Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

Maniskis sarasiukas buvo sudarytas jau spalio pradzioje,mintys eme suktis nuo tada,o dabar jau esu nupirkus truputi daugiau nei puse visko,ka planuoju.Maloniausia dalis man yra pakavimas ir siemet teks viska suruost anksciau,nes esu ne Lietuvoje,taciau manau,kad ramiai ir su dziaugsmu viska spesiu rolleyes.gif Ech,dievinu Kaledas... thumbup.gif
Atsakyti
Pradedu galvoti apie tai jau dabar, nors dažniausias viskas gaunasi paskutinę minutę doh.gif Kaip kažkas minėjo, kad laukti akcijų, man atrodo,kad toks akcijos tokios "dirbtinos" būna prieš Kalėdas, bet gal būna ir "tikrų"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Štotkas: 04 lapkričio 2010 - 10:18
Jau dabar pradedu pirkti. Susidariau sąrašą ir kai tik randu - perku thumbup.gif
Atsakyti
Aš pradedu labai iš anksto rūpintis biggrin.gif pirmąją dovaną nupirkau jau kovo mėnesį biggrin.gif Bet kai reikia iš viso 10 vaikučių apdovanot ( mūsų tik 2, kiti- draugų ir giminaičių)......
Atsakyti
Jau viso dovanėles pas mane paruoštos biggrin.gif spintą baisu atidaryt- kad tik neiškristų kuri lotuliukas.gif Tik MB dar dovana nenupirkta, bet tiksliai žinau, ką pirksiu, dabar tik lieka surast, kur yra jų biggrin.gif
Atsakyti
kasmet labai kruopsciai apgalvoju kam ka galeciau padovanoti smile.gif galvojimo procesa pradedu jau nuo rudens. susidarau sarasiuka ir tada pradedu pirkti. niekada nepalieku paskutinei minutei. lapkricio pabaigoj-gruodzio pradzioj dazniausiai jau visos dovanos guli saugiai pasleptos ir laukia Kaledu ryto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2010 11 07, 00:14)
kasmet labai kruopsciai apgalvoju kam ka galeciau padovanoti  smile.gif  galvojimo procesa pradedu jau nuo rudens. susidarau sarasiuka ir tada pradedu pirkti. niekada nepalieku paskutinei minutei. lapkricio pabaigoj-gruodzio pradzioj dazniausiai jau visos dovanos guli saugiai pasleptos ir laukia Kaledu ryto  biggrin.gif

Labai atsakingai planuojatės.

man labai dažniausiai būna, kad surašau viską, sugalvoju iš labai anksti, bet kai reikia viską supirkti tai lieku stovėti eilėje kartu su visais kas perka paskutinę minutę. blush2.gif
Atsakyti
as taip pat jau susiruosusi..vaikams dar stebiu ir renkuosi, nes pagal ju norus-biudzetas istustes biggrin.gif o kitiems artimiausiems jau sarasai sudaryti tereikia nupirkt
Atsakyti
jau svarstau, bet dar nepradejau smile.gif
Atsakyti
Na, aš taip pat jau pradėjau dairytis Kalėdinių dovanų, pasidariau sąrašą, tik jis dar bus pildomas. Aišku, pirksiu tik gruodžio viduryje, nes tada man labiausiai jaučiasi Kalėdinė nuotaika, tas šurmulys parduotuvėse.. wub.gif
Atsakyti
dar neieškau, bet pradedu galvoti kam ką nupirkti blush2.gif
Atsakyti
Aš jau esu susidariusi sąrašėlį ką kam dovanosiu, belieka nupirkti smile.gif pirkti planuoju kažkur lapkričio gale - gruodžio pradžioje smile.gif
Atsakyti