Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(arpaci @ 2010 11 15, 18:00)
labukas visoms cry.gif  cry.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif mmm atejo verysad.gif

verysad.gif linkiu ,kad sis ciklas butu paskutinis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 11 15, 16:28)
tik aš porą skliaustų ištryniau, nes kitaip parašą ir kelia  biggrin.gif

labai aciu, tuoj pabandysiu, kas man gausis thumbup.gif

QUOTE(arpaci @ 2010 11 15, 17:00)
labukas visoms cry.gif  cry.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif mmm atejo verysad.gif

imk balioneliu, kad nebutu taip liudna 4u.gif 4u.gif 4u.gif o si cikla linkiu, kad nebepareitu mmm mirksiukas.gif
Papildyta:
nu ir ka tu pasakysi - pavyko thumbup.gif as bandziau be [img] doh.gif aciu dar karta assa.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 11 15, 16:39)
Nius, kazkas su mano ciklu paskutinais menesiais pasidare, anolalijos tiesiog  verysad.gif . Iki rugpjucio turejau labai reguliaru cikla kas 30-31 diena (1,5 metu), o rugpjuti ciklas pailgejo iki 35 dienu, rugseji jau 40 dienu, db vel bus 40, o gal ir daugiau...  doh.gif  doh.gif  doh.gif

pas mane tas pats. Buvo visi ciklai 30-32 d, nu retsykiais 34(bet cia karta i metus), o va dabar jau vis durniuoja doh.gif na sis ciklas lyg ir trumpesnis bus 29 lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif priklauso, kad sekanciu mm nebesulauktum mirksiukas.gif
Atsakyti

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nosį aukštyn ir planuojam toliau mirksiukas.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 15, 17:14)
nu ir ka tu pasakysi -  pavyko  thumbup.gif as bandziau be [img]  doh.gif aciu dar karta  assa.gif  aciuks.gif

Svarbu padėjo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
arpaci, skaudus kritimas, bet nenusimink...Linkiu, kad si ciklas butu sekmingas 4u.gif
QUOTE(neirida @ 2010 11 15, 17:16)
pas mane tas pats. Buvo visi ciklai 30-32 d, nu retsykiais 34(bet cia karta i metus), o va dabar jau vis durniuoja  doh.gif  na sis ciklas lyg ir trumpesnis bus 29  lotuliukas.gif

Smagu girdeti, kad susireguliuoja...gal ir man koki kita menesiuka bus geriau smile.gif
Atsakyti

nono.gif nono.gif nezinojai, kad stresas kenkia ?
ypackai prasideda naujas ciklas reissias kiausidese greit bres dominuojantis folikula,s o jei tu stresuosi, tai jis bus nepilnavertis ir apvaisinimo nebus arba irgi bus negeras.

Todel buk optimistiska sulauksi naujo ciklo ir turek jegu gerai maitintis ir buti geros nuotaikos del "gero" folikulo' kurio deka tapsi mama drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(arpaci @ 2010 11 15, 16:00)

console.gif laikykis 4u.gif

man irgi jau tepliot pradejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 15, 08:09)
Labas rytas

nugi labai labai grazu mirksiukas.gif
QUOTE(neirida @ 2010 11 15, 08:34)
Labas rytas,
Siandien pakritau  smile.gif

irnesakyk.gif viskas cia gerai mirksiukas.gif
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 15, 08:53)
labas rytas

man rodos jau O atidunda mirksiukas.gif ir ryt daryk OT,kad butu aiskiau rolleyes.gif
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 11 15, 09:01)
labas rytas  4u.gif
o manes siandienine BT nebenustebino

nagi,nosi aukstyn,ir planuojam planuojam mirksiukas.gif o as matyt kaip sakai,O apturejau visgi,reiks rytoj ziuret kokia BT g.gif
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 15, 09:14)
Bet vakar OT teigiamas buvo, tai gal jau ryt šausiu į viršų kaip su propeleriu  biggrin.gif

manau turetum kilt ax.gif
QUOTE(svajoklele @ 2010 11 15, 15:53)
Labukas visoms,
.tik zigzaguoti ko taip pradejau  verysad.gif

bet tai bent i virsu siandien suzigzagavai,gal ryt kilsi rolleyes.gif
labukas visoms cry.gif  mmm atejo verysad.gif

4u.gif 4u.gif skemingo sito ciklo!!!

Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 11 15, 22:38)
man rodos jau O atidunda mirksiukas.gif ir ryt daryk OT,kad butu aiskiau rolleyes.gif

jau ryt nedarysiu,nes snd dar viena padariau tai vos nezymus vaiduokliukas yra,reiskias vakar dienos OT buvo teigiamas ,nes is visu 4 darytu,buvo ryskiausias,o ir skausmus lb stipriai jauciau mirksiukas.gif taigi dar snd ir gal dar ryt ND darysim blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif

na, su manim kaip ir viskas aisku, prie tokio kritimo beliko tik mm sulaukti ...

vakar nugara skaudejo, siandien vel nieko, dziaugiuosi, kad bent neskausmingos bus...

arpaci 4u.gif 4u.gif 4u.gif teisngai kitos mergaites sako, nesijaudink, tai tikrai nepadeda...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 16 lapkričio 2010 - 07:13
labas rytas mirksiukas.gif
Agiute gal dar pakilsi,jei ir pms nestiprus ,gal cia geras zenklas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif Kaip sakant prisiduodu ir i darba bigsmile.gif

Agiute ar nebus pas tave toks variantas kaip paas mane buvo, sedejau aukstai, o kaip dejau paskui zemyn, tai maza nepasirode lotuliukas.gif bet linkiu viso ko geriausio 4u.gif
Atsakyti