Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 17:23)
na va, frizau is budrienes. ant sparnu. tiesiogine to zodzio prasme. kai papasakojau, koki vakar gydymo plana pasiule ramaanuskiene, tai 1 jos klausimas buvo: o ji tikrai ortodonte? g.gif  zodziu, pritare mano nuomones, kad daryti sveikiems, lygiems dantims estetini plombavima tai fool.gif swoon.gif
pasake, kad viskas kuo puikiausiai pas mane sutvarkome brektu pagalba, nesioti reiketu 1,5-2 m, beligaturiniai mano atvejui netinka.
1 zandikaulis keramika + metalas: 2300 lt
bendrai man iseis apie 7000 lt. cia su planuojamais vizitais
ji man siandien pasirode TA gydytoja, kuria galiu pasitiketi, ko neuvo, kai buvau pas ramanauskiene.
tarpai virsuj nervuoja rolleyes.gif

Na va smagu smile.gif bet kiek brangiai kainuoja keramika plius metalas, pas mane klinikoj 1800lt viena sistema smile.gif
Atsakyti
tiesa, del keramikiniu, kurie neva labiau kenkia emaliui, negu metaliniai. budriene pasake, kad tai pasenusi info, tokie keramikiniai buvo dedami pries 2-3 metus, kurie isties sunkiau buvo nuimami ir atsirasdavo mikroplysiu, dabar jau "naujos kartos" ir technologijos keramika, tad jokios itakos emaliui nera.
ir dar: atsirado balta viela, tai pasakziau, kad noriu butent su ja detis, ne metalo spalvos.
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 18, 15:43)
kažkam matomai reikia truputį galvą pasigydyti.... doh.gif gi visoms su kažkuo lengviau sekas bendrauti, su kažkuo sunkiau... ne apie bendravimą ir pavydą neaišku ko  gi ši tema o apie šypsenos korekciją doh.gif

ir as taip sakau. kas is kurios puses norejo, tas ir kalbejo apie breketus. Kas dziaugesi, kas ne, bet matai vis kokia nepatenkinta prikimba, kad kas nors ne taip paraso ir priveda iki asmeninio gyvenimo. Ka padarysi, tokie zmones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 18, 17:25)
Na va smagu smile.gif bet kiek brangiai kainuoja keramika plius metalas, pas mane klinikoj 1800lt viena sistema smile.gif

as desiu naujausia tkia viela, ji baltos spalvos, papildomai kainuoja 250 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 11 18, 15:46)
Jo, nes vyram dažniausiai intelektualumas paskutinėj vietoj. Pirmoj ten protiniai dantys, grožis ir t.t.  biggrin.gif O aš tai jum žiauriai grožio pavydžiu. Kur jau ten.... Vien iš jūsų pasisakymų man jūs tokia "graži" atrodote, kad manau aš niekada tokia nebūsiu. Jau čia nei breketai nepadės, nei smegenų operacija  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Sorry už  poster_offtopic.gif

vyram intelektualmas paskutineje vietoje? tu gal feministe ar lesbiete, kad taip apie vyrus manai, ka? biggrin.gif pati vyro neturi? o jei turi, tai jis toks durnas? wink.gif kam tau durnas daiktas? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 16:25)
o pas mane buvo, bus ir jau beveik siuo momentu yra, nes jau zenkliai patvarke bigsmile.gif matai, nesu tokia durna, kad deciausi gelezius i burna, jei viskas butu tobula. Cia kitos nori kazkokias grazuoles ir saunuoles ir nekompleksuotas dabar islauzti, nors neseniai dar rase kaip sypsenas rankomis denge, savim nepasitikejo ir pan. Idomus paradoksai pas zmones biggrin.gif krevi dantys taip blogai, o geleziuota burna visiems rodyti toks geris biggrin.gif Bet visokiu yra, visokiu reikia smile.gif

Zinot ta posaki,kad graziam zmogui ir snarglys tinka? biggrin.gif Tai va,as be breketu jauciausi grazi,nors ir dantys kreivi buvo ir kazkiek nepatogumu sukeldavo jie,bet kai susidejau breketus islikau sau tokia pat grazi,tik jau su metalais kazkokais,o kai dantys issitiesino isvis sau buvau grazi,nes graziam zmogui viskas tinka.Aisku,kreivi dantys grozio neprideda,o breketai pridejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 17:29)
as desiu naujausia tkia viela, ji baltos spalvos, papildomai kainuoja 250 lt mirksiukas.gif

Aaaa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 11 18, 15:59)
thumbup.gif ėėė man šita diskusija patinka lotuliukas.gif o šiaip žodis gražus, negražus yra labai slidus dalykas, juk kas vienam gražu, nereiškia kad ir kitam gražu bus, o šiaip esmė bendravimas, senatvėj jau vyrai turbūt nebematys to "nuostabaus grožio" moterų, tada kas liks, ogi tik pokalbiai, vidumi žmogus gražiausias yra bigsmile.gif

manai? tai reikejo tau knygu apie filosofija, psichol. prisipirkti, kam cia tuos gelezius dejaisi? tu ka kompleksu turejai? tu ka saves nemylejai? lotuliukas.gif gi senatveje tavo isklebinti breketais dantys iskris, kam cia dabar i s.. investuoji? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 18, 16:10)
tai kad neįmanoma kitaip, erzina tokios savimylos,kurios bijo pasirodyti, nes mes pavydim jai kosminio grožio ir vedusių vyrų doh.gif

tai kas cia dar savimylos? tikrai kokia savimeile reikia tureti, kad net su gydymo aparatu jaustis vien tik puikiai? ir kodel cia tau kazkas turi rodytis? apsidairyk cia forumas, pati po slaptazodziu, sugalvotu vardu sedi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 17:35)
manai? tai reikejo tau knygu apie filosofija, psichol. prisipirkti, kam cia tuos gelezius dejaisi? tu ka kompleksu turejai? tu ka saves nemylejai? lotuliukas.gif  gi senatveje tavo isklebinti breketais dantys iskris, kam cia dabar i s.. investuoji? wink.gif
Papildyta:

tai kas cia dar savimylos? tikrai kokia savimeile reikia tureti, kad net su gydymo aparatu jaustis vien tik puikiai? ir kodel cia tau kazkas turi rodytis? apsidairyk cia forumas, pati po slaptazodziu, sugalvotu vardu sedi biggrin.gif

Nu wa turim forume ir konsultante asmeniniais ir ne tik reikalais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2010 11 18, 17:17)
OMG  lotuliukas.gif pala cia tu skudeis del D.L? matyt del to pyksties nes jin tau irgi grozio pavydi ir nori pagadint tave, laikykis  lotuliukas.gif  thumbup.gif

eik romanus kurti, tau seksis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 11 18, 17:36)
eik romanus kurti, tau seksis wink.gif

oj dekuj susilaikysiu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 18, 17:27)
tiesa, del keramikiniu, kurie neva labiau kenkia emaliui, negu metaliniai. budriene pasake, kad tai pasenusi info, tokie keramikiniai buvo dedami pries 2-3 metus, kurie isties sunkiau buvo nuimami ir atsirasdavo mikroplysiu, dabar jau "naujos kartos" ir technologijos keramika, tad jokios itakos emaliui nera.
ir dar: atsirado balta viela, tai pasakziau, kad noriu butent su ja detis, ne metalo spalvos.

be abejo. Dazniausiai ant keramikos blogai rasineja tos, kurios pacios del pinigu trukumo negalejo ju detis smile.gif
Atsakyti