QUOTE(Dieter @ 2010 12 11, 00:15)
Tikiu ir linkiu, kad greičiau persilaužtum
Ir sau iš dalies to paties.
Taip, esu priklausoma. Gyvenu mamos bute.
Tačiau keista, kad va nuo jos esu priklausoma, bet jei galiu ir nebijau pasakyti viską į akis ką galvoju, kas patinka ir kas ne. Duot jei nurodymų ir patarimų.
O kitam žmogui, kuris artimas ir nuo jo visai nepriklausau, negaliu nieko pasakyti
Ir nesuprantu kodėl. Nuo visų sugebu apsiginti, o nuo to žmogaus ne.
Dabar tai galvoju apie kitą dalyką. Giminėj yra kitas asmuo su kuriuo (aš taip manau) nesueina kokie tai bio laukai, aura ar kažkas tokio. Bandau nusiteikti per šventes praleisti kelias dienas kartu. Bet va, aš negaliu būti vienam kambary su tuo žmogum, jis mane veikia, po jo jaučiuosi pavargusi, išsekusi ir būnu irzli. Mane erzina jo veiksmai, žodžiai, elgesys, viskas.
Dažnai ir pasipykstam, neslepiu to, bet va visko pasakyti irgi negaliu, kažkaip nesiverčia liežuvis...

Ir sau iš dalies to paties.

Taip, esu priklausoma. Gyvenu mamos bute.
Tačiau keista, kad va nuo jos esu priklausoma, bet jei galiu ir nebijau pasakyti viską į akis ką galvoju, kas patinka ir kas ne. Duot jei nurodymų ir patarimų.
O kitam žmogui, kuris artimas ir nuo jo visai nepriklausau, negaliu nieko pasakyti

Dabar tai galvoju apie kitą dalyką. Giminėj yra kitas asmuo su kuriuo (aš taip manau) nesueina kokie tai bio laukai, aura ar kažkas tokio. Bandau nusiteikti per šventes praleisti kelias dienas kartu. Bet va, aš negaliu būti vienam kambary su tuo žmogum, jis mane veikia, po jo jaučiuosi pavargusi, išsekusi ir būnu irzli. Mane erzina jo veiksmai, žodžiai, elgesys, viskas.

Dažnai ir pasipykstam, neslepiu to, bet va visko pasakyti irgi negaliu, kažkaip nesiverčia liežuvis...
tave erzina tas zmogus, gal kazka jis tau nelabai malonaus gyvenime yra padares del to taip ir nekenti jo, jis tave erzina, arba kazkokie laukai sklando kad tave taip veikia. mane irgi mano tetis erzina, negaliu su net kalbetis, mane tiesiog erzina ir viskas , pamatau ji ir dingstu is ten kad tik nesusitikti. nes jis megsta

Papildyta:
QUOTE(maliukas @ 2010 12 11, 05:25)
O specialybę pasirinkai kokią tu norėjai, ar kokią tėvai? Ar galėtum rasti į savo mėgstamą veiklą ir pasinerti iki ausų?
na jie siule pvz kokias specialybes rinktis, ypac viena sriti, bet mane ta sritis niekad netrauke, pasirinkau ne tai kad patinkacia, bet tiesiog likimas nukreipe taip kad baigiau viena dalyka, tiesiog is durnumo kad tai labai gera specialybe, o paskui man ji patiko ir toliau rinkausi ta pacia krypti.
Galeciau pasinerti i megstama veikla, bet kartais pabosta.