Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(Indrula @ 2010 11 15, 12:03)
Sveikos, breketukininkės. Rytoj bus savaitė, kaip nešioju vidinius breketus ant viršutinių dantukų, todėl noriu trumpai aprašyti pirmos savaitės patirtį.

Sveika mirksiukas.gif Na labai smagu kad užsuki pas mus pasipasakot, nes esi bene pirmoji šiame forume su vidiniais breketais, tai mum viskas labai įdomu biggrin.gif Labai būtų įdomu pamatyt kaip jie atrodo realiai, gal kada kokią nuotraukėlę įmestumei mum blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, breketukininkės. Rytoj bus savaitė, kaip nešioju vidinius breketus ant viršutinių dantukų, todėl noriu trumpai aprašyti pirmos savaitės patirtį.

Smagu, kad viskas gerai klojasi 4u.gif o nešiojimo laikas jų toks pats kaip ir paprastų ar greičiau/lėčiau stumdo dantukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 11 15, 14:12)
Smagu, kad viskas gerai klojasi 4u.gif o nešiojimo laikas jų toks pats kaip ir paprastų ar greičiau/lėčiau stumdo dantukus? smile.gif

Manau del laiko labai panašiai, kaip ir su kitais breketais, bent jau daktarė neminėjo, kad greičiau sutvarko.
Atsakyti
QUOTE(Indrula @ 2010 11 15, 16:46)
Manau del laiko labai panašiai, kaip ir su kitais breketais, bent jau daktarė neminėjo, kad greičiau sutvarko.

Man Budrienė minėjo, kad ilgesnis nešiojimo laikas su vidiniais. Bet čia matyt, kiek gydytojų, tiek nuomonių.
Atsakyti
Sveikos, breketukininkės. Rytoj bus savaitė, kaip nešioju vidinius breketus ant viršutinių dantukų, todėl noriu trumpai aprašyti pirmos savaitės patirtį. Didžiausios baimės prieš dedantis juos buvo dėl liežuvio (ar labai neerzins) bei šiaip dėl dantukų skausmo, kai tik uždės. Tai matyt buvau ta laimingoji, kuri negėrė nei vienos tabletės nuo skausmo ir nesikankino, nes dantis pirmas dienas tik vos maudė, ir tai tik prilietus ar pastūmus juos liežuviu. Dėl liežuvio - gal kokia trečią dieną po ilgos darbo dienos ir intensyvaus kalbėjimo vakare buvo pradėję erzinti vieną šoną, tai skaudėjo. Bet matyt per naktį, kol nejudinau, aprimo, ir vėl viskas gerai. Dar buvo ir iki šiol kažkiek yra sunku kalbėti, nes jaučiasi šveplavimas (tariant s ir r raides), nes breketai priklijuoti iš dantukų vidaus, todėl liežuvis turi mažiau vietos ir jam reik priprasti. Bet su kiekviena diena vis geriau. Dėl priežiūros kažkaip ypatingai nevargstu, susitvarkau. O dėl valgymo - jau ne vien košytės, bet ir kramtau, tik nieko nekandu. Dantukai jau po truputį juda (jaučiu pagal tarpus, kai valau su siūlu)
Tad jei kuri abejojate, ar dėtis vidinius, drąsiai sakau - tikrai taip. Galvojau viskas su jais bus sudėtingiau.

Labai džiugu, kad taip gerai klojasi viskas, visos mes čia postringavom, kad blogai bus, bet pasirodo ne taip jau blogai biggrin.gif O šiaip mano nuomone tokie breketai nebent toms, kurios kompleksuoja smile.gif

Beje apsireiškiau ir aš albume, nebesakysit, kad sukčiauju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Waddiwasi: 15 lapkričio 2010 - 16:28
As ir tokios nuomines del vidniu breketu, kad kompleksuojancioms blush2.gif Na bet gal ir ne, nezinau, nei su vienu tokiu zmogum nekalbejau smile.gif
Na o man po paros dantu maudimo, skausmas kaip ranka nuimtas. Kaip cia taip tik para dantukus pajauciau ir vasko nebereikia g.gif Na bet nerekiu dar "op" nepersokus griovio, is jusu patirties dar viskas pries akis gali buti smile.gif
Rytoj einu pasikonsultuot del protiniu dantu apacioje, ga pavyks jau sia savaite juos ir pasalint..
Atsakyti
žodžiu, mane jau užkniso, tai ketvirtadienį varau į Kauną pas Damušienę, nes rimtai ima skaudėt gomurį ir vielutė jau gerokai išlindus... tai žiūrėsiu kaip čia bus, nusimato laukimas, nes laikų laisvų neturi, o man iš Vilniaus atvažiuot patogiausia tik ketvirtadieniais.. tai va. bet smagu, juda dantukai, jau gal reiktų kada nusifotkint, kai grįšiu namo. ;}
Atsakyti
Smagu, kad tai merginai sekasi kur su vidiniais breketukais smile.gif
O man jau siandien lygiai menuo kaip as su savo karoliukais biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai tas laikas greit bega smile.gif atrodo katik susidejau apacia, o jau tuoj vizitas kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 15, 16:04)
Na o man po paros dantu maudimo, skausmas kaip ranka nuimtas. Kaip cia taip tik para dantukus pajauciau ir vasko nebereikia  g.gif  Na bet nerekiu dar "op" nepersokus griovio, is jusu patirties dar viskas pries akis gali buti smile.gif
Rytoj einu pasikonsultuot del protiniu dantu apacioje, ga pavyks jau sia savaite juos ir pasalint..

greitai cia tau skausmas praejo smile.gif bet zinok kartais zinok praeina, o po to nei is sio nei is to vel paskauda kokia savaite pries vizita. zodziu visaip buna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrula @ 2010 11 15, 10:03)
...Dar buvo ir iki šiol kažkiek yra sunku kalbėti, nes jaučiasi šveplavimas (tariant s ir r raides), nes breketai priklijuoti iš dantukų vidaus, todėl liežuvis turi mažiau vietos ir jam reik priprasti.

dziugu, kad gerai sekasi su vidiniais breketukais smile.gif
priprasi kalbeti su jais, po to kai nuims turbut vel kuri laika svepluosi, kol vel iprasi normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 15, 18:04)
As ir tokios nuomines del vidniu breketu, kad kompleksuojancioms  blush2.gif  Na bet gal ir ne, nezinau, nei su vienu tokiu zmogum nekalbejau smile.gif
Na o man po paros dantu maudimo, skausmas kaip ranka nuimtas. Kaip cia taip tik para dantukus pajauciau ir vasko nebereikia  g.gif  Na bet nerekiu dar "op" nepersokus griovio, is jusu patirties dar viskas pries akis gali buti smile.gif

kur ir pas ką eisi ryt konsultuotis dėl dantukų tinginukų?
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 15, 20:47)
kur ir pas ką eisi ryt konsultuotis dėl dantukų tinginukų?

Pas savo stomotologe. paskambinau, pasakiau situacija, sake ateik, paziuresiu nuotrauka, vaizda realiai ir patarsiu kur geriau kreiptis. Pasitikiu ja, tai va ir eisiu smile.gif
Atsakyti