Įkraunama...
Įkraunama...

sudužusios svajonės x

Ech, kažkada skaitydama šios temos pasisakymus galvojau, kad komentaro parašymas čia, mane aplenks. Tačiau taip neįvyko.
Skiriamės ir tai vyksta mano iniciatyva, nes pavargau per 12 metų tiek, kad buvimas vienoje erdvėje erzino iki samonės netekimo. Galvoje sukosi, ir vis tebesisuka 3 ar 4 neištikimybės, alkoholizmas, skandalai, žeminimas ir t.t. Stengiausi viską padaryti, kad tik šeima būtų išsaugota, atleidau neištikimybes, parsivedžiau namo,buvau kartu, kai "gydėmės" nuo alkoholio, bet tikriausiai išsekau ir nustojus daryti elementarius dalykus, šeima iširo.
Kadangi turim 4 metų mergytę, tai noriu klausti mamų, kurios gal būt susidūrė su panašia problema. Dabar dalinamės vaiku kas antrą dieną, nes jis iš tų tėvų, kuriems rūpi vaikas. Tačiau vieną naktį pas mane, kitą pas jį - toks vaiko dalinimosi modelis tikrai neguodžia. Suprantu, kad laiką su vaiku dalintis reikės 50/50, bet gal kurios turi patirties, ką pasiūlyt tėčiui, kažką optimalesnio ir priimtinesnio. Mano nuomone, vaikas turėtų gyventi su vienu iš tėvų, o su kitu susitikinėti ir praleisti laiką. Ar tai jau labai pasenę? O kaip dėl oficialių skyrybų? Ar teismas, priteisdamas vaiką pvz. mamai nustato kur vaikas miega ir kiek val tėvas turi per pvz mėn būti su vaiku?
Būčiau dėkinga už pasiūlymus..
O kitoms, kurios šią akimirką verkia, pasakysiu - Nei vienas nevertas Jūsų ašarų, o tie kurie verti, niekada neleistų Jums pravirkti.
Taip kad susidėliokit taškus ant i, nusišypsokit ir eikit į gyvenimą papais į priekį. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 11 26, 15:27)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  už ką? gal įkyri tau?

neįkyri... visiškai, manęs jam nėra sad.gif o norėčiau, būti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 26, 16:00)
neįkyri... visiškai, manęs jam nėra sad.gif o norėčiau, būti... verysad.gif

Kaip nera taves??? neraso,neskambina?? ar kazkas rimciau??

Papildyta:
QUOTE(drakosa @ 2010 11 26, 15:57)
O kaip dėl oficialių skyrybų? Ar teismas, priteisdamas vaiką pvz. mamai nustato kur vaikas miega ir kiek val tėvas turi per pvz mėn būti su vaiku?

Skyrybu metu jus susitariat su vyru kiek per menesi kartu ir kaip jis vaika lankys.. arba jei skyrybos vyksta negraziuoju budu-nustato teismas viska .. bet is tiesu tai jusu susitarimas.. savaite pas jus,savaite pas teti.. arba tik savaitgaliai.. kasdien tikrai nera gerai,vaikui reikia saugumo,o tokie nakvojimai kas antra diena tai pas viena tai pas kita labai ne i nauda tokio amziaus vaikui.. labai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 26, 16:10)
Kaip nera taves??? neraso,neskambina?? ar kazkas rimciau??

nerašo, neskambina, na ir neturėtų, gi viskas baigta, bet... vakar jaučiausi tokia rami, o šiandien jaučiu pyktį.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 26, 16:18)
nerašo, neskambina, na ir neturėtų, gi viskas baigta, bet... vakar jaučiausi tokia rami, o šiandien jaučiu pyktį.

