Labas vakaras
as ir vel velyva
sveikute , na as tikiu kad ji buvo ar dar bus , nes si menesi kazkokie marazmai vyskta pagrinde mano ciklai 34 dienos buna ir 28 ir 30 ir 32 d
as bt matuoju skaitmeniniu idomumo delei sakau paziuresiu nors per pietus koks gali skirtumas but su gyvsidabriniu , tai va skaitmeninis rode 37.1 gyvsidabrinis 37.5
bandysiu ryte su abiem matuot ziuret kokia paklaida
Labas vakaras

sveikute , na as tikiu kad ji buvo ar dar bus , nes si menesi kazkokie marazmai vyskta pagrinde mano ciklai 34 dienos buna ir 28 ir 30 ir 32 d

as bt matuoju skaitmeniniu idomumo delei sakau paziuresiu nors per pietus koks gali skirtumas but su gyvsidabriniu , tai va skaitmeninis rode 37.1 gyvsidabrinis 37.5

as seniau matuodavau su skaitmeniniu po liezuviu, bet termometra reikia laikyti, o kai buna dar gerai is miegu nepabudes tai ziurek ir pameti is dantu termometra
tai nusprendziau paskui su gyvsidabriniu "voverytej" matuoti, nes is ten tikrai neiskris

Papildyta:
Labanaktis jau sakau

Papildyta:
Labanaktis jau sakau