Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

QUOTE(MEET @ 2011 10 09, 22:56)
jau turiu viska 4u.gif net buteliu papuosimus, dovaneles, beliks tik savo pyragus iskepti 4u.gif

oho geras, as tai kazkaip negaliu dar pirkti kalediniu dovanu, man dar nera kakedines nuotaikos, ji atsiranda su pirmu sniegu 4u.gif
Atsakyti
Aš jau irgi po truputį renku viską į krūvą. Kiekvienais metais rugsėjį sudarau sąrašą, kam ką dovanosiu ir iki Kaldėdų superku. Aš visada pradedu anksti, kadangi kai kuria sdovanas siunčiu iš užsienio, kai kurioms laukiu akcijų (šiemet čia ta Pegaso akcija laiku), kai kurias darau pati (siuvinėju kryželiu). Šiai dienai jau kokių 30 procentų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 10 09, 10:56)
jau turiu viska 4u.gif net buteliu papuosimus, dovaneles, beliks tik savo pyragus iskepti 4u.gif

Wau,kaip anksti 4u.gif As siaip Kaledu laukiu labiau nei bet kurios kitos sventes blush2.gif taciau ruostis pradedu tik nuo gruodzio 1, nu man kazkaip tada jau oficialiai ziema,tai ir ruostis jau galima 4u.gif
Atsakyti
Dabar galvoju galvoju,. ko taip šiemet tu Kalėdų laukiu, gal kad daugiau nėra ko laukti? biggrin.gif O gal kažkokio stebuklo tikiuosi. irnesakyk.gif bet šventas naivume, kokių stebuklų dar gali tikėtis. Tai vat šiandien sugalvojau, kad man didžiausi malonumą teikia tas pats pasiruošimas. Galvojimas ką padovanoti, kaip supakuoti, dukrytės paruošimas darželio šventei ir pan. Reiks bent tais dalykais pasimėgauti
Atsakyti
siandien uzsakiau dar viena dovana, puodeli su nuotrauka kurioje mane esancia keliu menesiu, mama pirma karta laiko salia kaledines eglutes
Atsakyti
Aš jau irgi pradėjau apie dovanas galvoti, vienam žmogui jau ir užsakiau,laukiu kol atsiųs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nimba @ 2011 10 10, 11:07)
oho geras, as tai kazkaip negaliu dar pirkti kalediniu dovanu, man dar nera kakedines nuotaikos, ji atsiranda su pirmu sniegu 4u.gif

QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2011 10 14, 20:24]Pasisakyk ką turi  4u.gif

QUOTE(tikius @ 2011 10 14, 23:03)
Wau,kaip anksti 4u.gif As siaip Kaledu laukiu labiau nei bet kurios kitos sventes blush2.gif taciau ruostis pradedu tik nuo gruodzio 1, nu man kazkaip tada jau oficialiai ziema,tai ir ruostis jau galima 4u.gif

na, pirmiausia tai vaikams, aisku, zaislai, kadangi reikia supirkti dovanas i tris vietas, tai reikia is anksto galvoti ka ir kur padeti..tad supirkom zaisliukus, seneliams, kriskto tevams padareme kalendorius su foto, gal jau atsibodes toks dalykas, bet mes niekada nesam dovanoje..kriskto tevams irgi ax.gif draugems smulkmenos, arbata + mano keptas pyragas, i svecius vaziuojant buteliu papuosimai jau nunerti, sau isigijau konditerijos enciklopedija pegase su nuolaida, anytai kvepalai issvajoti..teciui dar kurpiu kazka nupirkti, ty, vyrui, nors sau abu kaip ir pasidovanoje pramogu ziemai, bet po egle norisi padeti silta dovanele..tad suku galva dar..

prsidejus ziemai, pirksiu visokiausias smulkmenas, dovanu popieriu, raistukus, akcentus kaledinius..virsiu apelsinu dzema, gaminsiu namine trauktine...bet dovanomis susirupinu tikrai anksti..taip pastebejau, kad biudzetas nelabai nukencia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 16 spalio 2011 - 22:31
Aš irgi apie dovanas galvoju . smile.gif . Tokioj dovanų parduotuvėj užtikau dovaną, kuri turėtų patikti tėčiui (jis supranta humorą ir yra žvejys . ;D) . Tai va. Yra toks rėmelis, o po stiklu įdėta guminė žuvytė, kabliukas, tualet. popierius ar pan. ir užrašas: esant reikalui daužti stiklą (pridėtas nedidelis laužtuvas ) . Labai linksmai atrodo, o ir kaina nedidelė . blush2.gif wub.gif wink_3.gif
Atsakyti
ir mes jau jungiames prie nekantriai laukiaciu kaledu thumbup.gif wub.gif
musu kelios jaudovanos iskeliavo i Lietuva vakar vakare kita savaite bus jau Lietuvoj, tai aisku prisakyta nerusinti iki kaledu thumbup.gif nupirkom vienai puseseriai Baby Born, o kitai dar visai mazytei jos amziui tinkanti vezliuka grojanti ir mirksinti visaip wub.gif tikiusoi patiks.
ir saviskiams jau esu po truputi nupirkus, nupirkau po magentini urutuliuku ir lazdeliu rinkinuka, labai jau megsta meistrauti wub.gif
Atsakyti
As siandien nupirkau pirmas dovaneles ax.gif Suneliui knyguciu,nes buvo gera akcija ir mociutei knyga rolleyes.gif
Atsakyti
as tai jau nupirkau dovaneliu,nedaug liko,siemet taip laukiu svenciu kad jau rugseji ziurejau kas ko nori
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2011 10 21, 00:16)
As siandien nupirkau pirmas dovaneles ax.gif Suneliui knyguciu,nes buvo gera akcija ir mociutei knyga rolleyes.gif

Labuka.

Kur geros akcijos knygutems?

Dekui 4u.gif
Papildyta:
Sveikos mamytes.

Jungiuosi prie jusu.As siemet taip pat jau ruosiuosi Kaledoms.Pries pat sventes jau noriu tik supakuoti dovaneles, padeti po egle, pasipuosti namus, prisikepti visokiausiu skanumynu ir laukti ramiai sventes.

Kai reikia supirksti viska gruodi, biudzetas labai kencia. O ir tas surmulys visur, visi kaip isproteje tongue.gif tongue.gif tongue.gif

O dabar ramu.
Atsakyti