Aisku.. mes visos norim ,kad mums pasakius "NE" vyrai eitu is paskos ir sektu ilgai ilgai biggrin.gif normalu... bet vyrai kitokie,susitaret baigti ir jie to laikosi,net jei dabar papriekaistautum del nerasymu-jis nesuprastu kas tau yra lotuliukas.gif ... jie supranta viska tiesmukiskai,o mes viena sakom,kita galvojam,trecio norim blush2.gif ..
Bet svarbiausia tu turi savyje susivokt,ar tu jo nori,ar tau reikia to vyro??
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 26, 16:22)
Aisku.. mes visos norim ,kad mums pasakius "NE" vyrai eitu is paskos ir sektu ilgai ilgai  biggrin.gif normalu... bet vyrai kitokie,susitaret baigti ir jie to laikosi,net jei dabar papriekaistautum del nerasymu-jis nesuprastu kas tau yra  lotuliukas.gif ... jie supranta viska tiesmukiskai,o mes viena sakom,kita galvojam,trecio norim  blush2.gif ..

Pasiilgau tos ramybės, kurią jaučiau su juo. Dabar nuo vakar vakaro spirgu kaip kavos padauginus. Et pati prisidirbau... Reiškia jis nėra tas.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 26, 16:29)
Pasiilgau tos ramybės, kurią jaučiau su juo. Dabar nuo vakar vakaro spirgu kaip kavos padauginus. Et pati prisidirbau... Reiškia jis nėra tas.

Palik viska kaip yra.. laikas parodys artimiausiu laiku kas ir kaip..
Atsakyti
Perskaiciau visus Jusu pasisakymus.. Linkiu stiprybes visoms,kurioms sunku ir zemai lenkiu galva stiprioms moterims,kurios turi beprotiskai gera saviitaiga.
Kai buvau jauna,kazkaip sugebedavau nutraukti santykius be didelio vargo.. Pamenu paliko pirma meile,man tik 14 metu,draugavom 1 metus...Skaudejo juodai...Asaru upeliai pralieti buvo,bet kazkaip,po kokiu puse metu skausmo, per viena nakti sugalvojau,kad man jo nereik.Palaipsniui tuo patikejau...ir taip daznai budavo..Nesvarbu kas ka palikdavo,galedavau ramiai su tuo susitaikyti,kol.. Kol neatsirado tas,kuris gali elgtis su manim kaip nori,o man jis vis vien brangus,,,100 kartu save itikinejau,kad man jo nereik,kad as ir viena galiu..Bet...Tuo viskas ir baigesi..Drauges sako,ko tau dar reikia - negeria ,neruko,nelaksto i kaire(na bent man tai nezinoma),kas tau negerai..O va negerai... g.gif Kazka jis man padares,kad visiskai nuo jo priklausoma jauciuos..Negaliu be jo ir nekenciu del to saves...
Gal ateis mano valanda,gal dar igausiu stiprybes viska uzbaigt,isrekt,nutraukt..
Sekmes visoms..Zinau,kad viskas isgyvenama,tik kiekvienai savas laikas. Laukiu savo.Tik labai bijau,kad per velu nebutu.Dar jauna esu..Noriu buti dievinama,lepinama,noriu gerbiama but.. na kaip nors. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 11 26, 16:29)
Pasiilgau tos ramybės, kurią jaučiau su juo.

skyrybų minusas ir yra, kad nebesijaučiam saugios ir ramios bet kurioje situacijoje. Atrodo, nuolatos esi kažkokioj karo zonoj, kur nežinai iš kurios pusės šaudys..

QUOTE(Ramunis @ 2010 11 26, 17:00)
Drauges sako,ko tau dar reikia - negeria ,neruko,nelaksto i  kaire(na bent man tai nezinoma),kas tau negerai..O va negerai... g.gif Kazka jis man padares,kad visiskai nuo jo priklausoma jauciuos..Negaliu be jo ir nekenciu del to saves...
Gal ateis mano valanda,gal dar igausiu stiprybes viska uzbaigt,isrekt,nutraukt..
Sekmes visoms..Zinau,kad viskas isgyvenama,tik kiekvienai savas laikas. Laukiu savo.Tik labai bijau,kad per velu nebutu.Dar jauna esu..Noriu buti dievinama,lepinama,noriu gerbiama but.. na kaip nors. 4u.gif

