Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(samanta* @ 2010 11 26, 15:49)
kritike koks ugis tavo? bigsmile.gif
kur ikelei savo dabartine fotke ,tai tavo figura labai panasi i mano ,na trukumai panasus musu figuru mirksiukas.gif
o kur foto ''ir vel tokia busiu" tai atrodai fantastiskai,linkiu ir vel tau buti tokiai,nors ir dabar tikra grazuole wub.gif

167cm esu. pilvas mano didziausias trukumas ir po to papuliai. iki nestumo valgiau ka norejau kiek norejau ir i kuna nieko, po nestumo niekaip nekryto svoris,aisku nieko ipatingai ir nedariau kad jis kristu. blush2.gif dabar nusprendziau susiimt ir siekt savo tikslo.
Saulyte piragas tikrai vilojanciai atrodo,bet as ir tapi kiekviena diena valgau salduminus,man nuo ju priklausomybe blush2.gif biggrin.gif vakar ir ledu valgiau,ir sokoladukus 2 sukapojau nakciai ,nei vienos dienos be saldaus negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kritike7 @ 2010 11 26, 16:05)
167cm esu. pilvas mano didziausias trukumas ir po to papuliai. iki nestumo valgiau ka norejau kiek norejau ir i kuna nieko, po nestumo niekaip nekryto svoris,aisku nieko ipatingai ir nedariau kad jis kristu. blush2.gif  dabar nusprendziau susiimt ir siekt savo tikslo.
Saulyte  piragas tikrai vilojanciai atrodo,bet as ir tapi kiekviena diena valgau salduminus,man nuo ju priklausomybe blush2.gif  biggrin.gif  vakar ir ledu valgiau,ir sokoladukus 2 sukapojau nakciai ,nei vienos dienos be saldaus negaliu smile.gif

mano ugio esi drinks_cheers.gif tongue.gif
as ne saldumynu galiu gyventi,nera man ir nereikia ju schmoll.gif
bet va be sumustiniu ir kitokio suraus gerio sunku susilaikyti g.gif verysad.gif
Atsakyti
Man atrodo saldumynai daugumos problema. As nerukau jau kokios trys savaites, tai kartais kaip uzplaukia saldumynu noras, kad atrodo bet ka suvalgyciau saldaus... smile.gif
Atsakyti
as siandien laukelyje buvau su mazaja taip gerai pasivaiksciojom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 26, 15:21)
Aciu saulyte uz lentele thumbup.gif
Tau ,uztai gelyte  user posted image

aciu samanta uz gelyte blush2.gif
Atsakyti
Saulyte ar gali man į skype atsiusti programėles kokias turi, gal ir kitos galėtų jei turi, JM kokių programų ar bilio tae bo, visa be pertrauku ? busiu dėkinga, o gal torentuose reik eit ieškot, kokiuose ru. torentuose viską randate? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai atsiprašau, kad taip vėlai prisiduodu doh.gif
Svoris: 66.1-66.1-66.0
Liemuo: 74
Klubai: 104
Matmenys visai nepasikeitė. Svarstyklės rodo, kad 0.1 kg numečiau. Po tokios ėdimo savaitės tik džiaugiuosi, jog nepriaugau blush2.gif O šlaunis vėl pamiršau pasimatuot, iš seno įpročio krūtinę-liemenį-klubus išsimatavau. Bet šįvakar ne namie esu, tai nebegaliu pasižiūrėti.
Beje, šįryt nusifotkinau su maudymosi kostiumėliu ax.gif Rytoj grįžus namo įkelsiu į albumą. Žinokit, vien maudymkę užsimovus ir į veidrodį pasižiūrėjus stimulo atsirado, šiandien jau ir valgiau tvarkingai, be nugrybavimų jokių blush2.gif
Atsakyti
na va parsisiunčiau JM tą programą, kur moko šokt- Get Fit & Fab
Dar turiu- Banish Fat Boost Metabolism
ir- Body Attack 61- šita tai žiauri ohmy.gif tik kokybe atrodo nelabai kokia iraso , nors ir JM tas metabolism 57min atrodo trunka, nežinau ar paveščiau aš tiek,,, Na bet reiks kažkuo užsiimt, nežinau net..
Ryt taebo parsiusiu, pas per pora minuciu parsiuncia,tai galesiu kam reiks i skype imest, tik az parasykit jei ka smile.gif parasysiu skype savo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 11 26, 22:18)
Sveikos 4u.gif
Labai atsiprašau, kad taip vėlai prisiduodu doh.gif
Svoris: 66.1-66.1-66.0
Liemuo: 74
Klubai: 104
Matmenys visai nepasikeitė. Svarstyklės rodo, kad 0.1 kg numečiau. Po tokios ėdimo savaitės tik džiaugiuosi, jog nepriaugau blush2.gif O šlaunis vėl pamiršau pasimatuot, iš seno įpročio krūtinę-liemenį-klubus išsimatavau. Bet šįvakar ne namie esu, tai nebegaliu pasižiūrėti.
Beje, šįryt nusifotkinau su maudymosi kostiumėliu ax.gif Rytoj grįžus namo įkelsiu į albumą. Žinokit, vien maudymkę užsimovus ir į veidrodį pasižiūrėjus stimulo atsirado, šiandien jau ir valgiau tvarkingai, be nugrybavimų jokių blush2.gif

kai galesi slauni atsiusk, negaliu keist lenteles fotkese.
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 27, 09:50)
kai galesi slauni atsiusk, negaliu keist lenteles fotkese.

LABAS RYTAS 4u.gif

vakar atsipalaidavimo vakaras buvo, valgiau viska neziurejau ir vakare nesilaikiau, martinio isgeriau vacation4.gif nieko as ten neismandravojau, daug nebeiseina suvalgyt lotuliukas.gif siandien vel i vezes biggrin.gif pasportuot iseis veliau, didysis atsikele ir prasidejo pageidavimu koncetras, mama to mama ano, mama i lauka su rogem doh.gif tai eisim i lauka, gal vakare atsportuosiu.

http://www.balsas.lt...udikiai-video/1

tiek prisijuokiau, feisbooke netycia uztikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 27 lapkričio 2010 - 10:19
Labas rytas 4u.gif

Kokia ziema jau lauke,brrrr biggrin.gif

Vakar praleidau viena diena sporto,darbe baliuka sioki toki turejome,tai velai gryzau,bet uztai prisisokau sokiai.gif taip kad nelabai nusidejau biggrin.gif Siandien 4 IIIlygio diena,grisiu is darbo anksciau ir saziningai atidirbsiu pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 27 lapkričio 2010 - 10:47
labas rytas 4u.gif
fainuoliai kudikiai klipe thumbup.gif wub.gif
kaip salta lauke,man nepatinka tokie orai schmoll.gif verysad.gif ,bet ka darysi,ateis laikas,gal pavyks emigruoti ten kur silciau wub.gif
na ka pasilabinau ir toliau einu tvarkaliotis biggrin.gif
sios mmm lengvos kazkaip bigsmile.gif ,tai zadu sportuoti ir siandien drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti