Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *7 Namučiai

Labas rytas, o as sy savaitgaly nesportuosiu man poilsio dienos savaitgaliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute__ @ 2010 11 27, 12:27)
Labas rytas, o as sy savaitgaly nesportuosiu man poilsio dienos savaitgaliais smile.gif

man seip irgi drinks_cheers.gif ,bet kadangi sia savaite per daug patinginiavau vienas diena,tai snd atsigriebsiu,o be to noriu i 2 lygi kita savaite JM pereiti,nes as neturejau hanteliuku,tai sportuodavau tae bo,,kai kitos mergaites pradejo JM
Atsakyti
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 27, 07:50)
kai galesi slauni atsiusk, negaliu keist lenteles fotkese.

Šlaunis 61 cm 4u.gif Ir jei galima, tikslą keičiu į 59 kg blush2.gif Nuo MB velnių gavau, jog su 57 kg prasčiau atrodžiau biggrin.gif O ir man pačiai atrodo, kad 59 kg užteks. Kai buvau svorį numetus iki 57 kg, labai jau jį sunku išlaikyti buvo ir šiaip silpnokai jaučiausi.
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 11 27, 12:57)
Šlaunis 61 cm 4u.gif Ir jei galima, tikslą keičiu į 59 kg blush2.gif Nuo MB velnių gavau, jog su 57 kg prasčiau atrodžiau biggrin.gif O ir man pačiai atrodo, kad 59 kg užteks. Kai buvau svorį numetus iki 57 kg, labai jau jį sunku išlaikyti buvo ir šiaip silpnokai jaučiausi.

kok tavo ugis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 27, 12:00)
kok tavo ugis? smile.gif

166 cm. Normaliai man abu svoriai atrodo pagal ūgį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2010 11 27, 13:05)
166 cm. Normaliai man abu svoriai atrodo pagal ūgį 4u.gif

tai as cia kaip bebrote su savo 52 kg turbut atrodau,bet visada toki svoriuka turejau ir atrodziau normaliai,tikrai neperdziuvusi schmoll.gif biggrin.gif ( mano gis 167)
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 11 27, 12:10)
tai as cia kaip bebrote su savo 52 kg turbut atrodau,bet visada toki svoriuka turejau ir atrodziau normaliai,tikrai neperdziuvusi  schmoll.gif  biggrin.gif ( mano gis 167)

Manau tikrai neverta žiūrėti vien tik į ūgį ir svorį. Svarbiausia tai, kaip jautiesi drinks_cheers.gif

Įkėliau savo foto pagaliau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
As siandien tvarkausi, tvarkausi ir galo nesimato, nes uzsiimiau smulkiais darbeliais... Idomu ar dar bebus noro po visko sportuoti? biggrin.gif
Atsakyti
lentele galutine 4u.gif lauksim kito penktadienio. kartu nutirpinom 17 kg per savaite thumbup.gif

cherie ir dabar esi labai grazi, ner ka mest tau, tik stiprinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte0925: 27 lapkričio 2010 - 14:44
QUOTE(saulyte0925 @ 2010 11 27, 14:42)

cherie ir dabar esi labai grazi, ner ka mest tau, tik stiprinti lotuliukas.gif

kiekviena meta iki savo susikurto idealo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,norėčiau prisijungti prie jūsų sportuojančių namuose.Jau mėnesį laiko sportuoju ryte,stengiuosi pamaišyti sportų rūšį:vieną dieną pagal DVD,kitą pasuku lanką ar paminu elipsinį.Savaitgaliais nesportuoju.
Tai ar priimsit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2010 11 27, 15:50)
Sveikos,norėčiau prisijungti prie jūsų sportuojančių namuose.Jau mėnesį laiko sportuoju ryte,stengiuosi pamaišyti sportų rūšį:vieną dieną pagal DVD,kitą pasuku lanką ar paminu elipsinį.Savaitgaliais nesportuoju.
Tai ar priimsit? 4u.gif

aisku priimsim drinks_cheers.gif .sveika prisijugusi 4u.gif

Papildyta:
Pole ,kokiu tikslu sportuoji,kad sutvirtintum savo kuna,ar kad svoriuko numestum?
Atsakyti