pažįstamas jausmas..galvojau kad niekada neateis tas laikas, kai išdrįsiu nutraukti santykius, bet jis atėjo... gerai sako tautosaka, kad lašas po lašo ir akmenį pratašo.
Atsakyti
Kaip malonu džiaugtis smulkmenomis, – deja, mes visada pamirštame, kad aplinkui yra ne tik tūkstančiai žmonių, kurie gyvena laimingiau už mus, bet milijonai daug nelaimingesnių. Kodėl nepasidžiaugus tuo, ką turime? Štai patekėjo saulė, kutena jūsų užsimiegojusį veidą savo šiltais spinduliais,- gal tai dingstis nusišypsoti ir pasidžiaugti?! Bent jau tuo, kad jūs galite ne tik justi saulę, bet ir ją matyti. Kiek žmonių negali to jausti, bet gyvena ir džiaugiasi gyvenimu. Tai kam mums liūdėti? Jums nusišypsojo nepažįstamasis, pakvietė i svečius, pamatėte vaivorykštę danguje- kiek priežasčių būti laimingam. Pasidžiaukite ir padėkokite už tai. Kam? Sau, nes jūs tai pamatėte ir tuo pasidžiaugėte.

Ar taip svarbu bandyti išsaugoti irstančią šeimą, – gal geriau leisti vienas kitam išmėginti laimę dar kartą. Beje, niekas nežino, ko galima tikėtis iš išsiskyrimo, gal jūsų laukia kitas žmogus, toks, apie kurį jūs net nedrįsote pagalvoti? Gali atsitikti taip, kad jūs dar tarsite ačiū jus palikusiam žmogui už galimybę sutikti savo antrąją pusę.

paskutiniai zodziai thumbup.gif

Kai sieloje nyku, pasistenkite mintis kreipti į džiugias gyvenimo smulkmenas. Leiskite užgyti žaizdoms. Nesiblaškykite. Nesiekite meilės bet kokia kaina, nesižeminkite. Dėl netekčių mes jaučiame tuštumą, bet neužsisklęskite savo nelaimėse. Panirkite į kasdienes problemas. Kai ant širdies guli akmuo, sunku tai padaryti, bet laikas gydo. Palikite ramybėje praeitį, pradėkite viską iš naujo ir pasipildykite naujų jėgų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 27 lapkričio 2010 - 01:51
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 26, 17:22)
Aisku.. mes visos norim ,kad mums pasakius "NE" vyrai eitu is paskos ir sektu ilgai ilgai  biggrin.gif normalu... bet vyrai kitokie,susitaret baigti ir jie to laikosi,net jei dabar papriekaistautum del nerasymu-jis nesuprastu kas tau yra  lotuliukas.gif ... jie supranta viska tiesmukiskai,o mes viena sakom,kita galvojam,trecio norim  blush2.gif ..

Jei vyras tikrai myli, jis neleidžia tau taip paprastai išeiti... nieko nereiškia jokie susitarimai... nenorės prarasti, kad ir vidury nakties atsidurs prie durų su gėlių puokšte. Tai nereikia apgaudinėti savęs.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 11 27, 02:09)
Jei vyras tikrai myli, jis neleidžia tau taip paprastai išeiti... nieko nereiškia jokie susitarimai...  nenorės prarasti, kad ir vidury nakties atsidurs prie durų su gėlių puokšte. Tai nereikia apgaudinėti savęs.

Drįstu ginčytis.

Tu jį myli beprotiškai, be to neįsivaizduoji gyvenimo, o jis pasiūlo, kurį laiką nesimatyti, kad susivoktų savo jausmuose arba ima ir išeina. Ką darai? Kovoji, skambini, rašai... kitaip ieškai progų susitikit, pasikalbėti vėl ir vėl apie tą patį?

Bent jau aš ne. Aš tyliai laukiu, nesikišu niekur, nepersekioju ir kuriu gyvenimą iš naujo. Kad ir kaip būtų sunku. Tad kodėl jis turėtų elgtis kitaip?
Atsakyti