Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labutukas visoms smile.gif

QUOTE(agiute @ 2010 11 16, 08:11)
Labas rytas mergaites  4u.gif

na, su manim kaip ir viskas aisku, prie tokio kritimo beliko tik mm sulaukti ...

vakar nugara skaudejo, siandien vel nieko, dziaugiuosi, kad bent neskausmingos bus...

Liudna, bet kol neprasidejo mm, nenuleisk ranku smile.gif
QUOTE(neirida @ 2010 11 16, 08:57)
sveikutes, sugryzau i aukstumas  smile.gif

Grazumelis thumbup.gif
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 16, 09:07)
to ir reikejo tiketis ,saunu,nemegink leistis  mirksiukas.gif  4u.gif

Tu, mergyt, irgi graziai laikais smile.gif
QUOTE(riberte @ 2010 11 16, 09:38)
labas rytas
nu va  dar siandien ropineju pogrindziais , tikiuosi ryt jau kilt ,  manau breztu sia diena ? kaip manot

Na, o tu man panasi i likimo drauge. Abi niekaip negalime rimtai pakilti ir pasilikti aukstumose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 16, 09:38)
nu va  dar siandien ropineju pogrindziais , tikiuosi ryt jau kilt ,  manau breztu sia diena ? kaip manot

nieko sau suolis i virsu buvo doh.gif net 37.1 pasieke bigsmile.gif na linkiu kad greiciau brestu ta raudona linija ir lauksim geru ziniu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 11 16, 10:20)
Labutukas visoms smile.gif
Na, o tu man panasi i likimo drauge. Abi niekaip negalime rimtai pakilti ir pasilikti aukstumose  doh.gif

aha ziuriu , abiems 24 cd , na turim kilt turim mirksiukas.gif

QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 16, 10:23)
nieko sau suolis i virsu buvo  doh.gif net 37.1 pasieke  bigsmile.gif na linkiu kad greiciau brestu ta raudona linija ir lauksim geru ziniu  thumbup.gif  bigsmile.gif

oi as tu geru ziniu ir labai noriu smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
neirida man D ir labai neitakojo BT, linkiu likti pakilus visus 9 menesiukus, nebandyk leistis mirksiukas.gif cia kad liktum aukstai ir nebesileistum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
visom sulaukusioms mm kantrybes ir vaisingo ciklo;
visom po O po 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki* @ 2010 11 16, 10:35)
labas rytas  4u.gif
neirida man D ir labai neitakojo BT, linkiu likti pakilus visus 9 menesiukus, nebandyk leistis  mirksiukas.gif cia kad liktum aukstai ir nebesileistum 4u.gif  4u.gif  4u.gif
visom sulaukusioms mm kantrybes ir vaisingo ciklo;
visom po O po  4u.gif  4u.gif

wub.gif aciukas, o tave su 200-tadieniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 16, 10:38)
wub.gif  aciukas, o tave su 200-tadieniu mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif labai grazus skaicius ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Visu pirma sveikinu visas nestuke.gif . 4u.gif

Antra, gal galite ka nors siek tiek pakomentuoti apie mano BT (Parase FFBT, tiesa, ciklo pradzioje gripu sirgau, tai yra uzkilimu ne vietoje doh.gif ). 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 16, 11:25)
Labas rytas,  4u.gif

Visu pirma sveikinu visas  nestuke.gif4u.gif

Antra, gal galite ka nors siek tiek pakomentuoti apie mano BT (Parase FFBT, tiesa, ciklo pradzioje gripu sirgau, tai yra uzkilimu ne vietoje doh.gif ).  4u.gif

hm g.gif sakyciau jau turetum buti po O, tik kad tu netkslumu yra, ziurekim ka toliau rodys BT linkiu kilti ir nenusileisti 4u.gif
Atsakyti
Speju, kad kur nenormaliai uzkile, turetu leistis. g.gif
Papildyta:
Neirida, dabar ziuriu tavo FFBT, pas tave ir linijas brezia, tai pas mane kodel ne, tik atejus mmm parodo 5 dienas viska ir raso, kad turiu issipirkti jei noriu visada matyti? unsure.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 16 lapkričio 2010 - 10:39
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 16, 11:38)
Speju, kad kur nenormaliai uzkile, turetu leistis.  g.gif
Papildyta:
Neirida, dabar ziuriu tavo FFBT, pas tave ir linijas brezia, tai pas mane kodel ne, tik atejus mmm parodo 5 dienas viska ir raso, kad turiu issipirkti jei noriu visada matyti?  unsure.gif  blush2.gif  4u.gif

as gavau keliom dienom nemokama VIP tai uztai ir rodo skaiciukus. O linijas ir tau butu nubreze jei butu tikslus matavimai mirksiukas.gif dabar FF truksta info, kad galetu brezi O linija. Bet jei toliau matuosi gerai ir tempa laikysis pakilus, manau ir tau nubres mirksiukas.gif pabandyk i prieki iest kelias BT akstesnes, paziurek ka tada programarodys ax.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif , bandysiu paziureti kas bus. smile.gif
Papildyta:
Nubreze, bet kazkaip nieko nebesuprantu blink.gif , taip velai O negali buti, o ir 15 cd jauciau diegliukus, nebesuprantu nieko. doh.gif Tuoj mane neviltis apims su tais BT doh.gif , gruodzio men turiu gyd nesti parodyti, tai ka as jai parodysiu. doh.gif
Papildyta:
Jeigu nuleidziu viena is tu, kurie buvo netikslus, tai gaunasi arciau O, bet vistiek ne tada kai jauciau. schmoll.gif Kita vertus, pries kelias dienas ten spaudima kazkoki jauciau blush2.gif , nakti varciausi, nes nemalonus jausmas buvo, o vakar lyg ir siek tiek patepliojo. g.gif
Nieko nebus, reikia sulaukti sio men galo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 16 lapkričio 2010 - 11:02
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 16, 10:58)

Jeigu nuleidziu viena is tu, kurie buvo netikslus, tai gaunasi arciau O, bet vistiek ne tada kai jauciau.  schmoll.gif Kita vertus, pries kelias dienas ten spaudima kazkoki jauciau blush2.gif , nakti varciausi, nes nemalonus jausmas buvo, o vakar lyg ir siek tiek patepliojo.  g.gif
Nieko nebus, reikia sulaukti sio men galo.  smile.gif

zinok as irgi pradejusi matuoti supratau, kad pamaudimai man buna diena dvi iki O, o visa laika galvojau kad jei jau maudzia - tai ir ovuliuoju ta pacia minute biggrin.gif
wink.gif reikia ne vieno menesio stebejimu, kad susigaudytum kaip ir kas wink.gif o ir grafikiukas tavo nepilnas ir netikslus wink.gif
linkiu kad kita menesi jau nebeprireiktu matuoti 4u.gif

Atsakyti