Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 26, 12:48)
Peržiūrėjau JM naujus kur atsisiunčiau

No More Trouble zones  thumbup.gif  ( 57min.)

The Biggest Loser Workout - Last Chanse Workout ( 61min. ) šitam storuliukai sportuoja-prakaituoja lotuliukas.gif

PO 693 ir 608 MB, kažin ar skaipu atsisiūstu? Jeigu ką atsiūsk saulyte į až skype duomenis, pabandyti galima  mirksiukas.gif  Jeigu pavyks ir bus norinčių pasidalinsim  4u.gif

Jokių skaičiukų man nerodo, susikūriau nauja liniuote, taip net įdomiau, kas kart vis kitokią galėsiu pasidaryti  lotuliukas.gif

irmusiuk veliau kai zones padarysiu menesiuka. o liniuote taip ir kuriuos is naujo kai skaiciai keicias.
Papildyta:
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 26, 12:49)
biggrin.gif maniškis tai akių neatitraukia, kai aš ką veikiu ar tvarkau ar su vaikais žaidžiu, ir parduotuvėj kokioj, ar svečiuos, visada pasako kaip pagražėjo mano uodegytė ir kojytės, nors ant jų rezultatų tikrai mažiausia matosi..
pagirsiu savo B - pradėjo su manim abs pratimus daryt  thumbup.gif

kaip smagu, o maniskis dar nemato nieko, is akiu matau, del bendro fono pasako kad visa as grazi lotuliukas.gif kad patinku, bet aiskiai dar nieko nepastebi.

laukiam cherie, kritike, aurute iki lenteles idejimo i fotki, kai paziuresit, siuskit klaidas i az, jei busiu ka sumaisius.
Atsakyti
Labas rytas,mes tik pries 20 min issiridenom is lovos .
svarstykles rodo kad per savaite -1kg thumbup.gif

visas sveikinu su pasiekimais,taip smagu ziuret i krentancius kg ir mazejancias apimtis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2010 11 26, 12:49)
biggrin.gif maniškis tai akių neatitraukia, kai aš ką veikiu ar tvarkau ar su vaikais žaidžiu, ir parduotuvėj kokioj, ar svečiuos, visada pasako kaip pagražėjo mano uodegytė ir kojytės, nors ant jų rezultatų tikrai mažiausia matosi..
pagirsiu savo B - pradėjo su manim abs pratimus daryt  thumbup.gif

saulegraza kokio amziaus tavo vaikuciai, zinau kad maziuke 9 men.
Atsakyti
Banish Fat Boost Metabolism šita JM labai jau keista, su visokiais įdomiais šuoliukais ir pasispardymais g.gif

Get Fit & Fab šitam JM šokti mokina unsure.gif

Winning by losing o čia JM knyga anglų kalba, yra pratimai su nuotraukomis ir aprašymais g.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 26, 13:02)
Labas rytas,mes tik pries 20 min issiridenom is lovos .
svarstykles rodo kad per savaite -1kg thumbup.gif
visas sveikinu su pasiekimais,taip smagu ziuret i krentancius kg ir mazejancias apimtis bigsmile.gif

rasyk savo juk tu lentelej mirksiukas.gif startas-pries savaite-siandien, lemuo, klubai, slaunys, svoris.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 12:05)
rasyk savo juk tu lentelej mirksiukas.gif startas-pries savaite-siandien, lemuo, klubai, slaunys, svoris.

pries savaite:62kg dabar 61
Liemuo:82cm/82
Klubai: 95cm/95
Slaunis:57cm/57

Atsakyti
Sveikois, nu ka idesiu as savo duomenis bet as ne savaites dar nesportuoju siandien tik bus 5 diena tai nieko ir nesitikejau

svoris:65kg- 64kg(-1kg)
liemuo:82cm
klubai:94cm
slaunis:57cm
tai va apimtys mano visai nesumazejo, bet pati tikrai geriau jauciuos smile.gif
Atsakyti
karsta.gif II lygis TOOOOOKS kad galima išmokti ant rankų ne tik vaikščioti bet ir baleta šokti doh.gif Nedatempiau jo iki galo schmoll.gif

Visos žiūriu kilogramais meta, Šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif o pas mane tik gramai ax.gif o taip stengiuos, prakaituoju doh.gif

Siūskit greičiau matavimus, norim lentelę pažiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 26 lapkričio 2010 - 13:04
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 26, 14:04)
karsta.gif  II lygis TOOOOOKS kad galima išmokti ant rankų ne tik vaikščioti bet ir baleta šokti  doh.gif  Nedatempiau jo iki galo  schmoll.gif

Visos žiūriu  kilogramais meta, Šaunuolės  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o pas mane tik gramai ax.gif  o taip stengiuos, prakaituoju  doh.gif

Siūskit greičiau matavimus, norim lentelę pažiūrėti  rolleyes.gif

cherie kuku viena likai
Atsakyti
nu va as ir po JM sporto, jezau kaip man atima kojas po to sokinejimo fitness3.gif va o as vakarais dar toky masaza pasidarau turiu ta masazuokli elektrini per topshop jy reklamuoja tai neblogai lasinukus pajudina good.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 26, 12:04)
Banish Fat Boost Metabolism  šita JM labai jau keista, su visokiais įdomiais šuoliukais ir pasispardymais  g.gif

Get Fit & Fab šitam JM šokti mokina  unsure.gif

Winning by losing o čia JM knyga anglų kalba, yra pratimai su nuotraukomis ir aprašymais g.gif

As tai darysiu No more trouble zones,pagal tavo aprasymus si ir bus man tinkamiausia,jau seniai ja parsisiunciau,perziurejau, gerai kad nera strikaliojimu, na tik per apsilima smile.gif

Bet gal ta Fit & Fab programa visai nieko jeigu mokina sokti,ismokciau gerai judeti biggrin.gif reikes parsisiusti ir perziureti ax.gif
Atsakyti
matyt cherie neprieina prie kompo, ikeliau be jos, kai gausiu jos duomenis, pakeisiu lentele. taip kad prasom galit eiti ir geretis rezultatais.

kas negalit matyt lenteles, prasineskit, cia apie naujokus kalbu.

del netikslumu, klaidu man i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 26 lapkričio 2010 - 13:54