Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat pirkti kalėdines dovanas?

Dėl lietuviškų nežinau. Aš be galo mėgstu vieną amerikietę azijietiškais bruožais, tai jos ten labai įdomių patarimų yra, ne tik parodyta kaip dažytis, bet kaip pasidaryti grožio priemones iš namuose turimų daiktų biggrin.gif
Taip, taip, šukuosenas irgi galima pridėti.
Tikrai pigus variantas dovanai, o jei dar kompiuteris braizo cd, tai tik tokį diską reikėtų nusipirkt ir išbraižyt, tai tada išvis būtų thumbup.gif
Atsakyti
Labai gera idėja su makiažo cd drinks_cheers.gif
Atsakyti
Superine ideja del cekio, kad visi dovanotu tam tikro kelioniu organizatoriaus, taciau siemet niekaip su finansais blush2.gif Realiai islaikomi vyro esam, motinystes ismoka 40proc temoka... tad sunkus atvejis doh.gif
Mano mama jau uzsiprase tapkiu, tad labai palengvino situacija. Zinau ko reikia.
Su vyru sutarem kad vienas kitam dovanojam abonementus i baseina su pirtimis, reik truputuka pasilepinti.
Mazajam kuriam bus pusantru kaledoms pirksim rogutes thumbup.gif
Nu ir lieka anyta ( su kuria tik mandagus santykiai ) tad kaskart tenka sukti galva, nes kai paklausi jei niekada nieko nereikia unsure.gif Beja kiek esu padovanojus kosmetikos ar bilietus pasikulturinti, viska perpadovanojo doh.gif
Bei mano tetis, kuriam dar irgi neturiu ideju. Bet kadangi megsta zvejoti, tai gal isrinksim ka is zvejybos reikmenu, pvz poledinei zuklei.
Gimtadienis ( vyro jubiliejus ) dar vis galvos skausmas doh.gif Ideju nekazka, finansiniu isgaliu taip pat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(* Sheril @ 2012 10 01, 06:39)
Superine ideja del cekio, kad visi dovanotu tam tikro kelioniu organizatoriaus, taciau siemet niekaip su finansais  blush2.gif  Realiai islaikomi vyro esam, motinystes ismoka 40proc temoka... tad sunkus atvejis  doh.gif
Mano mama jau uzsiprase tapkiu, tad labai palengvino situacija. Zinau ko reikia.
Su vyru sutarem kad vienas kitam dovanojam abonementus i baseina su pirtimis, reik truputuka pasilepinti.
Mazajam kuriam bus pusantru kaledoms pirksim rogutes  thumbup.gif
Nu ir lieka anyta ( su kuria tik mandagus santykiai ) tad kaskart tenka sukti galva, nes kai paklausi jei niekada nieko nereikia  unsure.gif Beja kiek esu padovanojus kosmetikos ar bilietus pasikulturinti, viska perpadovanojo  doh.gif
Bei mano tetis, kuriam dar irgi neturiu ideju. Bet kadangi megsta zvejoti, tai gal isrinksim ka is zvejybos reikmenu, pvz poledinei zuklei.
Gimtadienis ( vyro jubiliejus ) dar vis galvos skausmas  doh.gif Ideju nekazka, finansiniu isgaliu taip pat  blush2.gif

Padovanok marskinelius su uzrasu ,,Man tik 25 plius PVM"
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 10 01, 07:48)
Padovanok marskinelius su uzrasu ,,Man tik 25 plius PVM"

thumbup.gif superine ideja lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai ne. Aš jei dovanočiau marškinėlius, tai su užrašu "Lietuvai reikia stuobrių"
Atsakyti
matai kiekvienas dovanoja pagal savo ir dovanojamo asmens skoni ir jumoro jausma smile.gif
Ne kiekvienas suprastu gaves marskinelius su uzrasu Lietuvai reikia stuobrių"
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 10 01, 12:36)
matai kiekvienas dovanoja pagal savo ir dovanojamo asmens skoni ir jumoro jausma smile.gif

o aš kažkaip priešingai teigiau? unsure.gif
Atsakyti
Del marskineliu gal ir puiki ideja, bet maniskio toks darbas, t.y. jis pats tuos marskinelius daro, tad nenustebinciau tikrai doh.gif Cia kazkaip manau jam su darbu asocijuotusi doh.gif
Laiko stipriai mazeja o nesumastau kokios staigmeneles g.gif Galeciau tam reikalui skirt apie 200lt, minciu nekazka...
Atsakyti
mano supratimu 200 lt jau nemaža suma (su tiek į Milaną savaitgaliui suskraidyti galima biggrin.gif bent jau tokia reklama kažkur sklandė)
Pvz galit jodinėjimo pamoką dviems nusipirkti (ir vaikui patiks), arba kelionė per kokį pažintinį taką su draugais ir karštu vynu su bandelėm (aha, žiemą smagiausia - būna nedaug žmonių, kyla pavojus išsisukti koją (tas labai kelia adrenaliną), pasiklysti ir t.t.) ir galima su vaikučiu irgi keliauti, o vakare - romantiškas vakaras. Bilietai dviems į kokį spektaklį ar koncertą. Maniškiui, jaučiu, patiktų jei už visus 200 pripirkčiau retesnių rūšių alaus paragavimui po butelį (gautųsi nemaža dėžė - džiaugsmo visam mėnesiui bigsmile.gif )
Atsakyti
Taigi ir as jau kuri laika ziurineju visokius puslapiukus kur pasiulymai puse kainos, bet nieko gero kai tycia doh.gif Buvo 3-ju dienu kruizas, bet vienam asmeniui apie 300lt, tad jei dar uz save susimoket... na neiseina blush2.gif
Gera ideja del Lt reik pazet gal kokius anykscius, siauruku pavaziuot ir koki taka pazintini apibegt. Namuose vynelio karsto i termosiuka isipilt smile.gif Visai pradejo kazkas vystytis reikiama linkme thumbup.gif
O kiek ideju prisigaudziau kaledinems dovanoms thumbup.gif Isskirtinems, mieloms, siltoms ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(* Sheril @ 2012 10 02, 12:30)
Taigi ir as jau kuri laika ziurineju visokius puslapiukus kur pasiulymai puse kainos, bet nieko gero kai tycia  doh.gif Buvo 3-ju dienu kruizas, bet vienam asmeniui apie 300lt, tad jei dar uz save susimoket... na neiseina  blush2.gif
Gera ideja del Lt reik pazet gal kokius anykscius, siauruku pavaziuot ir koki taka pazintini apibegt. Namuose vynelio karsto i termosiuka isipilt smile.gif Visai pradejo kazkas vystytis reikiama linkme  thumbup.gif
O kiek ideju prisigaudziau kaledinems dovanoms  thumbup.gif Isskirtinems, mieloms, siltoms ir t.t.

pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti