Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

kaip puiku cia daug kas jau turi dovanas paruosusios thumbup.gif as dar tik galvoju ka pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donyy @ 2010 11 11, 16:42)
kaip puiku cia daug kas jau turi dovanas paruosusios  thumbup.gif as dar tik galvoju ka pirkti  blush2.gif

Na, ir aš dar tik pradedu galvoti g.gif ką gi čia nupirkus ax.gif o artimųjų tikrai nemažai, bet gal tai malonūs rūpesčiai blush2.gif
Atsakyti
as jau nupirkau visas dovanas 4u.gif dabar galvosiu ka skanaus ir neragauto pagamint sventiems 4u.gif sekmes bejeskant dovanu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimmuske: 13 lapkričio 2010 - 17:12
Malonūs kalėdiniai rūpesčiai mane užpuola gerokai prieš Kalėdas, nemėgstu skubėjimo, noriu, kad dovanos būtų apgalvotos, patinka daug dėmesio skirti ne tik pačioms dovanoms, bet ir jų išskirtiniam supakavimui, taip pat ir atvirukų išrinkimui, užrašymui... ir t.t. ir pan. rolleyes.gif MB didžiąją dalį dovanos jau esu užsakiusi (beliko iš JAV sulaukti, tad realiai dovanas rankose turėsiu tik gruodžio pirmoje pusėje), o apie kitų dovanas jau irgi pradėsiu galvoti - juolab kad, pavyzdžiui, mano šeimyniškiams dovanas siųsti reikės paštu rolleyes.gif Po truputį pradėsiu galvoti ir apie namų puošimą, pradėsiu ieškoti, ką skanaus galėčiau pagaminti ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
Perkant dovanas is anksciau gaunasi praktiskesnes ir pigiau kainuoja, nes tada galima ir su kokia nuolaida nupirkti, ir gerai apgalvoti.
Atsakyti
as jau sarasa mazdaug pasidariau, vakar pirmaja dovanele nupirkau blush2.gif
Atsakyti
Kokios jūs šaunuolytės, ir aš jau galvoju apie dovanėles user posted image Nebrangias, praktiškas dovanėles. Pakuot man malonumas. Susipirksiu medžiagytes ir pati supakuosiu, papuošiu user posted image
Atsakyti
Jau pradedu galvoti ka pirkti,darome sarasiuka,klausynejame artimuju ko noretu ir t.t...netrukus pradesiu eiti ieskoti dovaneles...nesinori paskutinei minutei viska atideti schmoll.gif
Atsakyti
Aš šiandien nupirkau pirmąją dovaną vienai iš artimųjų. Dabar suku galvą ką dovanot patiems artimiausiams, kurių pas mane ant rankos pirštų galima suskaičiuot. Dovanų pirkimas man kainuoja nervų, nes nesu originali ir nežinau ką dovanot. biggrin.gif Užtat labai nemėgstu tokių švenčių, kai reikia kažką dovanot. Nežinau ką doh.gif Nors dovanoti mėgstu. Labiau nei gauti dovanų. ax.gif
Atsakyti
Visos jau supirktos, o pusė jau ir atiduota jų savininkams, kad galėtų po egle po poros savaičių pasidėt ir laukt švenčių. Mes stengiamės spalio gale - lapkričio pradžioje viską nupirkti, kad paskui nereikėtų grūstis per minias skubančių žmonių.
Atsakyti
Suneliui ir dukrytem jau nupirkau dovaneles liko vyrui nupirkti.
Atsakyti
Ansciau pirkau pries pat Kaledas blush2.gif
Bet siais metais jau daug nupirkau, kai tokie laikai unsure.gif nenoriu dovanuoti nereikalingu daiktu ax.gif
Atsakyti