Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

QUOTE(irmusiux @ 2010 11 26, 12:04)
Banish Fat Boost Metabolism  šita JM labai jau keista, su visokiais įdomiais šuoliukais ir pasispardymais  g.gif

Get Fit & Fab šitam JM šokti mokina  unsure.gif

Winning by losing o čia JM knyga anglų kalba, yra pratimai su nuotraukomis ir aprašymais g.gif

Man idomu pasidare, kas mate Get Fit & Fab, kas ten per sokiai? ir ar skirtas labiau sokti mokytis, ar svori mesti? g.gif
Atsakyti
as siandien savim didziuojuos bigsmile.gif jau siandien sportuj pasvenciau virs valandos,vakar parsisiunciau is to rusisko saito po 8 min kiekvienai kuno vietai( ABS, ARMS,BUNS,LEGS ir stretch) tai sumoj 40 min ir po to JM atsokinejau thumbup.gif bet man tai patinka tie pratimukai kur po 8 min,nereik jokiu sokinejimu. smile.gif
tai vat manau vakare dar karta su JM padirbesiu.
Atsakyti
bet tavo figurytė kokia graži ohmy.gif šaunuolė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 26 lapkričio 2010 - 14:19
Aciu saulyte uz lentele thumbup.gif
Tau ,uztai gelyte user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 26 lapkričio 2010 - 14:22
Lux lentele 4u.gif
Atsakyti
O mano svoris toks pat kaip praeita penktadieni, bet gal cai del to, kad siandien jau turiu "sveciu". Reikia ir man issimatuoti, bet nemoku, kiekviena karta gaunasi vis kitaip... biggrin.gif
Saunuoles visos merginos thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikutes,

pries savaite ir as pradejau sportuoti namuose, atradau jusu puslapiuka ir labai didelis dekui, kad pirmam puslapyje tiek daug nuorodu patalpinot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nu vapagaliau pavalgiau dar pora foto imeciau.
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 26, 14:40)
nu va as ir po JM sporto, jezau kaip man atima kojas po to sokinejimo fitness3.gif va o as vakarais dar toky masaza pasidarau turiu ta masazuokli elektrini per topshop jy reklamuoja tai neblogai lasinukus pajudina good.gif

Man tie šuoliukai t.p. labai per kojas kirto, babar jau apsiprato ax.gif

QUOTE(white kitty @ 2010 11 26, 14:51)
As tai darysiu No more trouble zones,pagal tavo aprasymus si ir bus man tinkamiausia,jau seniai ja parsisiunciau,perziurejau, gerai kad nera strikaliojimu, na tik per apsilima  smile.gif

Bet gal ta Fit & Fab programa visai nieko jeigu mokina sokti,ismokciau gerai judeti  biggrin.gif reikes parsisiusti ir perziureti  ax.gif

QUOTE(drakosha @ 2010 11 26, 15:02)
Man idomu pasidare, kas mate Get Fit & Fab, kas ten per sokiai? ir ar skirtas labiau sokti mokytis, ar svori mesti? g.gif

Присоединяйтесь к ведущей популярного телешоу "The Biggest Loser" Jillian Michaels, поскольку она предлагает жесткую, но эффективную программу, разработанную для того чтобы Вы были в своей лучшей форме!
Зажигательно-танцевальная Hip Hop тренировка! Toks aprašymas torente 4u.gif

QUOTE(kritike7 @ 2010 11 26, 15:16)
as siandien savim didziuojuos bigsmile.gif  jau siandien sportuj pasvenciau virs valandos,vakar parsisiunciau is to rusisko saito po 8 min kiekvienai kuno vietai( ABS, ARMS,BUNS,LEGS ir stretch) tai sumoj 40 min ir po to JM atsokinejau thumbup.gif  bet man tai patinka tie pratimukai kur po 8 min,nereik jokiu sokinejimu. smile.gif
tai vat manau vakare dar karta su JM padirbesiu.

OHO Kokie krūviai, Malačius 4u.gif

Aš tai ateičiai nusižiūrėjau No more trouble zones arba The Biggest Loser Workout - Last Chance Workout , neblogai ten tuos storuliukus pakankina, daig panašumų į JM 30, daug visokiausių šuoliukų, atsispaudimė, ir su hanteliukais, trukmė 34 min. + dar yra pratimų, bet ten manau jau pažengusiems, nes per tą pusvalandį jie labai daug padaro, nuvargę visi, bet thumbup.gif Dabar dar siunčiuosi kitų trenerių programėles, ir pilateso treniruočių, po truputį domiuosi Pilatesu, bet kol raumenys nesustiprės net nebandysiu jo schmoll.gif

Aš nerandu tarp fotci lentelės verysad.gif
help.gif

Atsirado, bėgu pasigėrėti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 26 lapkričio 2010 - 15:10
QUOTE(888mar @ 2010 11 26, 15:41)
Sveikutes,

pries savaite ir as pradejau sportuoti namuose, atradau jusu puslapiuka ir labai didelis dekui, kad pirmam puslapyje tiek daug nuorodu patalpinot 4u.gif  4u.gif  4u.gif

junkis prie musu jei turi ka mesti ar nori stiprinti kuneli, cia visokiu yra. jei meti, gali prisijungti i musu lentele.
Papildyta:
QUOTE(irmusiux @ 2010 11 26, 16:07)
Man tie šuoliukai t.p. labai per kojas kirto, babar jau apsiprato  ax.gif
Присоединяйтесь к ведущей популярного телешоу "The Biggest Loser" Jillian Michaels, поскольку она предлагает жесткую, но эффективную программу, разработанную для того чтобы Вы были в своей лучшей форме!
Зажигательно-танцевальная Hip Hop тренировка!  Toks aprašymas torente  4u.gif
OHO Kokie krūviai, Malačius  4u.gif

Aš tai ateičiai nusižiūrėjau  No more trouble zones arba The Biggest Loser Workout - Last Chance Workout , neblogai ten tuos storuliukus pakankina, daig panašumų į JM 30, daug visokiausių šuoliukų, atsispaudimė, ir su hanteliukais, trukmė 34 min. + dar yra pratimų, bet ten manau jau pažengusiems, nes per tą pusvalandį jie labai daug padaro, nuvargę visi, bet  thumbup.gif  Dabar dar siunčiuosi kitų trenerių programėles, ir pilateso treniruočių, po truputį domiuosi Pilatesu, bet kol raumenys nesustiprės net nebandysiu jo  schmoll.gif

Aš nerandu tarp fotci lentelės  verysad.gif
help.gif

yra ideta kur foto musu tik public albume o ne private

kritikes figura thumbup.gif

begam kepti pyragu, mes to nusipelnem biggrin.gif
user posted image

penktadienis, siandien galim save palepinti: pyragas, vyno taure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 26 lapkričio 2010 - 15:20
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 26, 15:10)
begam kepti pyragu, mes to nusipelnem biggrin.gif
user posted image

penktadienis, siandien galim save palepinti: pyragas, vyno taure

saulyte,kokia tu,man siandien iskrova su jogurtu biggrin.gif
bet virtualiai atsilausiu ir as gabaleli,bei taure pakelsiu wub.gif
rytoj as kepsiu bandeles su cinamonu essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 26 lapkričio 2010 - 15:22
kritike koks ugis tavo? bigsmile.gif
kur ikelei savo dabartine fotke ,tai tavo figura labai panasi i mano ,na trukumai panasus musu figuru mirksiukas.gif
o kur foto ''ir vel tokia busiu" tai atrodai fantastiskai,linkiu ir vel tau buti tokiai,nors ir dabar tikra grazuole wub.gif
Atsakyti