Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(doviem @ 2010 11 24, 20:23)
Na ar siandien visos sportavot?  smile.gif

sveikos,as vakar suxalturinau ir nesportavau, nesugebejau blush2.gif bet siandien atsigriebsiu,va apsilima darau ,generaline tvarka namie tada JM ir dar presuj pasvesiu 8 min ir gal tada vel pakartosiu Jm,siaip man tai po uzvakar skauda ir slaunis ir preso virsu.
del slapuko tai sutinku kad naujokem iskart neduot kad reik pabendraut ir tada siulau po kokio menesiuko balsavima daryt,kad visos senbuves prabalsuotu ar sutinka ar ne ir daryt kaip dauguma nuspres,nes kiek zinau daznai buna apsimeteliu cia SM,igauna pasitikejima gauna prieima i albumelius ir dingsta ,gerai jei dingsta nepasisavinusios fotkiu,bet tikrai manau nera norinciu kad ju nuotraukos keliautu interneto platybese smile.gif cia mano nuomuone 4u.gif
Atsakyti
As jau po sporto tongue.gif mirstu kaip noriu valgyt, bet dar truputi palauksiu, bent kokia 15min ax.gif
Del albumo pritarciau saulegrazai, gal geriau deti viska i viena?
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 25, 15:03)
Merginos ,gal galit kuri mane išmatuot,  lotuliukas.gif  kiek nesimatuoju, tiek kosmosai ohmy.gif
Aš jau bijau, kad mano apimtys didja o nemažėja sad.gif
Papildyta:
Ir nepykit, kad neužsuku paplepėt, nuotaikos nėra visai sad.gif
Papildyta:
ir pasiūlymas, gal galima buvo dėti į musų bendrą fotkių albumuką ?, bent jau man paprasciau atrodo, kai maziau logintis reik smile.gif  4u.gif  blush2.gif

matai tada naujokes neislauks menesio prisijunks ir is kart gaus albumo prisijungimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 25, 14:18)
As jau po sporto  tongue.gif mirstu kaip noriu valgyt, bet dar truputi palauksiu, bent kokia 15min ax.gif
Del albumo pritarciau saulegrazai, gal geriau deti viska i viena?

tai jei i viena,ti ir naujokes tures tada prie nuotrauku priejima
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 25, 15:17)
sveikos,as vakar suxalturinau ir nesportavau, nesugebejau blush2.gif  bet siandien atsigriebsiu,va apsilima darau ,generaline tvarka namie tada JM ir dar presuj pasvesiu 8 min ir gal tada vel pakartosiu Jm,siaip man tai po uzvakar skauda ir slaunis ir preso virsu.
del slapuko tai sutinku kad naujokem iskart neduot kad reik pabendraut ir tada siulau po kokio menesiuko balsavima daryt,kad visos senbuves prabalsuotu ar sutinka ar ne ir daryt kaip dauguma nuspres,nes kiek zinau daznai buna apsimeteliu cia SM,igauna pasitikejima gauna prieima i albumelius ir dingsta ,gerai jei dingsta nepasisavinusios fotkiu,bet tikrai manau nera norinciu kad ju nuotraukos keliautu interneto platybese smile.gif  cia mano nuomuone 4u.gif

sutinku su kritike, bet kaip visos nuspresim taip ir darysim, tik pasakykit, man nesunku permest rolleyes.gif

gerai saulegraza pastebejo, as turiu jusu padinius matmenis, tai labai skirsis nuo dabartiniu juk seniai metam.

ryt kai siusit

svoris startas-pries savaite-dabar
lemuo startas-pries savaite-dabar
klubai startas-pries savaite-dabar
slaunis startas-pries savaite-dabar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 25 lapkričio 2010 - 14:24
as uz atskirus albumus ir keitima slaptazodzio kur fotke yra,ji gauna tik tos kieno ten foto yra dabar ikeltos ,o kitos gaus po menesio pabendravimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 25, 13:52)
As buvau siandien pas akiu gydytoja, prilasino vaistu kad isplesti vyzdzius tai dabar visai nieko nematau, atsiprasau jei bus klaidu.  blush2.gif kokia bejege jauciuosi kai nematau  verysad.gif gera  naujiena kad akinuku dar nereikes  thumbup.gif  nors kai sesele ziurejo su vienu aparatu tai kazka sake kad minus0,5, o pas daktare jau kai nuejau tai sake viskas tiesiog tobula ir nezino ko as cia noriu. Liepe daryti tik pratimukus akim ir vitaminu parase, bei dirbtiniu asaru, nes per sausos truputi akys. Oas visai norejau akinuku  ax.gif
Saulyte, o i nuotrauku albumeli leisi greiciau nei per menesi? Nes nemanau kad reikia  albumu mums tada  g.gif

