Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

Sveikos, registruojuos naujoj temoj mirksiukas.gif žiūrėkit kokį gėrį užmačiau cool.gif gal jau ir žinot ir naudojat, čia yra tabletės, skirtos pamatyti kiek apnašų yra ant dantų bigsmile.gif mėlynai nuzidažo senos apnašos, o raudonai naujos thumbup.gif Tabletės yra čia
Atsakyti
Dėl to sąrašiuko mūsų, kai kas kada kurs temą, galit man rašyti, nes aš jau čia kiek temų iš eilės kūriau, perdarinėjau tą sąrašą, tai turiu jį savo kompe išsaugotą excel programoje wink.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 11 lapkričio 2010 - 21:34
Sveikos,
As jau trečią kartą jungiuosi prie jūsų doh.gif Na bet jau užtikrntai biggrin.gif
Žodžiu pirmiausia konsultavausi pas vieną gydytoją, ji nesumasčius ką daryti, nusiuntė mane pas kitą. Po tokiu tampymūsi ir eilių laukimų PAGALIAU rytoj des man breketukus.
Lankausi pas gyd. Eglę Zasčiurinskienę, Žeimenos g esančioje klinikoje.

Problemos pas mane tokios, kad vaikystėje yra rautas vienas trečias dantukas viršuje, ko pasekoje pakrypo visas viršutinis žandikaulis, automatiškai pakrypo sąkandis. Na o apačioje priekyje keli dantukai lipa vienas ant kito. Gydymo eigoje prignozuoja šalinti 4 dantis...

Bet pasirįžus aš jau viskasm, kad tik pagaiau turėt lygius ražius dantis ir gerą sąkandį.

Dėsiuos beligatūrinius breketus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 11, 22:47)
Sveikos,
As jau trečią kartą jungiuosi prie jūsų  doh.gif  Na bet jau užtikrntai biggrin.gif
Žodžiu pirmiausia konsultavausi pas vieną gydytoją, ji nesumasčius ką daryti, nusiuntė mane pas kitą. Po tokiu tampymūsi ir eilių laukimų PAGALIAU rytoj des man breketukus.
Lankausi pas gyd. Eglę Zasčiurinskienę, Žeimenos g esančioje klinikoje.

Problemos pas mane tokios, kad vaikystėje yra rautas vienas trečias dantukas viršuje, ko pasekoje pakrypo visas viršutinis žandikaulis, automatiškai pakrypo sąkandis. Na o apačioje priekyje keli dantukai lipa vienas ant kito. Gydymo eigoje prignozuoja šalinti 4 dantis...
Bet pasirįžus aš jau viskasm, kad tik pagaiau turėt lygius ražius dantis ir gerą sąkandį.

Dėsiuos beligatūrinius breketus smile.gif

Oho, kuriuos šalins? g.gif
Beje sveika, ir sveikinu prisijungusprie geležinių šypsenų būrelio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 11, 22:28)
Sveikos, registruojuos naujoj temoj  mirksiukas.gif žiūrėkit kokį gėrį užmačiau  cool.gif gal jau ir žinot ir naudojat, čia yra tabletės, skirtos pamatyti kiek apnašų yra ant dantų  bigsmile.gif mėlynai nuzidažo senos apnašos, o raudonai naujos  thumbup.gif Tabletės yra čia

Esu kazkada turejus tokias.Aisku naudinga suzinot kur ne taip gerai issivalai,bet nepirkciau ju smile.gif

Siandien pagaliau thumbup.gif buvau vizite smile.gif Perklijavo man 2 breketus ant iltiniu dantu,nes jie is vidines puses pasisuke buvo.Dar apacioj paslifavo tarpdancius rolleyes.gif Ir uzsidejau tamsiai violetines gumeles bigsmile.gif Pasirodo turiu tik 3 protinius dantis biggrin.gif O to vieno net uzuomazgos nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilsee: 11 lapkričio 2010 - 22:07
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 11, 17:54)
Na, zinot, perziurejau jusu slapta foto galerija ir taip kartu ant dusios paliko.... Visgi tokiu baisiu dantu kaip mano niekas neturi.... sad.gif PAfotkinsiu laiko turedama kol dar breketu neuzlipino, pasiurpinsiu zmones... sad.gif

nu manau tu cia biski perdedi, as isitikinus, kad kitiem taip baisiai tavo dantys neatrodo, kaip tau paciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 11, 23:06)
Oho, kuriuos šalins?  g.gif
Beje sveika, ir sveikinu prisijungusprie geležinių šypsenų būrelio  biggrin.gif

Aciu smile.gif Salins virsuje astuntus ir ketvirta dantuka. O apacioje kazkuri is priekiniu.

As tai bijau pagalvot apie tuos dantu rovimus, dar dabar atsimenu ta "malonuma" kai vaikystej rove... Na bet reiks kazkaip atkentet
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2010 11 11, 21:06)
Siandien pagaliau  thumbup.gif  buvau vizite smile.gif  Perklijavo man 2 breketus ant iltiniu dantu,nes jie is vidines puses pasisuke buvo.Dar apacioj paslifavo tarpdancius rolleyes.gif  Ir uzsidejau tamsiai violetines gumeles bigsmile.gif Pasirodo turiu tik 3 protinius dantis  biggrin.gif  O to vieno net uzuomazgos nera lotuliukas.gif

apie nuemima nieko nesake dar? jau tarpai sonuose pilnai uzsitrauke? Imesk foto su tamsiai violetinem gumytem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 11, 22:14)
As tai bijau pagalvot apie tuos dantu rovimus, dar dabar atsimenu ta "malonuma" kai vaikystej rove... Na bet reiks kazkaip atkentet

Aš ir bijau. Bet mane apšvietė, kad tikraaai, kai raus - nieko nejausiu. Tik kai baigsis nuskausminamųjų poveikis, bet tada juk galima pačiai vaistukų išgert smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 11 lapkričio 2010 - 22:17
QUOTE(Twista @ 2010 11 11, 23:16)
Aš ir bijau. Bet mane apšvietė, kad tikraaai, kai raus - nieko nejausiu. Tik kai baigsis nuskausminamųjų poveikis, bet tada juk galima pačiai vaistukų išgert smile.gif

As is vaikystes prisimenu kaip man laiko sesele galva abiem rankom, o chirurgas su replem klibina ta danti pirmyn atgal, tas dantis taip sunkiai pasiduoda ir taip viskas ulgai truko kol isrove... ir dar kraujas taskesi lotuliukas.gif O paskui dar gera valanda kazkokiais kraujo kresuliais spaudziausi.
Nepyk, bet mano tokie vaikystes prisiminimai lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, Esha, kokią jum gydymo kainą numatė? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2010 11 11, 22:22)
<...>
Nepyk, bet mano tokie vaikystes prisiminimai  lotuliukas.gif

Sakyčiau, labai teigiamai veikia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 11, 18:54)
..Na, zinot, perziurejau jusu slapta foto galerija ir taip kartu ant dusios paliko.... Visgi tokiu baisiu dantu kaip mano niekas neturi.... sad.gif PAfotkinsiu laiko turedama kol dar breketu neuzlipino, pasiurpinsiu zmones... sad.gif

Nemačiau foto galerijos, na bet galvoju, kad ne tavo vienos baisūs, ir mūsų, t.y. mano sūnaus verysad.gif
Tik vat nuramino mane Budrienė, pasakė, kad tikrai nėra kažkoks ypatingas atvejis, sąkandis geras, o tas kreivumas tikrai pataisomas thumbup.gif
Atsakyti