Labai gerai kažkas pasakė - ne toji moteris prie altoriaus eidama žadėjo amžiną meilę ir ištikimybę. Ne jinai griauna šeimą, o ją griauna jūsų vyras savo poelgiais ir jūs tuo, kad jam leidžiate elgtis kaip panorėjus. Ir iš viso, koks gali būti nenoras gyventi, jeigu vyras mergą susirado?? Prie ko čia jūs ir jūsų asmeninis gyvenimas? Turbūt blogiausias scenarijus, kai vyras nusisuka nuo šeimos dėl kito asmens, o motina tuo metu nebesugeba/nebenori iš širdgėlos vaikais pasirūpinti. Jie kenčia labiausiai. Turite būti stipri dėl jų. Turite linkėti ir siekti geriausio gyvenimo, geriausių sąlygų sau ir vaikams, o ne dagstytis kažkokiais pasiteisinimais, kad silpna, kad nemokate, kad negebate... Ko čia nesugebėt, jeigu viskas ir taip aišku, jeigu vyras duoda tam pagrindą, jeigu tiesiai šviesiai rodo, kad jam ant jūsų nusišvilpt...ko dar čia reikia nesugebėti? Ne guostis, ne laukti, o imti gyvenimą į savo rankas. Supykti galiausiai ant jo, kad jis jus išdavė ir nebesileisti būti žeminamai. Štai ko reikia.
QUOTE(sluotaplius @ 2010 11 25, 20:33)
jei taip pasielgtu moteris ji butu k....paskutine vyru akyse.juk jo kaltinimai man vienokie,kitose seimose kad ir nieko atrodo netruksta-visvien vyrui isejus pas kita ir vel kaltinama moteris.kodel jie viska suvercia ant musu.negi mes esam tokios negeros kad mus palieka... 

Gaunate ta pacia lazda, kuria ir pati musate. Kad ir kas nutiktu, kalta moteris : zmona, meiluze... Kodel vyras turi jaustis kaltas, jei net jus taip nemanote?
Mane trikdo visiskas jo atjautos nebuvimas. Tave palieku, bet dar kiek pagyvensiu, kol susitvarkysiu reikalus. Dabar, kai tai pasakiau, visai naturalu, kad nebeslepsiu ir bendravimo su kita. Jus VISKAS baigta...
O jus, myliu myliu... Supykite pagaliau!
Aš irgi manau, kad jūs darote esminę klaidą, kad kaltinate save..
Jei jau jūsų tikslas jį susigrąžinti, tai supykite ant jo, vykite iš namų, nekalbėkite, nematykite jo, tegul pajaučia, kad gali jus prarasti, nes dabar žino, kad jei jam nepavyks su ta kita, tai žmona tikrai lauks, o jūs parodykit jam, kad jei jis pas ją išskris ar su ja susirašinės, jūs dedate tašką jūsų santykiuose. Ignoruokite jį, juk jis sugriovė šeimą, kokia dar jūsų kaltė, jei kas netiko jūsų santykiuose, tegul būt kalbėjęsis, išsakęs kas negerai
Jei jau jūsų tikslas jį susigrąžinti, tai supykite ant jo, vykite iš namų, nekalbėkite, nematykite jo, tegul pajaučia, kad gali jus prarasti, nes dabar žino, kad jei jam nepavyks su ta kita, tai žmona tikrai lauks, o jūs parodykit jam, kad jei jis pas ją išskris ar su ja susirašinės, jūs dedate tašką jūsų santykiuose. Ignoruokite jį, juk jis sugriovė šeimą, kokia dar jūsų kaltė, jei kas netiko jūsų santykiuose, tegul būt kalbėjęsis, išsakęs kas negerai
Paluzusi Sluotaplius dabar ir tiek.. nebeskyria kas yra kas .. jei ji galetu pultu po kojom vyrui ir maldautu .. tokia dabar jos savijauta ir nieko nepakeisit.. turi praeiti ji pati visas pakopas,nuo nusizeminimo iki pakylimo.. kiekvienam savas "pragaras"...
