Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Merginos kas turite torrent programele ir skaitote rusiskai,rekomenduoju rutracker.org puslapi thumbup.gif Begale ivairiausiu sporto programu (na ir ne tik sporto,ten atsisiust net Santa Barbara seriala galima,tik nezinau kiek seriju lotuliukas.gif ),as kai atradau si puslapi nezinojau ko pirmiausiai griebtis,bet per diena galima tik 3 failus atsisiusti,parsisiunciau 50min tempimo pratimu,rusu kalba rami muzika puikiai tiks sunkesniems dienoms kai nesinores intensyviu pratimu pvz per mm rolleyes.gif
Atsakyti
ot gaila kad man su rusu nelabai verysad.gif
Atsakyti
o as isvis rusiskai nemoku, net raidziu nepazistu visu. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas sportininkes 4u.gif

Pavalgom lengvus pusrycius

user posted image

ir nepamirstam visa diena gerti vandenuko

user posted image

rytoj didi diena, juk norim matyti gerus skaiciukus lotuliukas.gif

user posted image

o mano per diena numestas kg buvo netikras, nieko tureciau vis tiek per savaite -1 numesti biggrin.gif as sportuoju rytais, kalbejot ar po sportu. elipsinis, JM, pilvas.
siandien JM III dalis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 25 lapkričio 2010 - 07:49
Saulyte, kaip graziai atrodo tie pusryciai bigsmile.gif gaila kad tokiu negaliu sau leisti schmoll.gif
Mano tas 1kg irgi nevisai tikras, turbut tikra tik viena jo puse blush2.gif nes siandien jau 74,5mazdaug(pas mane kilogramines tik svarstykles) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 25 lapkričio 2010 - 08:22
labas rytas 4u.gif
kokie faini pusryciai thumbup.gif wub.gif ir saulytes avas koks fainuolis wub.gif
na ka ,man kojyciu nesijaucia visai,neskauda ne vieno raumenelio g.gif doh.gif
tiek strikinejau vakar ir su JM ,ir su sesem ir dar ejau su vaiku 1,5 val intensyviai pasivaikscioti,dar tae bo dariau ,o blauzdu neskauda vistiek schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, cia idedu dar daugiau motyvacijos. Cia jei kam su anglu kalba prastai, tai bent paziurekit nuotraukytes "pries ir po" JM. bigsmile.gif
http://www.jillianmi...chaels_20101124

Saulyt, parasyk kaip sekesi III lygis, ar labai sunkus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(samanta* @ 2010 11 25, 09:37)
labas rytas 4u.gif
kokie faini pusryciai thumbup.gif  wub.gif  ir saulytes avas koks fainuolis wub.gif
na ka ,man kojyciu nesijaucia visai,neskauda ne vieno raumenelio g.gif  doh.gif
tiek strikinejau vakar ir su JM ,ir su sesem ir dar ejau su vaiku 1,5 val intensyviai pasivaikscioti,dar tae bo dariau ,o blauzdu neskauda vistiek schmoll.gif

tai jau priprate raumenukai, del to ir nebeskauda. Bet kad neskauda, nereiskia kad kruvis buvo mazas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 25, 08:38)
Merginos, cia idedu dar daugiau motyvacijos. Cia jei kam su anglu kalba prastai, tai bent paziurekit nuotraukytes "pries ir po" JM.  bigsmile.gif
http://www.jillianmi...chaels_20101124

Saulyt, parasyk kaip sekesi III lygis, ar labai sunkus  mirksiukas.gif
Papildyta:

tai jau priprate raumenukai, del to ir nebeskauda. Bet kad neskauda, nereiskia kad kruvis buvo mazas  mirksiukas.gif

tikrai gera motyvacija ,tu cia idejai thumbup.gif
o pas mane toks isitikinimas,kad turi skaudetiir tik tada aisku kad kruvis geras cool.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 25, 09:21)
Saulyte, kaip graziai atrodo tie pusryciai bigsmile.gif  gaila kad tokiu negaliu sau leisti  schmoll.gif
Mano tas 1kg irgi nevisai tikras, turbut tikra tik viena jo puse  blush2.gif nes siandien jau 74,5mazdaug(pas mane kilogramines tik svarstykles) ax.gif

doviem ir as negaliu leisti tokiu pusryciu, negaliu sau leist darzoviu ir vaisiu, tik vaikams kartais nuperku bananu verysad.gif et nieko laviruojam siaip taip.

