Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

QUOTE(Cigale @ 2011 07 19, 19:09)
Ar daugiau niekas nepradeda "tepti Kalėdų rogių"?

skaičiau panelės verda džemus visokius,kuriuos dovanos per kalėdas, pvz apelsinų smile.gif
Atsakyti
Prisipirkau maximoj per akciją siūlų, tai jau mezgu dovanas kalėdoms thumbup.gif
Atsakyti
Aš perku paskutinę minutę, o pastaruoju metu, visai bandome atsisakyti dovanų, arba labai simboliškas. Tad šiemet turbūt irgi bus panašiai biggrin.gif.
Atsakyti
O aš jau žiūrinėju kalėdiškų daiktų. Žinau, jog kai pradėsiu pirktis viską paskutinę minutę neužteks lėšų ir bus daug streso. O kur dar visas pakavimas originalus... doh.gif O dabar galima inter. pard. rasti įvairiems kalėdiniams daiktams akcijų. thumbup.gif
Atsakyti
O kokiose internetinėse pardėse jau yra tų kalėdinių dalykiukų... ax.gif
Atsakyti
Dovanas perku turbūt kuomet kalendoriniai metai persirita į antrą pusę. Sandėliuoti dovanas visus metus sunku, o kartais ir "išmyli", nebeįdomi dovana tampa, arba, baisiausia - geresnę (įdomesnę, pigesnę, žavesnę ir t.t.) randi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(allegro @ 2011 08 07, 20:52)
O kokiose internetinėse pardėse jau yra tų kalėdinių dalykiukų... ax.gif

Va, čia galima atsisiųsti Kalėdinės arbatos (kaip tik akcija),
čia ir čia galima pasiieškoti visokių gražų kalėdinių dalykėlių. Ir kainos dar neužkeltos, nes dar ne pats Kalėdų bumas. 4u.gif
Atsakyti
paguodėt, aš galvojau, kad išprotėjau, nes užpraeitą savaitę susipirkau viską, ko reiks dovanėlių pakavimui, o šiandien dvi dovanėles ir pagaminau rolleyes.gif
Atsakyti
Lauksiu, laukiu, laukiu Kalėdų newyear.gif Jau daug dovanų apžiūrėjau parduotuvėse. Pernai metais galvojau, kad viską susipirksiu ankščiau, lapkričio vidurį, bet taip gavosi, kad taip tas laikas greit prabėgo, kad vėl lekiojau po parduotuves ir nieko tinkamo nenupirkau. Tai viskas šiemet viską pradedu pirkti dabar po biškį, nes nebus taip skaudu piniginei, nes kai paskutinę minutę perki , tai kartais pinigėlių ir pritrūksti... happy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 29 rugpjūčio 2011 - 12:30
as irgi jau nuo kitos savaites ziuresiu ka ir kur pirkt,daug dovanu reikia ir daug pinigu. po biski pirksiu ir visiems nupirksiu kitaip kisene nepatrauks visiems iskart pirkt
Atsakyti
Viena dovanele ja nupirkau thumbup.gif Taigi, startas duotas biggrin.gif
Atsakyti
o aš sąrašėlį susidariau rolleyes.gif
Atsakyti