Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(riberte @ 2010 11 12, 13:56)
taip ir bus  nu kitaip  4u.gif

turiu klausimuka  as bt matuoju skaitmeniniu , ar jie negali grybo pjaut ?? nes kazkaip idomu man pasidare ana menesi jau  karsta buvau , si menesi pasalau

ir kazko man  jaucias toks  kiba kabinas  persalimas ,pasimatuoju kuno tempa su gyvsidabriniu  37.1 ir pasimatavau su tuo skaitmenniu kur bt matuoju rodo 35.9  g.gif

nu jei toks skirtumas, tada tikrai galvociau, kad gryba pjauna, as matuoju gyvsidabriniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 12, 12:58)
nu jei toks skirtumas, tada tikrai galvociau, kad gryba pjauna, as matuoju gyvsidabriniu rolleyes.gif

nu paziuresiu idomumo delei rytoj ir su vienu ir su kitu pasimatuosiu
keik laiko reik laikyt su gyvsidabriniu ?
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 12, 14:00)
nu paziuresiu idomumo delei  rytoj ir su vienu ir su kitu pasimatuosiu
keik laiko reik laikyt su gyvsidabriniu ?

as 7 min laikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 12, 13:08)
as 7 min laikau ax.gif

oi kaip ilgai lotuliukas.gif na teks palaikyt pamatyt skirtuma

Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 12, 13:12)
oi kaip ilgai  lotuliukas.gif  na teks palaikyt pamatyt skirtuma

as tai su gyvsidabriniu ir 10 min laikau, kol budzius antra kart neuzklykia lotuliukas.gif man tas elektroninis nelabai patikimas kazkaip schmoll.gif siaip vat pazaidimui kai tingiu ilgai pazasty matutoti, tai ta makt ikisu kol cypseti pradeda ir viskas lotuliukas.gif o Bt kazkaip visada su gyvsidabriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 12, 11:02)
ir ka pamatei  ax.gif

vieną špygutę ryškią pamačiau doh.gif ir tik pamerkus testuką sau per galvą daviau, kam aš jį gadinu smile.gif ale draugė vakar žadėjo darytis šįryt, tai sakiau jai į kompaniją pasidarysiu. Visiška fool.gif tundra esu smile.gif

QUOTE(Gintareeee @ 2010 11 12, 11:23)
Sveikos, planuotojos mirksiukas.gif

sveika prisijungus 4u.gif ale kaip anksti antro noras atsirado blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareeee @ 2010 11 12, 11:23)
Sveikos, planuotojos mirksiukas.gif As ir vel noriu sugryzt i sia temute Aisku, manes nieks neprisimins( tiksliau nezino), nebent gal BUM smile.gif Trumpai prisistatau: pas mane PKS-ilgi ciklai, buna daznai tepliojimai tarp ciklu,dazniausiai anovuliaciniai ciklai.Pirma karta pastojau naturaliai: su OT ir BT matavimu,taciau nesekmingai. Pasidariau tyrimus ir gine nusprende stimuliuoiti pavyko is pirmo karta ir musu suneliui jau beveik 5.5men mirksiukas.gif Dabar jau norisi antro, gine sake gali pavykt naturaliai, gali vel prireikt stimuliacijos. Taika, bandysim naturaliai...Lauksiu kol bus ovuliacinis ciklas biggrin.gif Einu susilkurti grafikiuka, jau senai ta dariau... Tikiuosi, susidraugausim mirksiukas.gif

Labas, mielai priimsim į savo būrį smile.gif Linkiu ilgai neužsibūti čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareeee @ 2010 11 12, 12:23)
Sveikos, planuotojos mirksiukas.gif

Sveika smile.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 12, 13:17)
as tai su gyvsidabriniu ir 10 min laikau, kol budzius antra kart neuzklykia  lotuliukas.gif

As ir taip darau thumbup.gif
Atsakyti

AUXE, laikykis. Zinau ka tai reiskia. Viskas su laiku susitvarko 4u.gif
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 12, 10:26)
Sveika  drinks_cheers.gif butinai susidraugausim ir visos kartu lauksim issvajotuju II  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 11 12, 11:51)
vieną špygutę ryškią pamačiau  doh.gif ir tik pamerkus testuką sau per galvą daviau, kam aš jį gadinu smile.gif ale draugė vakar žadėjo darytis šįryt, tai sakiau jai į kompaniją  pasidarysiu. Visiška  fool.gif tundra esu smile.gif
sveika prisijungus  4u.gif ale kaip anksti antro noras atsirado  blush2.gif

Nu ankstokai, bet kai pagalvoju,kad nenormalus pas mane ciklai, tai kol tas antras pasirodys tai dar toli grazu...Jei per metus nepavyks naturaliai, reiks vel eit pas gine kad skatintu mirksiukas.gif Labai norejom pametinuku, bet taip nesigaus biggrin.gif

QUOTE(saulute85 @ 2010 11 12, 12:15)
Labas, mielai priimsim į savo būrį  smile.gif Linkiu ilgai neužsibūti čia  mirksiukas.gif

as manau kad ilgokai cia pabuvosiu biggrin.gif Na, bet reikia nusiteikti geriausiam lotuliukas.gif

[COLOR=red][COLOR=red]
Atsakyti
QUOTE(Gintareeee @ 2010 11 12, 13:51)

Nu ankstokai, bet kai pagalvoju,kad nenormalus pas mane ciklai, tai kol tas antras pasirodys tai dar toli grazu...Jei per metus nepavyks naturaliai, reiks vel eit pas gine kad skatintu mirksiukas.gif Labai norejom pametinuku, bet taip nesigaus biggrin.gif
as manau kad ilgokai cia pabuvosiu biggrin.gif Na, bet reikia nusiteikti geriausiam lotuliukas.gif

na linkiu kad kuo greiciau pavyktu 4u.gif bent jau planuoti kartu cia tikrai nebus liudna biggrin.gif 4u.gif

gero savaitgalio mergytes 4u.gif jei bus naujienu pranesiu wink.gif
Atsakyti
Labas mergytės smile.gif
Gryžtu prie matavimo ir planavimo po LP ax.gif

QUOTE(auxxe @ 2010 11 11, 18:32)
dekui, mergaites, dar karta uz paguodos zodzius..
elmiuke man buvo 12 sav ir 1 diena,

Auxxe labai labai užjaučiu verysad.gif , bet tikėk kad kitas kartas bus sėkmingas ir greit turėasit savo vaikiuką smile.gif Bent žinai, kad gali pastoti unsure.gif

QUOTE(angel08 @ 2010 11 11, 22:22)
HCG rezultatas 1 - nestumo nera

Neteisinga taip verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 11 12, 09:12)

koks liudnas rytas sad.gif

Gražiai laikaisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu visom uz palinkejimus kilti. Savaitgalui isvaziuoju, tai nzn ar pavyks prisijungti. Ryt BT tai matuosiu, o va del sekmadienio tai nzn, gal ir nematuosiu.
Del gerimo, tai pastebejau jog visos pastoja ta menesi kai buna tusai nerealus, kai visai nesitiki, nes tai vienas vakarelis tai kitas, vynas liejasi laisvai arba kai darbai uzgriuna. Manau mergytes reikia atsipalaiduoti mirksiukas.gif
Atsakyti