Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 25, 14:25)
Tą patį ir aš išgyvenau būdama studentė, nuvarginau akeles, sunku skaityti buvo, o daktarė man sako išsigalvoji, aparatas nieko nerodo. bet kai įlašino tai 0,5, išrašė akinius skaitymui, labai jie man padėjo, mokytis buvo lengviau, ir akys nepavargdavo. Net dabar kartais kai daugiau skaitau išsitraukiu juos, iškart atsipalaiduoja kakta ir akys. Dar man labai padėjo žuvų taukų kapsulės.

O mane galite ir pagirti, baigiau I lygį  clap.gif  bis.gif  pati net stebiuosi kad tiek ištraukiau, net valgį norisi labiau kontroliuoti kad visas vargelis perniek nenueitų  rolleyes.gif  bet šiandien užsimaniau spagečių su padažu...essen.gif

Saulėgraža, eikš pas mane, išmatuosiu  mirksiukas.gif 4u.gif

Ateinu, o kur tave rasti smile.gif
Taip pat sveikinimai pabaigus I lygį, ir mane sveikinkit, šiandie išstenėjau paskutinę treniruotę II lygio, jau momentais galvoju, na ir slabakė pasidariau...
Beje, dėl tų lentelių ir fotkių, lai lieka jie tada atskirai, tiesa sakant nepagalvojau apie naujus veidus tongue.gif mes susigyvenom čia jau visos ir ramu man smile.gif o dėl to palsavimo ir fainiai visai blush2.gif
Atsakyti
samanta gera dalyka pasiule, gal uzdekim tada slaptazodi ant paciu albumu. tik kaip sutarti koks kad nebutu viesai blink.gif

uzdedu slaptazodi ir parasau jums i az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 25 lapkričio 2010 - 14:41
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 25, 14:39)
samanta gera dalyka pasiule, gal uzdekim tada slaptazodi ant paciu albumu. tik kaip sutarti koks kad nebutu viesai blink.gif

uzdedu slaptazodi ir parasau jums i az.

tai pakeisk isviso slaptazodi ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
o man dar toli iki pirmo lygio baigimo, siandien dar neiseis sportuoti tai is vis man jis nusites ax.gif
Atsakyti
Na ka sportininkes-aktyvistes laugh.gif jau kaikurios pasportavusios,sveikinu kas ka pabaige ar pradejo biggrin.gif 4u.gif einu ir as III lygio 3 diena pradet ,kaip jis man patinka thumbup.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 25, 14:45)
o man dar toli iki pirmo lygio baigimo, siandien dar neiseis sportuoti tai is vis man jis nusites ax.gif

o man snd nuotaikos nera sportui blink.gif
spirkit man i uzpakali
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 25 lapkričio 2010 - 14:50
samanta, ir neversk saves. Nors kartais, kai nebuna nuotaikos pradejus sportuoti visai pasitaiso. smile.gif As dar be sporto, turbut siandien kaip ir vakar tik vakare velai teks pasportuoti. Labai idomu koks rezultatas bus, nes siandien ir vakar saldainiu manija kazkokia rolleyes.gif
Papildyta:
O del nuotrauku, tai gal pakeist tik pagrindini slaptazodi reikia ir viskas?
Atsakyti
nezinau su albumais, uzdejau slaptazodzius bet be reikalo vis tiek kiaurai leidzia jei turi prisijungimus g.gif gal tada deti i public, pasiziures ir be prisijungimu lenteles, nuorodas nusiusim i az ir tiek bus maziau vargo.

http://public.fotki....es2011/gazeles/

RODYS TAIP JOMS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 25 lapkričio 2010 - 14:59
QUOTE(doviem @ 2010 11 25, 15:31)
pas mane nuo praeitos savaites niekas nepasikeis turbut  lotuliukas.gif
Giriam giriam thumbup.gif O jeigu rimtai tai mes visos cia saunuoles  4u.gif

QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 25, 15:38)
Ateinu, o kur tave rasti smile.gif 
Taip pat sveikinimai pabaigus I lygį, ir mane sveikinkit, šiandie išstenėjau paskutinę treniruotę II lygio, jau momentais galvoju, na ir slabakė pasidariau...
Beje, dėl tų lentelių ir fotkių, lai lieka jie tada atskirai, tiesa sakant nepagalvojau apie naujus veidus tongue.gif mes susigyvenom čia jau visos ir ramu man smile.gif o dėl to palsavimo ir fainiai visai  blush2.gif

Ačiū, ačiū 4u.gif 4u.gif
Griebk 4u.gif Saulėgrąža, kad III lygyje stipresnė būtum.
Žinau kad mes visos šaunuolės, bet taip smagu kažkam kas supranta pasigirti savo kad ir menkais pasiekimais ax.gif

Prigązdinot mane su II lygiu, tai rytoj bus baisu net pradėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2010 11 25, 14:35)
Tai galbut butu geriausias sprendimas butu jei naujoke i kurios nors is musu el.pasta atsiustu savo nuotraukytes tada mes ikeliam, ir tada jau duodam jai prisijungimo duomenis? g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(aurute__ @ 2010 11 25, 14:45)

tai man atrodo mes vienodai startavom ,as irgi vakar praleidau nieko nedariau,nes kaip jau rasiau visa nakti nemiegojau,po to 5 ryte keliaus,o grizus vakare namo pavargus labai buvau, be to ir skaudejo durio vieta (apgama santaruose pasalino)
as taip vis pagalvoju kad svoris man visai nesvarbu svarbiausia vizualiniai rezultatai,kad pilvukas isgrazetu ir kad kunas sustipretu kad raumenukai turetu veiklos kad nesijausciau suglebus smile.gif
Atsakyti
pagrindini slapazodi pakeisti reikejo ir viskas
Atsakyti
o jau yra merginu kurios yra baigusios 3 lygi?
Atsakyti