Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

as katik po sporto fitness4.gif fitness3.gif ,oi Nude,.tos tavo sesikes pabaigai mane isvis nuo koju nuverte lotuliukas.gif ,galvojau kad mirsiu,vos vos tas 8 min istempiau doh.gif biggrin.gif
einu maudytis,ir ruostis i ligonine,eisiu teti lankyti 4u.gif
Atsakyti
Rytoj dar labiau jausis smile.gif
Atsakyti
sveikos,buvau pricitavus bet viskas dingo.as siandien nuo 5 ryto ant koju,ir nakti blosto nesudejau doh.gif nemiga kazkokia kankino laukiau ryto kad greiciau keltis.
siandien dar nesportavau bet dar ne vakaras yra laiko,nesenai namo grizom.

kazkas klause kodel ner foto mano --neturiu prisijungimo duomenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 24, 18:12)
sveikos,buvau pricitavus bet viskas dingo.as siandien nuo 5 ryto ant koju,ir nakti blosto nesudejau doh.gif  nemiga kazkokia kankino laukiau ryto kad greiciau keltis.
siandien dar nesportavau bet dar ne vakaras yra laiko,nesenai namo grizom.

kazkas klause kodel ner foto mano --neturiu prisijungimo duomenu ax.gif

tuoj atsiusiu, zadejau penktadieni, bet galiu ir dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 24, 17:27)
tuoj atsiusiu, zadejau penktadieni, bet galiu ir dabar 4u.gif

aciu,reikes siandien surengt fotosesija savo nudribusiam pilvukuj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Šiandien grįžau iš gydytojos, tai įtaria trūkusį meniską, baigėsi mano sportai ir strakaliojimai unsure.gif tai kol kas tik masažuosiuosi vakuuminėm taurėm, suksiu lanką ir pilvą kankinsiu, nes čia pati didžiausia problema smile.gif

QUOTE(doviem @ 2010 11 24, 15:24)
sitam video klipe parodyta kaip pasikeicia zmones po 12 dienu sporto ir dietos. Na kaip ten bebutu as netikiu, kad taip stipriai pasikeistu. tik jau ne per 12 dienu. Kita vertus jei taip jau ir ivyko tai kazin ar ilgam cia jie suplonejo g.gif
http://www.youtube.c...feature=related

visai tikiu, kad taip gali būti, nes iš pažįstamų turiu pavyzdžių, apribojus mitybą ir pradėjus sportuot vyro seseriai tai po savaitės mačiau akyvaizdžius rezultatus, o po dviejų savaičių tai porą dydžų mažesnius rūbus nešiojo, manau tai įtakoja ir skysčių pasišalinimas, pagreitėjusi medžiagų apykaita (ji sportavo asmeninėse treniruotėse su trenere ir jai buvo sudaryta specialus mitybos planas) smile.gif

o dėl staigaus suplonėjimo tai kaip kam, labai daug reiškia nustireikimas ir ryžtas visą gyvenimą save prisižiūrėti, nes kitos ir "sveikai" lieknėdamos pas dietologes gan greitai vėl priauga, tai čia manau, kaip kam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalle @ 2010 11 24, 19:55)
Sveikutės 4u.gif

o dėl staigaus suplonėjimo tai kaip kam, labai daug reiškia nustireikimas ir ryžtas visą gyvenimą save prisižiūrėti, nes kitos ir "sveikai" lieknėdamos pas dietologes gan greitai vėl priauga, tai čia manau, kaip kam  g.gif

gaila del tavo sveikatos unsure.gif lauksim tavo nuotraukyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
ikelsiu nuotraukytes rytoj, galvojau kad rasiu pas save kompe kokia normaliai, bet neradau tai reikes nusifotografuoti smile.gif
Atsakyti
Na ar siandien visos sportavot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 24, 21:23)
Na ar siandien visos sportavot?  smile.gif

as sportavau thumbup.gif
Atsakyti
As tik ka baigiau, papildomai dariau siuos pratimus pilvui http://www.youtube.c...h?v=WZNbJw8t0gQ
Super savijauta
thumbup.gif
Atsakyti
As siandien sportavau su 1,5 kg svarmenimis,visai kitas reikalas cool.gif
Pagaliau jauciu pilvo presa thumbup.gif III lygyje jam daugiau demesio skirta ir atsispaudimu daug yra kur presiukas irgi dirba,bet nuo "supermeno" pratimo (kur atsigulus ant pilvo reikia kelti istiestas rankas ir kojas kartu)skauda sonkaulius doh.gif as vietoj kilimelio pleda pasitiesiu, matyt reikia ko nors dar minkstesnio siam pratimui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 24 lapkričio 2010 - 22:44