Ne esme, gryzau katik is ortodontes pakaustyta. Uzdejo tik 3 breketus, o atrodo kad arklio koja burnoj ivaryta
Ech.... Argi zmogus kaltas, kad jis yra toks grazus, kad net paciam grazu....?
Puolat visos, pavydit....
Ir figura superine, ir bendraut su vyrais moka.... O, kad man taip....
Ai, bet ne kiaulem skraidyt, ka jau cia 
Ne esme, gryzau katik is ortodontes pakaustyta. Uzdejo tik 3 breketus, o atrodo kad arklio koja burnoj ivaryta
Siaip butu viskas normaliai jei ne tas sus...tas lankas per gomuri. Stengiuos apie ji negalvot, nes jauciu issilupciau savom rankom! KAip valgysiu su juo dar nemastau, nes jeigu pradeciau mastyt, paaisketu, kad valgyt su tokia nesmaone burnoj yra neimanoma. O siaip nieko neskauda, jausmas bjaurus ir tiek...
sveikinimai pradėjus kelionę gražesnės šypsenos link
Aciu,kol kas maloniausia dalis buvo dantu salinimas
QUOTE(Esha @ 2010 11 18, 16:26)
2000 kainuoja beligaturiniai breketai
O paprasti metaliniai- 1500 lt. (Sita tikrai zinau, kalbejau apie kainas) Kiek ima uz uzdejima nepkalausiau, nes as ne ten dejausi. Dejausi ja lazerines odontologijos centre
Na tai gal susimaišė forume mergina sakydama, kad tenais 1200lt kainuoja...
O šiaip rašiau grynai į ta kliniką, ir klausiau kiek būtent metaliniai tai 2000lt, tai sumaišius db esu...
QUOTE(Laimuškėlė @ 2010 11 17, 23:44)
Zinok nebuvau, tik buvau uzejus pasidometi, kaip kas, kokios kainos
O dar noerejau paklausti - gal kas yra dejesi breketus KMUK? Nes man truputi dabar neaisku del mokejimo - kiek jau kartu ejau, dare atspaudus, dejo gymutes, siandien breketus su tuo lanku ir vis neima is manes pinigu... As vis paklausiu, kiek skolinga - sako nieko, sekmes, iki kito karto, jeigu ka - skambinkit
TAi as dabar jau nebesuprantu - tai kada man reikes moket? Nes gydytoja sake per pirma konsultacija kiek kainuoja ir pan. Tai kodel jinai is manes pinigu nejama? Negi reikes moket po visko? Viska i bendra suma suskaiciuos? Nesuprantu... Gal kas ten gydotes/gydetes? KAs ten per tvarka?
QUOTE(Laimuškėlė @ 2010 11 18, 16:53)
Na tai gal susimaišė forume mergina sakydama, kad tenais 1200lt kainuoja...
O šiaip rašiau grynai į ta kliniką, ir klausiau kiek būtent metaliniai tai 2000lt, tai sumaišius db esu...
Kad as vasara buvau tikrai metalo kaina buvo 1200lt
Papildyta:
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 18, 17:08)
O dar noerejau paklausti - gal kas yra dejesi breketus KMUK? Nes man truputi dabar neaisku del mokejimo - kiek jau kartu ejau, dare atspaudus, dejo gymutes, siandien breketus su tuo lanku ir vis neima is manes pinigu... As vis paklausiu, kiek skolinga - sako nieko, sekmes, iki kito karto, jeigu ka - skambinkit
TAi as dabar jau nebesuprantu - tai kada man reikes moket? Nes gydytoja sake per pirma konsultacija kiek kainuoja ir pan. Tai kodel jinai is manes pinigu nejama? Negi reikes moket po visko? Viska i bendra suma suskaiciuos? Nesuprantu... Gal kas ten gydotes/gydetes? KAs ten per tvarka?
Jei cia apie kauno klinikos kalbi tai jie daro taip viena sistema kainuoja kiek pamenu 1560lt kazkur tu sumoki us dvi sistemas ir dar uz treacia i kuria ieina visi apsilankimai vielu kietimas ir tt, breketu nueimias ir bla bla bla
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 15:20)
beje cia toks klausimas? kam dejotes breketus, jei jautetes tokios grazios?
as tai dejausi, nes grozis buvo sugadintas protiniu, o jus idomu del kokiu neatrastu priezasciu? turbut irgi panasiai, ne? kai kurios gal nuo vaikystes kompleksavote? 
OMG
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 18, 18:15)
Jei cia apie kauno klinikos kalbi tai jie daro taip viena sistema kainuoja kiek pamenu 1560lt kazkur tu sumoki us dvi sistemas ir dar uz treacia i kuria ieina visi apsilankimai vielu kietimas ir tt, breketu nueimias ir bla bla bla 
Taip, Kauno klinikose tvarkausi. O, geras, as net ir nezinojau kad tokia idomi tvarka... Nu dabar bus aiskiau
Papildyta:
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 18, 18:17)
OMG
pala cia tu skudeis del D.L? matyt del to pyksties nes jin tau irgi grozio pavydi ir nori pagadint tave, laikykis

Oi, negaliu
QUOTE(radviliux @ 2010 11 18, 10:46)
Butinai parasyk, kaip sekes pas Budriene. Gal pasiulys dar kita varianta.
na va, frizau is budrienes. ant sparnu. tiesiogine to zodzio prasme. kai papasakojau, koki vakar gydymo plana pasiule ramaanuskiene, tai 1 jos klausimas buvo: o ji tikrai ortodonte?
pasake, kad viskas kuo puikiausiai pas mane sutvarkome brektu pagalba, nesioti reiketu 1,5-2 m, beligaturiniai mano atvejui netinka.
1 zandikaulis keramika + metalas: 2300 lt
bendrai man iseis apie 7000 lt. cia su planuojamais vizitais
ji man siandien pasirode TA gydytoja, kuria galiu pasitiketi, ko neuvo, kai buvau pas ramanauskiene.
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 18, 16:17)
tarpai virsuj nervuoja
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 18, 15:42)
o pas mane buvo, bus ir jau beveik siuo momentu yra, nes jau zenkliai patvarke