Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

padariau pilvui pilates kur nurode Nude, sunku ax.gif

siandienos planas ivygdytas thumbup.gif lauksim rytojaus ir laikysimes su maistu mirksiukas.gif

paneles, naujokes kurios norit prisijungti siuskit pradinius duomenis man, anksciau jau rasiau kuriuos. aisku galit ir ryt, nes pokycio vis vien nebus, nebent metete vienos. smile.gif

visur ziuriu po menesio duoda naujokems prisijungimus, reiks lentele imesti i kita albuma g.gif taip ir mes darysim, nuo prisijungimo dienos kai praeis menuo. cia galios jau naujai prisijungsancioms.

sukuriau nauja albuma bus vardas lentele , slaptazodis tas pats. nereiks visom per nauja siuntinet.

lentele su pradiniais imeciau, bandziau kaip matysis.

galvoju gal susiuskit i az gimtadienius savo, kai svesit bus grazu ir nuo musu pasveikint bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 25 lapkričio 2010 - 11:19
labas rytas, jezau mano kojos kip medines kaip reikes sportuoti smile.gif jauciu as ir nieko gero nebusiu numetusi, nes as sveriuos kiekviena ryta ir kiekviena vakara, tai po kelis gramus nukrinta tik.
Atsakyti
Šaunuolė Saulytė mūsų 4u.gif Peržiūrėjau lentelę, jūs visos tikriausiai liemenį įtraukusios pilvus matuojat, nes aš žiūriu esu žemiausia bet pilvas beveik didžiausias doh.gif ir manau kol nepradėsiu dviračio kasdien po 30min. minti tol jis niekur ir nedings g.gif Einu sportuoti ir aš, nors kažko jėgų šiandien visai nėra schmoll.gif

Atsakyti
as tai nelb suprantu ta lentele,pvz mano svoris norimas yra 52kg,o pradinis 60kg,o dabartinis 57kg,o pagal ta lentele nematau tokiu skaiciu mastau.gif
ir mano slaunis,ne 69 cm blink.gif ,o 52 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 25 lapkričio 2010 - 12:30
Labukas, man tai po vakar sporto oi kaip juokinga buvo, negalejau paeiti kaip kojas nuvariau... biggrin.gif As irgi is ten pat viska siunciuosi. Geresniu torentu bent jau kol kas neradau. smile.gif
Papildyta:
Saulytes avataras superinis thumbup.gif
Atsakyti
nu ka ikeliau ir as savo lasinius i albuma ax.gif
Atsakyti
As buvau siandien pas akiu gydytoja, prilasino vaistu kad isplesti vyzdzius tai dabar visai nieko nematau, atsiprasau jei bus klaidu. blush2.gif kokia bejege jauciuosi kai nematau verysad.gif gera naujiena kad akinuku dar nereikes thumbup.gif nors kai sesele ziurejo su vienu aparatu tai kazka sake kad minus0,5, o pas daktare jau kai nuejau tai sake viskas tiesiog tobula ir nezino ko as cia noriu. Liepe daryti tik pratimukus akim ir vitaminu parase, bei dirbtiniu asaru, nes per sausos truputi akys. Oas visai norejau akinuku ax.gif
Saulyte, o i nuotrauku albumeli leisi greiciau nei per menesi? Nes nemanau kad reikia albumu mums tada g.gif
Atsakyti
man siandien iseis tik velai vakare sportuoti, tai jauciu darysiu tik pilvukui siandien pratimus.
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 25, 10:40)
Aš buvau užsiminusi apie jį  ax.gif Esmė ne tame kad galima tik 3 failus, aš kartais dešimtimis per dieną parsisiunčiu, viskas priklauso nuo tavo reitingo, t.y. turi išlaikyti pusiausvyrą tarp parsisiuntimo ir dalinimo. Jeigu tu tik parsisiūsi ir ištrinsi iš Utorrent ir nedalinsi šių failų kitiems,tai tavo reitingas labai greitai nukris ir tave išmes iš rutracker.org 
drinks_cheers.gif neliūdėk  mirksiukas.gif , aš tokia pat, valgau dažniausiai ne ką noriu, o ką turiu  doh.gif

Na va aciu, kad paaiskinai,reikes pasiskaityti geriau kaip ten naudotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 25, 13:52)
As buvau siandien pas akiu gydytoja, prilasino vaistu kad isplesti vyzdzius tai dabar visai nieko nematau, atsiprasau jei bus klaidu.  blush2.gif kokia bejege jauciuosi kai nematau  verysad.gif gera  naujiena kad akinuku dar nereikes  thumbup.gif  nors kai sesele ziurejo su vienu aparatu tai kazka sake kad minus0,5, o pas daktare jau kai nuejau tai sake viskas tiesiog tobula ir nezino ko as cia noriu. Liepe daryti tik pratimukus akim ir vitaminu parase, bei dirbtiniu asaru, nes per sausos truputi akys. Oas visai norejau akinuku  ax.gif
Saulyte, o i nuotrauku albumeli leisi greiciau nei per menesi? Nes nemanau kad reikia  albumu mums tada  g.gif

doviem, cia naujokem o ne mum, nes kazkuri sake kad pirma turi pas mus prabut kuri laika, o tada tik duot prisijungimus, kad nebutu kas nori tas ziuri musu grozybes.

samanta, persiusk man savo duomenis, man ir buvo kazkas neaisku. ar daugiau niekam nieks nekliuna rolleyes.gif

lentelej vis tiek pradzioj bus visokiu neaiskumu kol isivaziuosim 4u.gif

AURUTE tikra grazuole wub.gif normalios tos tavo grozybes, nenustebinai biggrin.gif

samanta pataisiau, kai siusit ryt rasykit svori pradinis-pries savaite-dabar

pvz. startas 81.3-80.3-nu ir koks ryt bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 25 lapkričio 2010 - 13:40
svoris mano 57kg ,norimas 52kg,startas buvo 60kg
ugis 167cm
lemuo 70cm
klubai92cm
slaunis 52cm
blauzda35 cm
Atsakyti
Merginos ,gal galit kuri mane išmatuot, lotuliukas.gif kiek nesimatuoju, tiek kosmosai ohmy.gif
Aš jau bijau, kad mano apimtys didja o nemažėja sad.gif
Papildyta:
Ir nepykit, kad neužsuku paplepėt, nuotaikos nėra visai sad.gif
Papildyta:
ir pasiūlymas, gal galima buvo dėti į musų bendrą fotkių albumuką ?, bent jau man paprasciau atrodo, kai maziau logintis reik smile.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti