Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

sveikutes, sugryzau i aukstumas smile.gif

agiute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 16, 09:57)
sveikutes, sugryzau i aukstumas  smile.gif

to ir reikejo tiketis ,saunu,nemegink leistis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 16, 09:07)
to ir reikejo tiketis ,saunu,nemegink leistis  mirksiukas.gif  4u.gif

aha, nebandyk leistis pakilusi bigsmile.gif kaledom juk sakem, visos pranesim geras naujienas savo vyrui bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2010 11 16, 07:11)
Labas rytas mergaites  4u.gif

na, su manim kaip ir viskas aisku, prie tokio kritimo beliko tik mm sulaukti ...

ot sudukas doh.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 16, 07:57)

kaip is vadovelio pas tave viskas 4u.gif taip ir laikyt 4u.gif
Atsakyti
sveikutes matuokliukes, NEIRIDA ,tiesiog puiku bigsmile.gif laukiu finalo mirksiukas.gif
o tau AGIUTE balionelio dar neduosiu ,nes kol mmm nepasirode dar visko nenurasom smile.gif
Atsakyti
As kazkaip dar nedziugauju, manau D daro itaka ax.gif
Atsakyti
labas rytas

agiute 4u.gif nenusiminkime kol mm dar nera

mergaitems sulaukusioms nekviestu viesniu 4u.gif 4u.gif

neirida super thumbup.gif

nu va dar siandien ropineju pogrindziais , tikiuosi ryt jau kilt , manau breztu sia diena ? kaip manot
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 16, 10:35)
As kazkaip dar nedziugauju, manau D daro itaka  ax.gif

man D tai visai neitakojo bt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 16, 09:38)

nu va  dar siandien ropineju pogrindziais , tikiuosi ryt jau kilt ,  manau breztu sia diena ? kaip manot

doh.gif doh.gif doh.gif na ir ko cia taip pakritai doh.gif cia kad kiltum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2010 11 16, 09:44)
man D tai visai neitakojo bt smile.gif

nu unku kapasakyti kaimano ciklai tokie skirtingi g.gif lauksim ziuresim kas bus
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 16, 09:47)
doh.gif  doh.gif  doh.gif na ir ko cia taip pakritai doh.gif  cia kad kiltum  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

nu unku kapasakyti kaimano ciklai tokie skirtingi g.gif  lauksim ziuresim kas bus

nu sis ciklas kaip matau prasiilgino doh.gif
siandien per pietus soliuoju pas gine ( pries gera menesi buvau uzsirasius profilaktiskai pasitikrinti ) nu ka gal reik paprasyt kad echo padarytu , paziuretu kaip ten situacija

Atsakyti
vakar su MB turejome pokalbi apie tolesni planavima. as jau lyg ir buvau nuleidusi rankas. o manasis sake uzrasyti ji pakartoti turto tyrima . taigi pasitare nusprendeme dar pasitikslinti savo diagnoze. vaziuosime i V ir M klinika ,o paskui su rezultatai pas KLIMA. ir ziuresim kokios praognozes is kitu lupu,jei vienintele iseitis bus IUF tuomet mesime visus planavimus ir dziaugsimes tiek kiek dave dievulis
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif uoj kaip gaila, kad tos prakeiktosios atejo pas kai kurias verysad.gif stiprybes mergytes, ir nenuleiskit ranku 4u.gif gi per kancias i zvaigzdes,ane? mirksiukas.gif o pakilusiom i virsu, tai kumsciai suspausti, tikimes geriausio bigsmile.gif wub.gif

na o pas mane dar mm, bet jau uz poros dieneliu kibsim i darbus ir mes rolleyes.gif su nekantrumu laukiu matavimu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 16 lapkričio 2010 - 09:06