Maniskis sarasiukas buvo sudarytas jau spalio pradzioje,mintys eme suktis nuo tada,o dabar jau esu nupirkus truputi daugiau nei puse visko,ka planuoju.Maloniausia dalis man yra pakavimas ir siemet teks viska suruost anksciau,nes esu ne Lietuvoje,taciau manau,kad ramiai ir su dziaugsmu viska spesiu
Ech,dievinu Kaledas...
kasmet labai kruopsciai apgalvoju kam ka galeciau padovanoti
galvojimo procesa pradedu jau nuo rudens. susidarau sarasiuka ir tada pradedu pirkti. niekada nepalieku paskutinei minutei. lapkricio pabaigoj-gruodzio pradzioj dazniausiai jau visos dovanos guli saugiai pasleptos ir laukia Kaledu ryto
QUOTE(uppity @ 2010 11 07, 00:14)
kasmet labai kruopsciai apgalvoju kam ka galeciau padovanoti
galvojimo procesa pradedu jau nuo rudens. susidarau sarasiuka ir tada pradedu pirkti. niekada nepalieku paskutinei minutei. lapkricio pabaigoj-gruodzio pradzioj dazniausiai jau visos dovanos guli saugiai pasleptos ir laukia Kaledu ryto 
Labai atsakingai planuojatės.
man labai dažniausiai būna, kad surašau viską, sugalvoju iš labai anksti, bet kai reikia viską supirkti tai lieku stovėti eilėje kartu su visais kas perka paskutinę minutę.
as taip pat jau susiruosusi..vaikams dar stebiu ir renkuosi, nes pagal ju norus-biudzetas istustes
o kitiems artimiausiems jau sarasai sudaryti tereikia nupirkt
jau svarstau, bet dar nepradejau
Na, aš taip pat jau pradėjau dairytis Kalėdinių dovanų, pasidariau sąrašą, tik jis dar bus pildomas. Aišku, pirksiu tik gruodžio viduryje, nes tada man labiausiai jaučiasi Kalėdinė nuotaika, tas šurmulys parduotuvėse..
dar neieškau, bet pradedu galvoti kam ką nupirkti
Aš jau esu susidariusi sąrašėlį ką kam dovanosiu, belieka nupirkti
pirkti planuoju kažkur lapkričio gale - gruodžio pradžioje