QUOTE(white kitty @ 2010 11 25, 00:12)
Merginos kas turite torrent programele ir skaitote rusiskai,rekomenduoju rutracker.org puslapi

Begale ivairiausiu sporto programu (na ir ne tik sporto,ten atsisiust net Santa Barbara seriala galima,tik nezinau kiek seriju

),as kai atradau si puslapi nezinojau ko pirmiausiai griebtis,bet per diena galima tik 3 failus atsisiusti,parsisiunciau 50min tempimo pratimu,rusu kalba rami muzika puikiai tiks sunkesniems dienoms kai nesinores intensyviu pratimu pvz per mm
Aš buvau užsiminusi apie jį

Esmė ne tame kad galima tik 3 failus, aš kartais dešimtimis per dieną parsisiunčiu, viskas priklauso nuo tavo reitingo, t.y. turi išlaikyti pusiausvyrą tarp parsisiuntimo ir dalinimo. Jeigu tu tik parsisiūsi ir ištrinsi iš Utorrent ir nedalinsi šių failų kitiems,tai tavo reitingas labai greitai nukris ir tave išmes iš rutracker.org
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 25, 09:46)
doviem ir as negaliu leisti tokiu pusryciu, negaliu sau leist darzoviu ir vaisiu, tik vaikams kartais nuperku bananu

et nieko laviruojam siaip taip.
aa atsportuosiu ir parasysiu
samanta savo ava pamaciau ir isimylejau, busiu tokia

neliūdėk

, aš tokia pat, valgau dažniausiai ne ką noriu, o ką turiu
Aš eisiu namučių tvarkyti, o jau tada sportuoti, paprastai didysis tvarkymas penktadienį, bet rytoj pradėsiu JM II lygį, tai man bus per daud
O svarstyklės man manau nieko nerodys, nesijaučiu nei palengvėjusi nei pasunkėjusi