Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labas rytqs mirksiukas.gif BT jusu paklause ir pakilo ax.gif
Atsakyti
labas rytas

neirida super thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif

as va matavaus su abiem skaitmen rodo 36.5 , gyvsidabrinis 36.8

tai va
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 13, 10:17)
labas rytas

neirida super  thumbup.gif  taip ir toliau  4u.gif
as va matavaus  su abiem    skaitmen rodo 36.5 , gyvsidabrinis  36.8

tai va

biggrin.gif
o skaitmenini dar palaikai ilgiau po to kai supypsi?nes reikiadar minute palaikyt ir tada rodytu taip pat kaip gyvsidabrinis mirksiukas.gif Instrukscijose taip parasyta ir mano su MB ibandyta
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 13, 10:20)
biggrin.gif
o skaitmenini dar palaikai ilgiau po to kai supypsi?nes reikiadar minute palaikyt ir tada rodytu taip pat kaip gyvsidabrinis  mirksiukas.gif  Instrukscijose taip parasyta ir mano su MB ibandyta

supypsi dar palaikau , bet nedaug tikrai ne min, ziopla instrukciju neskaitau biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 13, 09:08)
labas rytqs mirksiukas.gif  BT jusu paklause ir pakilo ax.gif

ohoho okokis grozis wub.gif taip ir toliau 4u.gif

as biski pakritau/susvyravau biggrin.gif
pagal FF ryt mm turi pareit, pagal BP poryt.
dar vis tikiu FF lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ar priimsit i savo bureli? ax.gif sunu suplanavom Fertilityfriends pagalba(7ciklas buvo sekmingas, is ju 3 pask.ciklus matavau BT), tai ir broliuko ar sesutes prisisaukima patikesim jam biggrin.gif si cikla planavom be jokiu skaiciavimu, bet va siryt sulaukiau mm,tai gi nieko nelaukus uzsiregistravau i fertiliti ir lauksim II wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 13 lapkričio 2010 - 10:31
Labas rytas,

Sveikinu visas sulaukusias II wub.gif 4u.gif .

Auxxxe, didžiausia užuojauta verysad.gif , iš patirties žinau verysad.gif . Viskas bus gerai, tikėk 4u.gif 4u.gif 4u.gif .

Dabar apie save blush2.gif . Po trijų ciklų BT matavimo, nusprendžiau nebematuoti ir kaip bus taip bus.
Pirmieji du ciklai buvo dėl pažinimo, trečią ciklą jau dirbom ta linkme tongue.gif , bet nesėkmingai. Mat pas mane, kaip tik pradėjau matuoti ir ciklai pasidarė nereguliarūs ir O pagal BT įvykdavo skirtinkgai.
Tai va, noriu pasidžiaugti, kad ir aš šiandien išvydau II wub.gif wub.gif wub.gif .
Tikiuosi bus viskas gerai, ir kai užtikrintai pasijusiu, atsiųsiu Jums virusiukų mirksiukas.gif .
Sėkmės visoms ir stiprybės thumbup.gif .
Atsakyti
labas rytas merginukes mirksiukas.gif pas mane nieko naujo,laukiu O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta Anna @ 2010 11 13, 12:25)
Tai va, noriu pasidžiaugti, kad ir aš šiandien išvydau II  wub.gif  wub.gif  wub.gif .
Tikiuosi bus viskas gerai, ir kai užtikrintai pasijusiu, atsiųsiu Jums virusiukų  mirksiukas.gif .

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif sveikinimai dideliausi wub.gif wub.gif wub.gif zinoma kad viskas bus gerai mirksiukas.gif saugok save ir zirniuka, lengvo ir grazaus nestuke.gif wub.gif

ech...buvau pamirsusi kaip smagu pamatyti ta issvajota II rolleyes.gif net siurpuliukai perejo per kuna, pagalvojus ka turejai pajausti tai isvydusi bigsmile.gif fantastika wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 13 lapkričio 2010 - 10:35
QUOTE(neirida @ 2010 11 13, 11:08)

nuostabu thumbup.gif net nebandyk leistis tongue.gif tongue.gif tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 11 13, 11:20)
biggrin.gif
o skaitmenini dar palaikai ilgiau po to kai supypsi?nes reikiadar minute palaikyt ir tada rodytu taip pat kaip gyvsidabrinis  mirksiukas.gif  Instrukscijose taip parasyta ir mano su MB ibandyta

as nelaikau ilgiau po pypsejimo ,istikro koks skirtumas ar aukstesne tempa 0,1 y grafikely pazymesiu ,juk nuo to nestuke.gif nepasidarysiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 11 13, 11:48)

as biski pakritau/susvyravau biggrin.gif
pagal FF ryt mm turi pareit, pagal BP poryt.
dar vis tikiu FF  lotuliukas.gif

labai graziai laikais wub.gif o mm nepareis,taigi nesuk sau galvos tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduter @ 2010 11 13, 12:10)
Labas rytas 4u.gif  ar priimsit i savo bureli?

sveika prisijungus mirksiukas.gif 4u.gif linkiu,kad kuo greiciau sulauktai II 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Teta Anna @ 2010 11 13, 12:25)

Tai va, noriu pasidžiaugti, kad ir aš šiandien išvydau II  wub.gif  wub.gif  wub.gif .
Tikiuosi bus viskas gerai, ir kai užtikrintai pasijusiu, atsiųsiu Jums virusiukų  mirksiukas.gif .
Sėkmės visoms ir stiprybės  thumbup.gif .

nu kaip saunu wub.gif laaaabai tave sveikinu clap.gif clap.gif clap.gif viskas bus gerai ,nuosirdziai to linkiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 13, 12:40)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif  4u.gif linkiu,kad kuo greiciau sulauktai II   4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 13, 08:08)

thumbup.gif

QUOTE(Teta Anna @ 2010 11 13, 09:25)
Labas rytas,

Sėkmės visoms ir stiprybės  thumbup.gif .

sveikinu lengvu 9 menesiuku wub.gif
labas rytas
Atsakyti