as siandiena Kaledoms nupirkau konvekcine krosnele, laikrodi sesiai, ir visai seimai tapkiu, mes su sese megejos esam tapkiu ypac kaledine tematika

QUOTE(knopke* @ 2012 10 02, 17:41)
Tai temute yra ka dovanoti kai nera LT, tad perverciau paskutinius psl ir n + k ideju radau, patariu perzvelgti

O siaip santraupa: medus, apelsinu dzemas savo gamybos, tapkes, saldainiai stiklainelyje( visokie riesutai sokolade ar razinos ) su lipduku happy pils, imbieriniai sausainukai, prieskoniai, arbata. Aisku cia neatsiejama dalis ir ipakavimas

Man paciai forumiete pametejo ideja del ivairiausiu sirupu i kava

As dar mastau apie serviravimo leksteles, kur is 3-ju daliu pvz, pripilt riesutu ir supakuot i persvieciama plevele.
Sekmes

Mano pradzia jau irgi padaryta
2 poros kalediniu moterisku kojiniu

QUOTE(Jurgut @ 2012 10 07, 10:23)
kur pirkot?

Visada stengiuosi anksčiau pirkti, bet pasitaiko, kad lieka kažkam nenupirktos dovanos ir paskutinėmis dienomis lekiu ieškoti
Šlykštus jausmas. Šiais metais, kaip ir anais, rūpinuosi iš anksto.
Jau turiu idėjų ką dovanosiu MB, tėčiui, dukterėčiai ir draugėms. Kiti artimieji dar be konkrečių dovanų mano galvoje

Jau turiu idėjų ką dovanosiu MB, tėčiui, dukterėčiai ir draugėms. Kiti artimieji dar be konkrečių dovanų mano galvoje

Aš su MB pakalbėjau, jis šiemet irgi imsis dovanų anksčiau
Kol dar kartu negyvenam, tai tik pasitariam kas kam tiktų ar patiktų (mano ar jo tėvams), tai visai smagu žinot, kad ir jis šiais metais imsis to anksčiau ir aš ne viena pačiuožus

Stangiuosi anksciau susipirkti dovanas, bet vistiek buna paskutines minutes dovanu. O mastau jau ka pirkti kokias pora savaiciu.
As irgi jau pradzia padariau, duktereciai pirmajai teko garbe, pasitaike puikus pasiulymas vienam is masiniu pirkimu portaluose, vaikiska laikroduka nupirkau. Super manau bus mazgiai kuriai 4metukai, pats laikas pazindintis su valandom ir laikrodukas labai grazus, ryskus spalvotas, tad tikiuosi itiksiu
O visiem kitiem jau irgi susideliojusi ka kam pirksiu, tad neskubant po truputeli supirkinesiu, nes paskutini men tikrai bus problem su finansais....

O visiem kitiem jau irgi susideliojusi ka kam pirksiu, tad neskubant po truputeli supirkinesiu, nes paskutini men tikrai bus problem su finansais....
Pagrindines dovanas dar rugsėjį supirkau pasinaudojusi 40 proc akcija Lego žaislams.
Vyrui dovana irgi jau nupirkta.
Kitiems artimiesiems irgi ilgai nelauksiu- pirksiu.
Nes noriu ramiai gruodį laukti Kalėdų ir nesukti dėl nieko galvos.

Vyrui dovana irgi jau nupirkta.

Kitiems artimiesiems irgi ilgai nelauksiu- pirksiu.
Nes noriu ramiai gruodį laukti Kalėdų ir nesukti dėl nieko galvos.

As megstu paskutine minute

QUOTE(* Sheril @ 2012 10 06, 15:58)
Tai temute yra ka dovanoti kai nera LT, tad perverciau paskutinius psl ir n + k ideju radau, patariu perzvelgti
O siaip santraupa: medus, apelsinu dzemas savo gamybos, tapkes, saldainiai stiklainelyje( visokie riesutai sokolade ar razinos ) su lipduku happy pils, imbieriniai

O siaip santraupa: medus, apelsinu dzemas savo gamybos, tapkes, saldainiai stiklainelyje( visokie riesutai sokolade ar razinos ) su lipduku happy pils, imbieriniai
gal galit pasidalint receptu?