Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labas rytas smile.gif
darbe tiek pavargstu, kad vis prisimenu savo pazada ND kasdien daryti doh.gif kokie ND jei tik pagalve pamates krenti knarkti biggrin.gif .

na bet per vaisingas dienas tai jau zut but atsigriebsiu .

mano ciklas reguliavosi po abrazijos beveik metus laiko ir vel tapo kaip anskciau ! kaip laikrodukas kas 31 diena thumbup.gif .
Tai mane dziugina, nes reiskias organizmo ho0rmonai atsigavo ir tai teikia man vilciu ax.gif

savo BT nemetu, nes tik 4 ciklo diena:)
Linkiu su BT skraidyti padebesiais:)
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 15, 13:05)
prideti reiktu 0.1 mirksiukas.gif  matyt jau busi po O  thumbup.gif

Matyt,bet labai jau keistai ta O si mėn,su OT nesutapo,maudima irgi uz8akar jauciau,ne vakar,ir C aiskios vakar buwo.. g.gif ai,vistiek daug vilciu nededu si cikla,nes zinau,kad ne wiskas normoj. dędl statistikos labiau,o ji va kaip kvailioja doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergytės smile.gif
QUOTE(agiute @ 2010 11 15, 08:09)
as irgi ankstyva, daug darbuko laukia...nu ka, as kylu dar rolleyes.gif

Labai gražu, lauksim teigiamo NT biggrin.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 15, 08:34)
Labas rytas,
Siandien pakritau  smile.gif

Implantacinis ax.gif

QUOTE(~lullaby~ @ 2010 11 15, 09:01)
o manes siandienine BT nebenustebino  schmoll.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms,
ir as po savaitgalio griztu pas jumi...tik situacija kol kas nedziuginanti, niekaip pakilti negaliu...tik zigzaguoti ko taip pradejau verysad.gif

QUOTE(agiute @ 2010 11 15, 08:09)
Labas rytas  4u.gif

as irgi ankstyva, daug darbuko laukia...nu ka, as kylu dar rolleyes.gif

geros dieneles visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai grazu... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Pataisiau db BT,tai ohoo,koks suolis snd tada gaunas g.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 11 15, 15:53)
Labukas visoms,
ir as po savaitgalio griztu pas jumi...tik situacija kol kas nedziuginanti, niekaip pakilti negaliu...tik zigzaguoti ko taip pradejau  verysad.gif
Labai grazu... blush2.gif  4u.gif

bet tai ziuriu karsta moteriske esi thumbup.gif zemiau 36.8 nesileidi, kad ir zigzaguoji lotuliukas.gif nu linkiu, kad greiciau mestumeisi i viena ar i kita puse (geriau, kad kiltumei) neerzinusi cia musu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 15, 16:00)
bet tai ziuriu karsta moteriske esi  thumbup.gif zemiau 36.8 nesileidi, kad ir zigzaguoji  lotuliukas.gif nu linkiu, kad greiciau mestumeisi i viena ar i kita puse (geriau, kad kiltumei) neerzinusi cia musu  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Jooo...kai pradėjau matuoti BT pamačiau, kad esu iš tų karštųjų... blush2.gif Noriu tikėti, kad ryt šoktelsiu į viršu neerzindama nei jūsų, nei pačios savęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 11 15, 15:53)
Labukas visoms,
ir as po savaitgalio griztu pas jumi...tik situacija kol kas nedziuginanti, niekaip pakilti negaliu...tik zigzaguoti ko taip pradejau  verysad.gif

Na pas tave ir praeitą ciklą vėlyva O buvo, tai gal norma čia pas tave, jei taip tai turėtum už poros dienelių ar net greičiau ir sulaukti mirksiukas.gif

QUOTE(westi @ 2010 11 15, 15:59)
Pataisiau db BT,tai ohoo,koks suolis snd tada gaunas g.gif

Atrodo O būsi sulaukus biggrin.gif
Atsakyti
nu panos vistik esu glusa, nu kiek bandau as isikelti FF liniuote, vis man rodo ne liniuote, o "My Ovulation chart" doh.gif nu jus man pasakykit ar pirstu parodykit, kuri linka reikia kopijuoti ir kelt i parasa, kad rodytu FF liniuote g.gif nu niekaip neikertu schmoll.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 15, 16:14)
nu panos vistik esu glusa, nu kiek bandau as isikelti FF liniuote, vis man rodo ne liniuote, o "My Ovulation chart"  doh.gif nu jus man pasakykit ar pirstu parodykit, kuri linka reikia kopijuoti ir kelt i parasa, kad rodytu FF liniuote  g.gif nu niekaip neikertu  schmoll.gif  g.gif  doh.gif

Va kaip turi atrodyt
url=http://www.fertilityfriend.com/home/21d610][img]http://www.fertilityfriend.com/ticker/21d610/ttc.png[/img/url]

tik aš porą skliaustų ištryniau, nes kitaip parašą ir kelia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 15 lapkričio 2010 - 15:30
QUOTE(Ankara @ 2010 11 15, 16:05)
Na pas tave ir praeitą ciklą vėlyva O buvo, tai gal norma čia pas tave, jei taip tai turėtum už poros dienelių ar net greičiau ir sulaukti  mirksiukas.gif

Nius, kazkas su mano ciklu paskutinais menesiais pasidare, anolalijos tiesiog verysad.gif . Iki rugpjucio turejau labai reguliaru cikla kas 30-31 diena (1,5 metu), o rugpjuti ciklas pailgejo iki 35 dienu, rugseji jau 40 dienu, db vel bus 40, o gal ir daugiau... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
labukas visoms cry.gif cry.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif mmm atejo verysad.gif
Atsakyti