Bet galbūt mūsų mintys padės jai greičiau pereiti iš to nusižeminimo lygio. Mes visos tikrai norime tik gero jai, ir patarimai daugumos iš savos patirties, pati išgyvenau sunkias skyrybas, maniau neatsigausiu, bet atsigavau, dėl to labai norisi padėti, tikrai nuoširdžiai padėti
QUOTE(Cashmere @ 2010 11 26, 13:34)
Bet galbūt mūsų mintys padės jai greičiau pereiti iš to nusižeminimo lygio. Mes visos tikrai norime tik gero jai, ir patarimai daugumos iš savos patirties, pati išgyvenau sunkias skyrybas, maniau neatsigausiu, bet atsigavau, dėl to labai norisi padėti, tikrai nuoširdžiai padėti
Padeti visada norisi tokiais atvejais,bet padeti ji gali tik pati sau.. bet pirma turi suprasti.. nes visos musu kalbos ja erzina kazkiek,kiekvienam savo skausmas pats didziausias ir "jus nieko nesuprantat"

Žinoma turi pati viską išgyventi ir tai užtrunka... man reikėjo gal metų laiko, kad žaizdos apgytų, dar ir dabar bijau jį sutikti gatvėj, nes kai sako nematai ir širdies neskauda, tai geriau visai nematyt, dėl to suprantu, kaip jai skaudu matyti kaip jis bendrauja su ta kita, turėtų širdis plyšti, dėl to ir reikia kokiu tai būdu atsiskirti nuo jo kol kas
QUOTE(Cashmere @ 2010 11 26, 13:41)
kaip jai skaudu matyti kaip jis bendrauja su ta kita, turėtų širdis plyšti, dėl to ir reikia kokiu tai būdu atsiskirti nuo jo kol kas
Nera baisiau turbut po vienu stogu tokioj situacijoj.. vienas kankinasi,kitas dejes ant visko santykius naujus statosi

na buvo problemu,kalbejomes,tik ju neissprendem.tam buvo ir salygos netinkamos-as dirbau naktinej pamainoj,jis popietinej,vienintele naktis persavaite buvo namie.buvaupervargusi.o jam matai truko mano demesio.sako kad nesimate kad as ji buciau mylejusi.jei nebuciau mylejusi,tai dabar man butu dzin kad jis iseina.siandien jis pasake kad laikas pradet gyvent atskirai,tai varys i kaima darytis remontu,kad galetu issikraustyt.vakar pasakiau gal ir perdaug as jam pasakiau vakar,bet buvau tokioj busenoj kad net drebejau.jai visgi irgi parasiau,o jis pamate.tai buvo isiutes.nieko tokio neparasiau ,tik kad ji sulauks to paties kaip ir as ,nes zmones nesizenija jei jiems blogai kartu.ir paklausiau kodel nesusiranda kazko kas butu arciau,ta prasme jos tautietis,o ne is kazin kur.nezinau kol kas tylu.man ir geda rasyt buvo ,pirma syki parasiau ir istryniau,bet vis negirdedama kada jis pareis,dar labiau eme siutas.kai su manim pabendraudavo koki pusvalandi,kol dar neturejo anos.taip kad ,gal kazkaip jau eis viskas i kazkokias vezes.jis ten as cia.tik man baisu kai moterys ir po 5 metu praejus po skyrybu dar kencia...tai ziauru.negi teisybe4 kad kiek metu kartu-tiek puses reikia kad pamirstumem savo meile.
as nesakiau kad as nesirupinu vaikais,jie man rupi,rupinuosi.tik visos zinom ka kainuoja isspausti sypsena,kai norisi staugt sunies balsu,ka kainuoja kad vaikai matytu mama linksma,nors sirdi siaucia cunamiai.jam gerai,jis ramus,apsisprande.turi tiksla ir eina jo link.net nezinau,negalvojau per tiek metu kad jis toksai besirdis ir storaodis.o as ,as net draugiu cia neturiu.neturiu kur iseit.nieko neturiu.nes planavom gyvent kitur,viska suplanavom ir se tau per kojas tik snai kaip su pjuklu.nei i prieki nei atgal.dabar jis tik sako man as tau noriu padet,bet istikruju nori kad as sutikciau gyvent netoliese jo kad jis galetu vaikus dazniau matyt,juos auklet.o man turbut reikia del to dziaugtis,matyt ji kasdien,kas ten zino gal ir ja neuzilgo.dali8ntis rupesciais del vaiku.bet ar tai mano nervams.jau ir taip per 3 sav jau gal 3-ia karta pratrukstu ,prisneku,priskambinu ir paskui grauziu nagus-ar man nuo to lengviau.nelengviau.kaip jis man pasake-ka tu galvoji tai tau pades-toks jausmas kad as kazkokia nusikaltele.o jis jau mane pasmerkes mirties bausmei.ir niekas nepakeis jau jo nuomones.kad as jam niekas,nors tipo gerbia mane kaip vaiku motina.atrodo uz ka ,uz ka manes taip nekesti.ka as jam blogo padariau.kad pagindziau vaikus,auginau,kad kentejau kai buvo sunku.
