Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

paskutine minute, ohhh, ir kasmet prasikeikiu, kad anksciau nesupirkau, bet vis neprisiruosiu...
Atsakyti
Aš irgi šiemet pradėsiu labai anksti pirkt dovanėles,nes nervuoja,kai prieš pat Kalėdas visiškas bankrotas būna doh.gif
Atsakyti
Joo, pavydziu toms, kurios perka dovanas visus metus, kai tik pamato kaza gero. As vis nepasimokau ir perku paskutine savaite.. Tada kazkaip uzpuola tokia nuotaika.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš šiemet jau irgi pradedu mąstyti apie dovanas, bet kažkaip sunkiai kol kas sekasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 09 29, 11:21)
Sveikos 4u.gif Aš šiemet jau irgi pradedu mąstyti apie dovanas, bet kažkaip sunkiai kol kas sekasi blush2.gif

as taip pat jau pradejau ruosti dovaneles wub.gif
ir jau beveik visiem zinau ak padovanosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 09 29, 11:21)

Man irgi dar sunkiai sekasi su dovanom biggrin.gif Aš dar nieko nenupirkau, pirmiausia reikės sugalvoti, ką dovanoti blush2.gif Jau laukiu Kalėdų, bet labiau šventinė nuotaika man būna lapkritį - gruodį biggrin.gif
Atsakyti
Na jau tikrai reikia pradeti ruosti dovanas santa2.gif
Jau 2metus pradedavau ruosti dovanas is anksciau, tai liuks budavo. Viska apgalvoji, neskubi ir del pinigu ne taip jauciasi. O taip tai visada nervuojasi, negauni ko nors ir galu gale dar ir bankrotas gruodi. Ir taip uztenka ruosimosi pries kaledas, o dar dovanos...
Atsakyti
Aš jau turiu keletą dovanų, bet dar ne visiems sugalvojau ką dovanoti, bet sąrašą pildau bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi jau galvoju apie kaledines dovaneles, bet dar sunkiai sekasi. kolkas sugalvojau dar tik viena 4u.gif
Atsakyti
Na as seimoj ''keistuole''. biggrin.gifD*
Viska apgalvoti pradedu nuo spalio o perku dovanas lapkricio pabaigoje-gruodzio pradzioje,nes kitaip negaliu istverti.Nes man ziauriai patinka tas visas procesas - pirkti dovanas,pakuoti jas,visur skamba kalediskos dainos,parduotuves puosias lemputem ir eglutem... jau vien del to verta laukti Kaledu... Ech. Jau mazdaug zinau ka dovanosiu. As kiekvienais metais taupau pinigus ant Kaledu sutaupius kelis simtus per visus metus isleidziu Kaledom nebent kazko konkretaus noriu anksciau bet siais metais neisleidau nei vieno cento tai galesiu daugiau paislaidauti. ; )****
Atsakyti
Jau pradedu galvot, reik sąrašiuką pasidaryt, o nuo kokio lapričio vidurio jau pamažu pirkt ax.gif Ale kolkas fantazija nelabai veikia dėl dovanų doh.gif doh.gif Reikia sugalvot apie 15 vnt dovanėlių wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
M.i.g.l.e pritariu thumbup.gif jeu reiks pradėti sąrašiukus daryti cool.gif
Atsakyti