Sveikos, registruojuos naujoj temoj
žiūrėkit kokį gėrį užmačiau
gal jau ir žinot ir naudojat, čia yra tabletės, skirtos pamatyti kiek apnašų yra ant dantų
mėlynai nuzidažo senos apnašos, o raudonai naujos
Tabletės yra čia
Sveikos,
As jau trečią kartą jungiuosi prie jūsų
Na bet jau užtikrntai 
Žodžiu pirmiausia konsultavausi pas vieną gydytoją, ji nesumasčius ką daryti, nusiuntė mane pas kitą. Po tokiu tampymūsi ir eilių laukimų PAGALIAU rytoj des man breketukus.
Lankausi pas gyd. Eglę Zasčiurinskienę, Žeimenos g esančioje klinikoje.
Problemos pas mane tokios, kad vaikystėje yra rautas vienas trečias dantukas viršuje, ko pasekoje pakrypo visas viršutinis žandikaulis, automatiškai pakrypo sąkandis. Na o apačioje priekyje keli dantukai lipa vienas ant kito. Gydymo eigoje prignozuoja šalinti 4 dantis...
Bet pasirįžus aš jau viskasm, kad tik pagaiau turėt lygius ražius dantis ir gerą sąkandį.
Dėsiuos beligatūrinius breketus
Žodžiu pirmiausia konsultavausi pas vieną gydytoją, ji nesumasčius ką daryti, nusiuntė mane pas kitą. Po tokiu tampymūsi ir eilių laukimų PAGALIAU rytoj des man breketukus.
Problemos pas mane tokios, kad vaikystėje yra rautas vienas trečias dantukas viršuje, ko pasekoje pakrypo visas viršutinis žandikaulis, automatiškai pakrypo sąkandis. Na o apačioje priekyje keli dantukai lipa vienas ant kito. Gydymo eigoje prignozuoja šalinti 4 dantis...
Bet pasirįžus aš jau viskasm, kad tik pagaiau turėt lygius ražius dantis ir gerą sąkandį.
QUOTE(Esha @ 2010 11 11, 22:47)
Sveikos,
Na bet jau užtikrntai 
Oho, kuriuos šalins?
Beje sveika, ir sveikinu prisijungusprie geležinių šypsenų būrelio
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 11, 22:28)
Sveikos, registruojuos naujoj temoj
žiūrėkit kokį gėrį užmačiau
gal jau ir žinot ir naudojat, čia yra tabletės, skirtos pamatyti kiek apnašų yra ant dantų
mėlynai nuzidažo senos apnašos, o raudonai naujos
Tabletės yra čia
Esu kazkada turejus tokias.Aisku naudinga suzinot kur ne taip gerai issivalai,bet nepirkciau ju
Siandien pagaliau
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 11, 17:54)
Na, zinot, perziurejau jusu slapta foto galerija ir taip kartu ant dusios paliko.... Visgi tokiu baisiu dantu kaip mano niekas neturi....
PAfotkinsiu laiko turedama kol dar breketu neuzlipino, pasiurpinsiu zmones... 
nu manau tu cia biski perdedi, as isitikinus, kad kitiem taip baisiai tavo dantys neatrodo, kaip tau paciai
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 11, 23:06)
Oho, kuriuos šalins?
Aciu
As tai bijau pagalvot apie tuos dantu rovimus, dar dabar atsimenu ta "malonuma" kai vaikystej rove... Na bet reiks kazkaip atkentet
QUOTE(smilsee @ 2010 11 11, 21:06)
Siandien pagaliau
buvau vizite
Perklijavo man 2 breketus ant iltiniu dantu,nes jie is vidines puses pasisuke buvo.Dar apacioj paslifavo tarpdancius
Ir uzsidejau tamsiai violetines gumeles
Pasirodo turiu tik 3 protinius dantis
O to vieno net uzuomazgos nera 
apie nuemima nieko nesake dar? jau tarpai sonuose pilnai uzsitrauke? Imesk foto su tamsiai violetinem gumytem
QUOTE(Esha @ 2010 11 11, 22:14)
As tai bijau pagalvot apie tuos dantu rovimus, dar dabar atsimenu ta "malonuma" kai vaikystej rove... Na bet reiks kazkaip atkentet
Aš ir bijau. Bet mane apšvietė, kad tikraaai, kai raus - nieko nejausiu. Tik kai baigsis nuskausminamųjų poveikis, bet tada juk galima pačiai vaistukų išgert
QUOTE(Twista @ 2010 11 11, 23:16)
Aš ir bijau. Bet mane apšvietė, kad tikraaai, kai raus - nieko nejausiu. Tik kai baigsis nuskausminamųjų poveikis, bet tada juk galima pačiai vaistukų išgert 
As is vaikystes prisimenu kaip man laiko sesele galva abiem rankom, o chirurgas su replem klibina ta danti pirmyn atgal, tas dantis taip sunkiai pasiduoda ir taip viskas ulgai truko kol isrove... ir dar kraujas taskesi
Nepyk, bet mano tokie vaikystes prisiminimai
Beje, Esha, kokią jum gydymo kainą numatė? 
Papildyta:
Sakyčiau, labai teigiamai veikia
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2010 11 11, 22:22)
Sakyčiau, labai teigiamai veikia
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 11, 18:54)
..Na, zinot, perziurejau jusu slapta foto galerija ir taip kartu ant dusios paliko.... Visgi tokiu baisiu dantu kaip mano niekas neturi....
PAfotkinsiu laiko turedama kol dar breketu neuzlipino, pasiurpinsiu zmones... 
Nemačiau foto galerijos, na bet galvoju, kad ne tavo vienos baisūs, ir mūsų, t.y. mano sūnaus
Tik vat nuramino mane Budrienė, pasakė, kad tikrai nėra kažkoks ypatingas atvejis, sąkandis geras, o tas kreivumas tikrai pataisomas