stengiuos taip daryt kai nieks nemato..bet buna pamato tai klausia..kas tau ?
oi zvengiau. Ir man taip buna. Ypac kai ilgesni laika sypsausi, kazkaip nuo dantu seiles nudziusta ir lupos nebenusieidzia, tai ir pasikabina ant breketu
jatau, na priprasi...:)as ir galvojau..:)bet nebraize visai man..tik kliudavo uz lupu:D o dabar ir buna turiu tas lupas taip i prieki patraukt ir uzsiciaupt stengiuos taip daryt kai nieks nemato..bet buna pamato tai klausia..kas tau ?rukdo gal jie kad taip darai:oh o kaip nervina:Do jei sypsaus ir uzsiciaupiu tai ir lieka kaip pas buldoga uzlinkus virsutine ta lupa nu reik pamatyt:D:D tikiuos ne vienai man cia taip?? tai ir nusiteik ..o gal taip ir bus;) juk visiems skirtingai!
Man kairė lūpos pusė pasikabina ant to kabliuko kai šypsaus, bet ir tai tik tada kai sausos lūpos būna, o ir šiaip jei išeinu vakare kur su kompanija tai visad daug juoko būna ir lūpas po to skauda. Vienas vargas
Sveikos Prisijungsiu ir as vis paskaitineju sia tema. Praktiskai viska, ka reikia zinoti pries dedantis breketus, suzinojau is sio forumo Tai va, breketus nesioju jau beveik puse metu. Jau visi dantys turbut beveik lanke yra, tik beliko uztraukti 4 tarpus, kurie atsirado po dantu traukimo, ir sutvarkyti sakandi, kuris pries tai buvo labai netaisyklingas. Nesioju Damon breketus (tuos, kur pusiau skaidrus). Gydausi pas E. Zasciurinskiene Lazerines odontologijos centre
Na, as tiksliai nezinau, bet man po 4 menesiu apacioj uzdejo tokias kaip elastines gumutes (gydytoja vadina vamzdeliais), tai tarpai gal perpus sumazejo O kita karta minejo, kad gal des grandineles kazkokias, tai pamazu per kelis menesius turetu ir uzsitraukti, nes dabar sypsantis tai tie tarpai ziauriai sviecia ypac virsuj.
Na, as tiksliai nezinau, bet man po 4 menesiu apacioj uzdejo tokias kaip elastines gumutes (gydytoja vadina vamzdeliais), tai tarpai gal perpus sumazejo
O kita karta minejo, kad gal des grandineles kazkokias, tai pamazu per kelis menesius turetu ir uzsitraukti, nes dabar sypsantis tai tie tarpai ziauriai sviecia ypac virsuj.
Sveikos
Prisijungsiu ir as vis paskaitineju sia tema. Praktiskai viska, ka reikia zinoti pries dedantis breketus, suzinojau is sio forumo
Tai va, breketus nesioju jau beveik puse metu. Jau visi dantys turbut beveik lanke yra, tik beliko uztraukti 4 tarpus, kurie atsirado po dantu traukimo, ir sutvarkyti sakandi, kuris pries tai buvo labai netaisyklingas.
Nesioju Damon breketus (tuos, kur pusiau skaidrus). Gydausi pas E. Zasciurinskiene Lazerines odontologijos centre
Sveikos, breketukininkės. Rytoj bus savaitė, kaip nešioju vidinius breketus ant viršutinių dantukų, todėl noriu trumpai aprašyti pirmos savaitės patirtį. Didžiausios baimės prieš dedantis juos buvo dėl liežuvio (ar labai neerzins) bei šiaip dėl dantukų skausmo, kai tik uždės. Tai matyt buvau ta laimingoji, kuri negėrė nei vienos tabletės nuo skausmo ir nesikankino, nes dantis pirmas dienas tik vos maudė, ir tai tik prilietus ar pastūmus juos liežuviu. Dėl liežuvio - gal kokia trečią dieną po ilgos darbo dienos ir intensyvaus kalbėjimo vakare buvo pradėję erzinti vieną šoną, tai skaudėjo. Bet matyt per naktį, kol nejudinau, aprimo, ir vėl viskas gerai. Dar buvo ir iki šiol kažkiek yra sunku kalbėti, nes jaučiasi šveplavimas (tariant s ir r raides), nes breketai priklijuoti iš dantukų vidaus, todėl liežuvis turi mažiau vietos ir jam reik priprasti. Bet su kiekviena diena vis geriau. Dėl priežiūros kažkaip ypatingai nevargstu, susitvarkau. O dėl valgymo - jau ne vien košytės, bet ir kramtau, tik nieko nekandu. Dantukai jau po truputį juda (jaučiu pagal tarpus, kai valau su siūlu) Tad jei kuri abejojate, ar dėtis vidinius, drąsiai sakau - tikrai taip. Galvojau viskas su jais bus sudėtingiau.