Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labas rytas
Neirida nu saunu bigsmile.gif thumbup.gif
kas laukia O linkiu kuo greiciau sulaukti mirksiukas.gif
kas sulauke naujo ciklo linkiu sekmingo jo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(neirida @ 2010 11 16, 07:57)
sveikutes, sugryzau i aukstumas  smile.gif

Labai gražus implantacinis pakritimas mirksiukas.gif

QUOTE(angel08 @ 2010 11 16, 08:51)
vakar su MB turejome pokalbi apie tolesni planavima. as jau lyg ir buvau nuleidusi rankas. o manasis sake uzrasyti ji pakartoti turto tyrima . taigi pasitare nusprendeme dar pasitikslinti savo diagnoze. vaziuosime i V ir M klinika ,o paskui su rezultatai pas KLIMA. ir ziuresim kokios praognozes is kitu lupu,jei vienintele iseitis bus IUF tuomet mesime visus planavimus ir  dziaugsimes tiek kiek dave dievulis

Nereikia taip įsigąsdinti kas būtų jeigu būtų. Pirma tyrimą pasidarykit, o tik po to apie visokius IVF galvokit mirksiukas.gif

QUOTE(vaiduter @ 2010 11 16, 09:06)
na o pas mane dar mm, bet jau uz poros dieneliu kibsim i darbus ir mes rolleyes.gif su nekantrumu laukiu matavimu bigsmile.gif

Sveika, tai jau antrą planuojat matau biggrin.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 16, 10:25)
Antra, gal galite ka nors siek tiek pakomentuoti apie mano BT (Parase FFBT, tiesa, ciklo pradzioje gripu sirgau, tai yra uzkilimu ne vietoje doh.gif ).  4u.gif

O arba nebuvo, arba buvo vakar, reik toliau matuot ir žiūrėt kas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 11 16, 10:37)

Bum laikau kumstukus kad si karta pasisektu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
prisiduodu ir iki vakaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, o as jau dziaugiausi, kad jauciu ir zinau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 11 16, 13:37)
Sveikos,

Nereikia taip įsigąsdinti kas būtų jeigu būtų. Pirma tyrimą pasidarykit, o tik po to apie visokius IVF galvokit mirksiukas.gif
O arba nebuvo, arba buvo vakar, reik toliau matuot ir žiūrėt kas bus mirksiukas.gif

apie IVF kalbu ne del isigazdinimu ar prisigalvojimu,o del to kad kaune gydyt TVARIONAVICIENE si buda pateike kaip vienineti sansa pastoti mums. taigi norisi isgirsti ir kita nuomone kad gal yra vilties naturaliai arba kad ir uztvirtinti tai ka zinom dabar.
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 11 16, 13:37)
Sveikos,

tiesa pamirsau pamineti kad puikus grafikelis,lauksiu naujienu ir laikau kumstukus sugniauztus smile.gif
Atsakyti
Gal kam bus idomu http://www.tevu-darz...nu-skaiciuokle/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 11 16, 09:20)
Labutukas visoms smile.gif
Liudna, bet kol neprasidejo mm, nenuleisk ranku smile.gif

Grazumelis  thumbup.gif

Tu, mergyt, irgi graziai laikais smile.gif

Na, o tu man panasi i likimo drauge. Abi niekaip negalime rimtai pakilti ir pasilikti aukstumose  doh.gif

ir mane paimkit į savo likimo draugių būrį mirksiukas.gif davai susikimbam rankytėm ir ryt kylam biggrin.gif 4u.gif

o kas yra tas IUI ir IVF? As cia vis skaitau, kad jus apie juos rasot, bet man nedaeina.. net siandien sapnavau, kad FF man siulo IUI doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 16 lapkričio 2010 - 14:48
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 16, 11:44)
ir mane paimkit į savo likimo draugių būrį  mirksiukas.gif  davai susikimbam rankytėm ir ryt kylam  biggrin.gif  4u.gif

o kas yra tas IUI ir IVF? As cia vis skaitau, kad jus apie juos rasot, bet man nedaeina.. net siandien sapnavau, kad FF man siulo IUI  doh.gif

Laikau kumstukus uz visas. mirksiukas.gif 4u.gif

Cia gali pasidometi apie visus IUI, IVF ir t.t. http://www.supermama...hp?showforum=50 4u.gif
Atsakyti
bum laikau suspaudus kumščius, kad šykart tau pasisektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 16, 15:44)
ir mane paimkit į savo likimo draugių būrį  mirksiukas.gif  davai susikimbam rankytėm ir ryt kylam  biggrin.gif  4u.gif

Nius tikrai, kad vienodai malames kazkur apacioje. Ryt TURIM pakilt!!!
Imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes,

As jau laukiu savo O 4u.gif Nors pagal BT dar sunku ka spresti, bet OT siandian rysku II parode, tai laukia ND 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 16 lapkričio 2010 - 15:43