aa atsportuosiu ir parasysiu biggrin.gif

samanta savo ava pamaciau ir isimylejau, busiu tokia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 25 lapkričio 2010 - 08:46
kazin ka man svarstykles rodys rytoj g.gif ,nes man kai mmm artejas,tai visai nekrenta svoris verysad.gif
Papildyta:
Girdejot? verysad.gif http://www.delfi.lt/...3.d?id=38951253
Papildyta:
Vo dar ka radau bigsmile.gif
5. Nepersistenkite, treniruodami presą

„Jei manote, kad šimtas kasdienių pratimų presui padės suformuoti plokščią pilvą, labai klystate“, - sako dietologas Metas Merfis. – „Norint sulieknėti, jums reikia taisyklingai sudarytos programos. Asmeniškai aš rekomenduoju pirmiausia sudaryti dietą, su kuria jums padėtų gydytojas, antra – kardiotreniruotes, trečia – jėgos pratimus ir tik ketvirta – pratimus presui.“

„Taisyklingai maitinkitės ir tuo pat metu sportuokite: penkis kartus per savaitę bėgiokite po trisdešimt minučių ir tris kartus per savaitę sportuokite su svarmenimis (15 minučių) bei treniruokite presą (15 minučių). Rezultato laukti ilgai neteks!“

Saltinis http://gyvenimas.del...o.d?id=38863043
Atsakyti
uh prakaitas bega upeliais, jau po III dalies, nezinau, tikrai nera man lengvesne uz II bet gal kad nauja treniruote, ne karta padusau. bet pratimai daug smagesni nei II dalies. ir tikrai ivykdomi, paskutiniai suoliukai man sunkus. begsiu dar pilvui padaryt.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 11 25, 00:12)

Merginos kas turite torrent programele ir skaitote rusiskai,rekomenduoju rutracker.org puslapi  thumbup.gif  Begale ivairiausiu sporto programu (na ir ne tik sporto,ten atsisiust net Santa Barbara seriala galima,tik nezinau kiek seriju  lotuliukas.gif ),as kai atradau si puslapi nezinojau ko pirmiausiai griebtis,bet per diena galima tik 3 failus atsisiusti,parsisiunciau 50min tempimo pratimu,rusu kalba rami muzika puikiai tiks sunkesniems dienoms kai nesinores intensyviu pratimu pvz per mm  rolleyes.gif

Aš buvau užsiminusi apie jį ax.gif Esmė ne tame kad galima tik 3 failus, aš kartais dešimtimis per dieną parsisiunčiu, viskas priklauso nuo tavo reitingo, t.y. turi išlaikyti pusiausvyrą tarp parsisiuntimo ir dalinimo. Jeigu tu tik parsisiūsi ir ištrinsi iš Utorrent ir nedalinsi šių failų kitiems,tai tavo reitingas labai greitai nukris ir tave išmes iš rutracker.org

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 25, 09:46)
doviem ir as negaliu leisti tokiu pusryciu, negaliu sau leist darzoviu ir vaisiu, tik vaikams kartais nuperku bananu verysad.gif  et nieko laviruojam siaip taip.

aa atsportuosiu ir parasysiu biggrin.gif

samanta savo ava pamaciau ir isimylejau, busiu tokia wub.gif

drinks_cheers.gif neliūdėk mirksiukas.gif , aš tokia pat, valgau dažniausiai ne ką noriu, o ką turiu doh.gif

Aš eisiu namučių tvarkyti, o jau tada sportuoti, paprastai didysis tvarkymas penktadienį, bet rytoj pradėsiu JM II lygį, tai man bus per daud ax.gif
O svarstyklės man manau nieko nerodys, nesijaučiu nei palengvėjusi nei pasunkėjusi lotuliukas.gif
Atsakyti