QUOTE(doviem @ 2010 11 25, 13:52)
As buvau siandien pas akiu gydytoja, prilasino vaistu kad isplesti vyzdzius tai dabar visai nieko nematau, atsiprasau jei bus klaidu.

kokia bejege jauciuosi kai nematau

gera naujiena kad akinuku dar nereikes

nors kai sesele ziurejo su vienu aparatu tai kazka sake kad minus0,5, o pas daktare jau kai nuejau tai sake viskas tiesiog tobula ir nezino ko as cia noriu. Liepe daryti tik pratimukus akim ir vitaminu parase, bei dirbtiniu asaru, nes per sausos truputi akys. Oas visai norejau akinuku
Saulyte, o i nuotrauku albumeli leisi greiciau nei per menesi? Nes nemanau kad reikia albumu mums tada
Tą patį ir aš išgyvenau būdama studentė, nuvarginau akeles, sunku skaityti buvo, o daktarė man sako išsigalvoji, aparatas nieko nerodo. bet kai įlašino tai 0,5, išrašė akinius skaitymui, labai jie man padėjo, mokytis buvo lengviau, ir akys nepavargdavo. Net dabar kartais kai daugiau skaitau išsitraukiu juos, iškart atsipalaiduoja kakta ir akys. Dar man labai padėjo žuvų taukų kapsulės.
O mane galite ir pagirti, baigiau I lygį

pati net stebiuosi kad tiek ištraukiau, net valgį norisi labiau kontroliuoti kad visas vargelis perniek nenueitų

bet šiandien užsimaniau spagečių su padažu...
Saulėgraža, eikš pas mane, išmatuosiu