Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 17:23)
saulegraza as pamaloninta clap_1.gif nesitikejau, pavarei, saunuole thumbup.gif nu ka pakartojimas baigus JM biggrin.gif

biggrin.gif smagu mirksiukas.gif O kodėl nesitikėjai ? Aš žodžio žmogus esu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 22, 18:26)
biggrin.gif  smagu  mirksiukas.gif  O kodėl nesitikėjai ?  Aš žodžio žmogus esu smile.gif  blush2.gif

kartu smagiau mest biggrin.gif atsiusk i az savo duomenis, kur rasiau pries tai siandie, perzvelk mirksiukas.gif pradinius, starto
Atsakyti
166/69kg.
ar išmatavimus reikia savo esamus parasyt, ar tuos kur startavau, ar tik tuos ka penktadieni matuojuos, oj nesusipratele
blush2.gif
oj gi aiškiai parašyta starto, nu blondinė aš, blondinė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 22 lapkričio 2010 - 17:50
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 22, 13:54)
Labas rytas, na ka as siandien jau pradesiu sportuoti, tai mano duomenys butu tokie:
ugis ir norimas svoris:169cm/57kg
Svoris pradzioje:65kg
Liemuo:80cm
Klubai: 94cm
Slaunis:57cm

tai va tikiuos sutvirtinti savo kunely ir pasiekti norimu rezultatu smile.gif

va kaip aurute rase

pokycius susiusit penktadieni kai issimatuosit ryte

svori meta 8 merginos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 22 lapkričio 2010 - 17:58
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 17:56)
va kaip aurute rase

pokycius susiusit penktadieni kai issimatuosit ryte

svori meta 8 merginos.

jau issiunciau
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 22, 14:55)
o as tai noreciau vel gimdyti nes per gimdyma priaugau tik 10kg o po gimdymo uzkart nukrito 12kg ir buvau kudesne nei db, jokio pilvo neturejau smile.gif

tau gerai as priaugau 25kg ir is ju 80% nusedo ant pilvo doh.gif pilvuzas buvo atsikises i prieki ohoho. doh.gif ir tikrai daug nevalgiau,stengiaus sveikai maitintis.

vakare apturejau papildoma treniruote pirma kart gyvenime keiciau padanga doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 22, 19:06)
tau gerai  as priaugau 25kg ir is ju 80% nusedo ant pilvo doh.gif  pilvuzas buvo atsikises i prieki ohoho.  doh.gif  ir tikrai daug nevalgiau,stengiaus sveikai maitintis.
vakare apturejau papildoma treniruote pirma kart gyvenime keiciau padanga doh.gif  biggrin.gif

oho moki keisti padanga, saunuole thumbup.gif o man nusedo ant siknos ir maitinant po gimdymo ne gramas nekrito, dar turejau prisiziuret kad neaugtu.
Atsakyti
apetitas mane nužudys blink.gif ką tik surijau pusė pakelio varškės su braškėm blush2.gif iš šaldiklio, dar noriu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 22, 18:51)
oho moki keisti padanga, saunuole thumbup.gif o man nusedo ant siknos ir maitinant po gimdymo ne gramas nekrito, dar turejau prisiziuret kad neaugtu.

kai ner ko paprasyt tai tenka paciai visko ismokt. smile.gif vyras uzsieni dirba, gris tik pries Kaledas, issikraustem gyvent i zabludiskes tai viena vargstu smile.gif
Atsakyti
as dar siandien nesportavau, nes namuose dariau generaline tvarka tai bent gerai kad maziau valgiau smile.gif o taip norisi ka saldaus tai issikepiau orkaitej obuoliu smile.gif man vyras namo grysta tik savaitgaliais tai nesakiau jam kad pradesiu sportuoti, noriu kad jis pats matytu mano pokycius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 22, 13:07)
kaip aš noriu didesnių (.)(.) matyt paskutinė eilėj stovėjau, kai dalino, o dar trys vaikai nugraužė, tai liko tik skudurėliai, o kažkada buvo mini pagalvėliai smile.gif

Na jau kaip parasei lotuliukas.gif As tai bijau, kad po gimdymo ir maitinimo nukars ta mano krutine,bet gerai kad siais laikas tokias problemas galima isspresti,jei busiu ja labai nepatenkinta,tikrai eisiu koreguoti pas chirurga,kad tik $ butu rolleyes.gif

Suvalgiau pakeli cipsu,dabar reikia sudegint tas bevertes kalorijas,einu damust II lygio biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif nu tiesą parašiau
Atsakyti