Tą patį ir aš išgyvenau būdama studentė, nuvarginau akeles, sunku skaityti buvo, o daktarė man sako išsigalvoji, aparatas nieko nerodo. bet kai įlašino tai 0,5, išrašė akinius skaitymui, labai jie man padėjo, mokytis buvo lengviau, ir akys nepavargdavo. Net dabar kartais kai daugiau skaitau išsitraukiu juos, iškart atsipalaiduoja kakta ir akys. Dar man labai padėjo žuvų taukų kapsulės.

O mane galite ir pagirti, baigiau I lygį clap.gif bis.gif pati net stebiuosi kad tiek ištraukiau, net valgį norisi labiau kontroliuoti kad visas vargelis perniek nenueitų rolleyes.gif bet šiandien užsimaniau spagečių su padažu...essen.gif

Saulėgraža, eikš pas mane, išmatuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 25, 15:17)
del slapuko tai sutinku kad naujokem iskart neduot kad reik pabendraut ir tada siulau po kokio menesiuko balsavima daryt,kad visos senbuves prabalsuotu ar sutinka ar ne ir daryt kaip dauguma nuspres,nes kiek zinau daznai buna apsimeteliu cia SM,igauna pasitikejima gauna prieima i albumelius ir dingsta ,gerai jei dingsta nepasisavinusios fotkiu,bet tikrai manau nera norinciu kad ju nuotraukos keliautu interneto platybese smile.gif  cia mano nuomuone 4u.gif

as su tavim irgi sutinku, viatik gal ir gerai kad du albumeliai, tada jos matys savo ir kitu apimtis, gal ir bendraus kitaip, nes jei as buciau ju vietoje tai nezinau ar istverciau koki menesiuka net negaledama matyti kaip kitos keiciasi, nes tai vistik sioks toks paskatinimas blush2.gif ir sutinku su tuo kad balsuoti reikia.
Saulyte, manau kad nuotrauku albumui slaptazodzio kito reikia, nes juk pasakysi kaip prisijungti prie lenteles, o nuotrauku albumo slaptazodis tas pats. Labai lengvai lengvai galima susekti. Arba lentelei daryti kita slaptazodi, koki visai paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 25, 15:24)
as uz atskirus albumus ir keitima slaptazodzio kur fotke yra,ji gauna tik tos kieno ten foto yra dabar ikeltos ,o kitos gaus po menesio pabendravimo smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif kas nesirodo tegul ir nežiūri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 25, 15:21)
ryt kai siusit

svoris startas-pries savaite-dabar
lemuo startas-pries savaite-dabar
klubai startas-pries savaite-dabar
slaunis startas-pries savaite-dabar

pas mane nuo praeitos savaites niekas nepasikeis turbut lotuliukas.gif

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 25, 15:25)
O mane galite ir pagirti, baigiau I lygį  clap.gif  bis.gif 

Giriam giriam thumbup.gif O jeigu rimtai tai mes visos cia saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 25 lapkričio 2010 - 14:32
vakar nepaviko man nusifotkint, vaikas tokias isterijas kele kad ko cia mamaka save fotkina o ne ja biggrin.gif tik pastatau fotika ta atbega ir uz fotiko doh.gif reik islaukt kol uzmigs smile.gif ,bet jusu visu pilvukai tai grazus mano tai toks rauksletas ,fe. blush2.gif

o gal zinot pas ka galima suzinot ar po gimdimo pilvo raumenis neatsiskyre? ar viskas normoj g.gif ar cia paciai galima kazkaip uzciuopt?
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 25, 15:28)
Pritariu  drinks_cheers.gif  kas nesirodo tegul ir nežiūri  schmoll.gif

Tai galbut butu geriausias sprendimas butu jei naujoke i kurios nors is musu el.pasta atsiustu savo nuotraukytes tada mes ikeliam, ir tada jau duodam jai prisijungimo duomenis? g.gif
Atsakyti