QUOTE(Indrula @ 2010 11 15, 12:03)
Sveikos, breketukininkės. Rytoj bus savaitė, kaip nešioju vidinius breketus ant viršutinių dantukų, todėl noriu trumpai aprašyti pirmos savaitės patirtį. Didžiausios baimės prieš dedantis juos buvo dėl liežuvio (ar labai neerzins) bei šiaip dėl dantukų skausmo, kai tik uždės. Tai matyt buvau ta laimingoji, kuri negėrė nei vienos tabletės nuo skausmo ir nesikankino, nes dantis pirmas dienas tik vos maudė, ir tai tik prilietus ar pastūmus juos liežuviu. Dėl liežuvio - gal kokia trečią dieną po ilgos darbo dienos ir intensyvaus kalbėjimo vakare buvo pradėję erzinti vieną šoną, tai skaudėjo. Bet matyt per naktį, kol nejudinau, aprimo, ir vėl viskas gerai. Dar buvo ir iki šiol kažkiek yra sunku kalbėti, nes jaučiasi šveplavimas (tariant s ir r raides), nes breketai priklijuoti iš dantukų vidaus, todėl liežuvis turi mažiau vietos ir jam reik priprasti. Bet su kiekviena diena vis geriau. Dėl priežiūros kažkaip ypatingai nevargstu, susitvarkau. O dėl valgymo - jau ne vien košytės, bet ir kramtau, tik nieko nekandu. Dantukai jau po truputį juda (jaučiu pagal tarpus, kai valau su siūlu)
Tad jei kuri abejojate, ar dėtis vidinius, drąsiai sakau - tikrai taip. Galvojau viskas su jais bus sudėtingiau.
Labai džiugu, kad taip gerai klojasi viskas, visos mes čia postringavom, kad blogai bus, bet pasirodo ne taip jau blogai

O šiaip mano nuomone tokie breketai nebent toms, kurios kompleksuoja
Beje apsireiškiau ir aš albume, nebesakysit, kad sukčiauju