Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 23, 11:12)
Labas rytas  4u.gif

Aš čia su klausimu, gal kuri turit ar kur užmatėt knygų ar pratimukų su Pilatesu? turiu aš tą lietuvišką knygą, dar parsisiunčiau rusišką  thumbup.gif  geresnė už lietuvių, tik lėtokai ten man skaitosi  ax.gif  kai baigsiu JM  ( jeigu tik išvis baigsiu ) pradėsiu pilateso pratimukus daryti. Man patinka tai, kad ši metodika didelį dėmesį skiria nugarai, kuriai tenka didžiausias krūvis. O JM bent jau pirmame lygyje nugarai nė vieno pratimuko, pagrinde kojos dirba  g.gif  o tie šuoliukai mano nugarą tiesiog žudo  doh.gif  Dar turiu kažkada pirktą DVD Pilatesas ant kamuolio  thumbup.gif  bet ten sunkoki pratimai, kai sustiprėsiu reikės pabandyti vėl. ( jeigu kas esate prisiregistravusios http://rutracker.org ten yra šis DVD parsisiūsti, ir šiaip ten labai daug visokių mankštų yra )

pas tevus turiu parsisiuntus per emule pilateso dvi dalis po valanda, kai grysiu parsivesiu. per skaipa susisiusim

samanta, gal nuo tokio svorio ir krenta greiciau

doviem, tikra saunuole thumbup.gif gerai atrodai visai mirksiukas.gif zinai visada esam kritiskos sau, nieko 2011 busim grazuoles lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 23 lapkričio 2010 - 10:19
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 23, 11:15)
doviem, tikra saunuole thumbup.gif  gerai atrodai visai mirksiukas.gif zinai visada esam kritiskos sau, nieko 2011 busim grazuoles lotuliukas.gif

Nebent tik 2011metu vasara, as jau mociutei ir mamai sakiau kad vasara busiu kaip [COLOR=green]smilga thumbup.gif
Atsakyti
doviem saunuole thumbup.gif
isduok kas tave fotkino? bigsmile.gif
as nemoku nustatyti savo fotikui kad palauktu ir tik poto cikst butu g.gif ,gal kas mokat,va toks mano fotikasuser posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, man visai gerai praejo vakarykste iskrova. Po vakarykscio pliuso, siandien minus -100 nuo penktadieninio svorio. thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolės, drąsios jūs ir atviros 4u.gif prisiruošiu ir aš gal greitai pasirodyt. Einu fotiko instrukcijos skaityti, gal nusitrauksiu pati g.gif

Saulyte, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Paspausk ta apatini self timer ir paspausk fotografavimo mygtuka ir bek pries fotoaparata biggrin.gif
Atsakyti
ikeliau jums nuotraukas ir ismokau pati lotuliukas.gif
jau zinau kaip nustatyti,kai vaikas leis nusifotkinsiu ir ikelsiu jums save visame grazume biggrin.gif
Atsakyti
drasuoles jus, ypac doviem as nedrysau po maudymke fotkintis, pas mane ant koju tiek gerio kad kitoms atiduociau. sako kad nuo sporto nors kiek turetu sumazeti.

parasykit man kokiu variantu vakarienei kad butu baltymai mirksiukas.gif ka jus valgot lengvo, vakare jokiu mesu jau nebenoriu, zuvies nevalgau, vienintele zuvis pas mane silke lotuliukas.gif
Atsakyti
Laidas fotiko pas MB masinoje,tai tik rytoj nusifotkinsiu doh.gif ,nes kitaip neikelsiu i kompa nuotrauku
Atsakyti
Triju kiausiniu kiausiniene, bet tik su vienu tryniu smile.gif O as is viso su niekuom is juros nedraugauju, nebent su sintetiniais zuvies pirsteliais... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 23, 10:34)
parasykit man kokiu variantu vakarienei kad butu baltymai mirksiukas.gif ka jus valgot lengvo, vakare jokiu mesu jau nebenoriu, zuvies nevalgau, vienintele zuvis pas mane silke lotuliukas.gif

grudeta varske,jogurtas,pasukos,tunas,kiausiniai
as juros gerybes dievinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 23 lapkričio 2010 - 10:43
Del grudetos varskes abejociau, nes skaiciau bodybuildinge ir dar kazkur, kad per riebi ji, nebent ryte tokia valgyti. smile.gif
Atsakyti