Papildyta:
aciu merginos.stengiuosi.bet kaip sakiau,po psichologes konsultacijos pareidavau lyg ant sparnu,bet po keliu dienu jo keli zodziai ir vel mane nuvaro i nevilti
as nesakiau kad as nesirupinu vaikais,jie man rupi,rupinuosi.tik visos zinom ka kainuoja isspausti sypsena,kai norisi staugt sunies balsu,ka kainuoja kad vaikai matytu mama linksma,nors sirdi siaucia cunamiai.jam gerai,jis ramus,apsisprande.turi tiksla ir eina jo link.net nezinau,negalvojau per tiek metu kad jis toksai besirdis ir storaodis.o as ,as net draugiu cia neturiu.neturiu kur iseit.nieko neturiu.nes planavom gyvent kitur,viska suplanavom ir se tau per kojas tik snai kaip su pjuklu.nei i prieki nei atgal.dabar jis tik sako man as tau noriu padet,bet istikruju nori kad as sutikciau gyvent netoliese jo kad jis galetu vaikus dazniau matyt,juos auklet.o man turbut reikia del to dziaugtis,matyt ji kasdien,kas ten zino gal ir ja neuzilgo.dali8ntis rupesciais del vaiku.bet ar tai mano nervams.jau ir taip per 3 sav jau gal 3-ia karta pratrukstu ,prisneku,priskambinu ir paskui grauziu nagus-ar man nuo to lengviau.nelengviau.kaip jis man pasake-ka tu galvoji tai tau pades-toks jausmas kad as kazkokia nusikaltele.o jis jau mane pasmerkes mirties bausmei.ir niekas nepakeis jau jo nuomones.kad as jam niekas,nors tipo gerbia mane kaip vaiku motina.atrodo uz ka ,uz ka manes taip nekesti.ka as jam blogo padariau.kad pagindziau vaikus,auginau,kad kentejau kai buvo sunku.
Papildyta:
QUOTE(Cashmere @ 2010 11 26, 14:34)
aciu merginos.stengiuosi.bet kaip sakiau,po psichologes konsultacijos pareidavau lyg ant sparnu,bet po keliu dienu jo keli zodziai ir vel mane nuvaro i nevilti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 11 26, 13:53)
atrodo uz ka ,uz ka manes taip nekesti.ka as jam blogo padariau.kad pagindziau vaikus,auginau,kad kentejau kai buvo sunku.
Nenekencia jis taves.. tiesiog jis nori gyventi su kita.. nu velnias ten zino,gal rimtai nebemyli taves kaip moters.. nu negi tu jaustum malonuma gyvendama su vyru,kuriam esi nulis,tik vaiku mama.. suprask,iseidamas jis lengvina tau situacija.. o tavo isterijos,asaros ir protrukiai ji gazdina,vyrai to bijo kaip velnias kryziaus,del to ji iseiti tikrai skuba ir kuo toliau,ji slegia irgi tokia situacija..
as jo neteisinu,bet smerkti irgi negalima.. nezinosi cia,kada ir tu pati noresi iseiti nuo to kuriam tu visas pasaulis... mums nereikia tu kurie mus myli,mums reikia tu,kuriuos MES mylim.. stai ir viskas..
Blyn... Ėmiau jo nekęsti. Nesuprantu, kodėl pradėjau tokius negražius jausmus jam jausti.
QUOTE(aggree @ 2010 11 26, 15:19)
Blyn... Ėmiau jo nekęsti. Nesuprantu, kodėl pradėjau tokius negražius jausmus jam jausti.