Labas rytas, o as sy savaitgaly nesportuosiu man poilsio dienos savaitgaliais

QUOTE(aurute__ @ 2010 11 27, 12:27)
man seip irgi

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 27, 07:50)
kai galesi slauni atsiusk, negaliu keist lenteles fotkese.
Šlaunis 61 cm

QUOTE(chérie @ 2010 11 27, 12:57)
Šlaunis 61 cm
Ir jei galima, tikslą keičiu į 59 kg
Nuo MB velnių gavau, jog su 57 kg prasčiau atrodžiau
O ir man pačiai atrodo, kad 59 kg užteks. Kai buvau svorį numetus iki 57 kg, labai jau jį sunku išlaikyti buvo ir šiaip silpnokai jaučiausi.

kok tavo ugis?

QUOTE(samanta* @ 2010 11 27, 12:00)
166 cm. Normaliai man abu svoriai atrodo pagal ūgį

QUOTE(chérie @ 2010 11 27, 13:05)
tai as cia kaip bebrote su savo 52 kg turbut atrodau,bet visada toki svoriuka turejau ir atrodziau normaliai,tikrai neperdziuvusi

QUOTE(samanta* @ 2010 11 27, 12:10)
tai as cia kaip bebrote su savo 52 kg turbut atrodau,bet visada toki svoriuka turejau ir atrodziau normaliai,tikrai neperdziuvusi
( mano gis 167)

Manau tikrai neverta žiūrėti vien tik į ūgį ir svorį. Svarbiausia tai, kaip jautiesi

Įkėliau savo foto pagaliau

As siandien tvarkausi, tvarkausi ir galo nesimato, nes uzsiimiau smulkiais darbeliais... Idomu ar dar bebus noro po visko sportuoti?

lentele galutine
lauksim kito penktadienio. kartu nutirpinom 17 kg per savaite
cherie ir dabar esi labai grazi, ner ka mest tau, tik stiprinti

cherie ir dabar esi labai grazi, ner ka mest tau, tik stiprinti

QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 27, 14:42)
kiekviena meta iki savo susikurto idealo

Sveikos,norėčiau prisijungti prie jūsų sportuojančių namuose.Jau mėnesį laiko sportuoju ryte,stengiuosi pamaišyti sportų rūšį:vieną dieną pagal DVD,kitą pasuku lanką ar paminu elipsinį.Savaitgaliais nesportuoju.
Tai ar priimsit?
Tai ar priimsit?

QUOTE(pole @ 2010 11 27, 15:50)
Sveikos,norėčiau prisijungti prie jūsų sportuojančių namuose.Jau mėnesį laiko sportuoju ryte,stengiuosi pamaišyti sportų rūšį:vieną dieną pagal DVD,kitą pasuku lanką ar paminu elipsinį.Savaitgaliais nesportuoju.
Tai ar priimsit?
Tai ar priimsit?

aisku priimsim

Papildyta:
Pole ,kokiu tikslu sportuoji,kad sutvirtintum savo kuna,ar kad svoriuko numestum?