Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(Nude @ 2010 11 23, 10:44)
Del grudetos varskes abejociau, nes skaiciau bodybuildinge ir dar kazkur, kad per riebi ji, nebent ryte tokia valgyti.  smile.gif

grudetoj varskej apie 200 g ,tik 300kcal.tai tikrai labai nedaug,o dar plius kad kakiek riebalu butina gauti organizmui mirksiukas.gif
Atsakyti
Samanta, mane močiute fotkino ax.gif

Saulyte, as cia su apatiniais, mano maudyme paslepta giliai giliai, o ant koju grožio ir man užtenka. blush2.gif

As valgau vakare viska kas buna namie, kartais sriubos, kartais ka nors mesisko. Visai neskubu numesti to svorio. Geriau tegul pamazu, bet užtikrintai krenta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 23 lapkričio 2010 - 11:33
ir as stengiuos valgyt kad nenusilpciau.

esu saunuole thumbup.gif

20 min elipsinis
30 JM
15 abs

as sakiau kad mociute mokes, nereikia ju nuvertinti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 23 lapkričio 2010 - 11:37
Labas smile.gif
kokios visos šaunuolės, aš šią sav, nematysiu minusiuko,. mm.. tai ryju kaip pasiutus sad.gif sukuosi apie šaldytuvą sad.gif o dar II JM dalis mane siutina, poilsio jau noriu, bet bijau jei praleisiu bent dieną, tai ir mesiu šitą reikalą blush2.gif tai ir varau dantis sukandus sad.gif doh.gif
Doviem.. super atrodai, tikrai ne toks meškiukas kaip aš wink.gif
Papildyta:
ssaulyte, man tavęs nepavyti, kai tu tokiais tempais, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 23, 12:36)
as sakiau kad mociute mokes, nereikia ju nuvertinti biggrin.gif  biggrin.gif

na taip, is pirmo karto nepavyko, bet paskui pafotkino blush2.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 23, 12:46)
Doviem.. super atrodai, tikrai ne toks meškiukas kaip aš wink.gif

Na taip as ne meskiukas, as visa meska lotuliukas.gif Man tavo pilvukas daug grazesnis atrodo, as i savo paziuriu ir nesuprantu ar ten siaip nelygi tokia oda, as cia pas mane ant pilvo celiulito baisiausiai daug. Kazi gali buti, kad celiulitas sukilo net iki pilvo? g.gif nes kojos tai pas mane gan nemenkai apliposios ta apelsino zievele, o jau dupse tai isvis, ypac matosi kai sutraukiu raumenis rolleyes.gif
Atsakyti
Sudėjau savo " rankenėles" doh.gif blush2.gif kur šonu pilvas įtrauktas, nes tikrasis vaisdas siaubingas, net pati nenoriu matyti, o tuo labiau kitiems rodyti. Kai atsipalaiduoju atrodau kaip 6 nėštumo mėn. blink.gif

Mėsos aš jau senokai nevalgau, ir maistas neriebus, pagrinde daržovės ir pieno produktai, žuvis man schmoll.gif nebeturiu ko benuimti, nebent dar labiau porcijas mažinti, bet kai nedavalgau blogai jaučiuosi, visas kūnas tarsi dreba, galva svaigsta. g.gif

Saulyte tikra šaunuolė 4u.gif , man dar toli iki tokių krūvių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 23 lapkričio 2010 - 11:53
irmusiux, saunuole kad pasirodei 4u.gif man daug smagiau kai kad ne viena as tokia rubuile ax.gif

Bet panos, iki vasaros mes patapsim smilgom
thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,as tai nesenai atsikeliau blush2.gif smile.gif
siuncias man JM 30 day thumbup.gif , tuoj per yotube su kuo nors pasilankstysiu smile.gif
siaip galvoju nesisversiu iki penktadienio,tiksliau gal matysis kai tik karta per savaite lipsiu ant svarstykliu.
Atsakyti
Labas rytas, na ka reikes man fotografuotis, neturiu kas nufotografuotu, tai meginsiu nusistatyti fotika pati smile.gif cia raset apie pilatese, bet as kazkaip nesirysciau savarankiskai juo uzsiimti nes ten reikia lb kvepavimo technika gerai isisavinti. man lb bodyfleksas patinka, taip gerai svoris krenta.
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 23, 12:52)
Sudėjau savo " rankenėles"  doh.gif  blush2.gif  kur šonu pilvas įtrauktas, nes tikrasis vaisdas siaubingas, net pati nenoriu matyti, o tuo labiau kitiems rodyti. Kai atsipalaiduoju atrodau kaip 6 nėštumo mėn.  blink.gif

Mėsos aš jau senokai nevalgau, ir maistas neriebus, pagrinde daržovės ir pieno produktai, žuvis man  schmoll.gif  nebeturiu ko benuimti, nebent dar labiau porcijas mažinti, bet kai nedavalgau blogai jaučiuosi, visas kūnas tarsi dreba, galva svaigsta.  g.gif

Nejuokauk taip su maistu, reikia organizmui ir mesos, geriau va pasportuosi ir dings tas tavo pilvukas, bet kam save varginti nieko nevalgant? schmoll.gif zinok gausi siknon jei nustosi valgyti, nes mes cia sveikai norim numesti savo papildomus nesulius, o ne gadintis sveikata protest.gif nono.gif
Atsakyti
irmusiux po vaikelio visada pilvas yra, jei dirbsi nukris tas pilvas, niekur nedings.

valgyt reikia butinai, tik nepersivalgyti, aisku labai riebiai nevalgyt ir saldumynus ribot.

irmusiux kojos pas tave super thumbup.gif o visa kita susitvarkys sportuojant, kaip gera zinot kad ne as viena cia meskinuke mirksiukas.gif

kazi kiek galiu savo klubus sumazint, pries vaikus maziausius turejau 96 cm. kazi ar tie du gimdymai praplete kaulus ax.gif liemeni galiu iki 65 cm, gal tiek nebus bet panasiai kai susitvarkysiu, o va su klubais ir kojomis tai nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 23 lapkričio 2010 - 12:06
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 23, 12:00)
irmusiux po vaikelio visada pilvas yra, jei dirbsi nukris tas pilvas, niekur nedings.

valgyt reikia butinai, tik nepersivalgyti, aisku labai riebiai nevalgyt ir saldumynus ribot.

siandien mano pusryciai buvo 2 juosteles koreto sokolado blush2.gif
Atsakyti