Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

QUOTE(Violeta* @ 2011 01 26, 16:32)
reikia, gana lengvai apdžiūna, kai pelargonijoms dar tas sausumas nė motais...
jediara, o į kur bus orientuoti loveliai? jei ne į pietus ir vakarus - nes vasarą karšta ta vakarinė saulė, bakopas bandyt galima..Jos rytinėj/šiaurės pusėj pusė velnio...nereikia taip liet smarkiai, kad pelargonijoms kenktų.. g.gif

Loveliai bus rytinėje pusėje - gal tikrai, su bakopomis pagrupuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 26, 14:39)
Ar jai daug vandens nereikia? ax.gif

Pas mane pietineje puseje buvo ir nieko. Sanvitalijos, vat reikalaudavo, o dichondros nei dziuvo, tik i ploti pletesi.
Atsakyti
eLaura, iš tikrųjų tai net nežinau kaip geriau.Gal kelias dienas palaikysiu ir sodinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 26, 19:50)
Pas mane pietineje puseje buvo ir nieko. Sanvitalijos, vat reikalaudavo, o dichondros nei dziuvo, tik i ploti pletesi.

O dichondros labai daug saknijasi? Cimbzieda nustelbe mano palergonijas, jei ir dichondros tokios pat nedraugiskos, tai:oh
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 01 26, 12:02)

aš vis gundaus leukonijų pabandyt pasisėt..Kažin, kas išeitų kambario sąlygom?
Pradėjau gundytis net ir akvariuminiais augalais..beprotybė užėjo..

sveikutes smile.gif

pasisejau as liaukoniju, tiesiog radau sena pokeli tai kaip bandyma pasejau maniau gal nieko neiseis, nieko sudygo ant palanges pietines ir net per 4d.

Jei noreciau derint leukonijas su palergonijom- sulfinijom ar tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2011 01 27, 10:05)
sveikutes  smile.gif

pasisejau as liaukoniju, tiesiog radau sena pokeli tai kaip bandyma pasejau maniau gal nieko neiseis, nieko sudygo ant palanges pietines ir net per 4d.

Jei noreciau derint leukonijas su palergonijom- sulfinijom ar tiktu  g.gif

Cia kalba eina apie dvirages leukonijas? Jos tik del kvapo, vaizdelis - istyse zali siaudai su smulkiais ziedeliais. As jas maisysiu tarp geliu, vaizdo perdaug negadins, uztat labai skaniai kvepes vakarais. Beje, jos - kiek teko girdeti -nedaiginamos, o sejamos tiesiai i zeme, bent jau as taip dariau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 01 27, 11:36)
Cia kalba eina apie dvirages leukonijas? Jos tik del kvapo, vaizdelis - istyse zali siaudai su smulkiais ziedeliais. As jas maisysiu tarp geliu, vaizdo perdaug negadins, uztat labai skaniai kvepes vakarais. Beje, jos - kiek teko girdeti -nedaiginamos, o sejamos tiesiai i zeme, bent jau as taip dariau... 4u.gif

Va taip jos atrodo:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eLaura: 27 sausio 2011 - 11:11
Na vienos tikrai nesižiūri, čia tik nežymia jas kur "įpaišyt" reikia, kur kitos gėlės maskuos...Arba galima derint su kitom panašiom gėlėm - lobelijom pvz, vos juk ne vienodai atrodo..
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 01 27, 04:14)
O dichondros labai daug saknijasi? Cimbzieda nustelbe mano palergonijas, jei ir dichondros tokios pat nedraugiskos, tai:oh

Neisivaizduoju kaip ten su ju saknijimusi. As esu zalia siam reikale. ax.gif As pernai tokius kuklius lovius turejau. Foto rudenine, o dar vasarines vetros man palergonijas apdraskydavo, tai tokios skurdzios ax.gif O vat tos pilkos dichondros paprastai svyra, bet ir i sonus plesdavosi.Tik cia joms aukscio per mazai, galus i asfalta nubruzindavo. O kur zemes matydavosi, jos labai fainai uzdengdavo. Ar stelbia,gal patyrusios daugiau ka pasakytu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2011 01 27, 11:36)

taip as pamenu kaip jos atrodo dar liudyje "naktinukais" vadinamos jos. Bet zinokit pas mano vieno draugo mama kieme gelyno pakrastyje lysveleje augo, nu zinokit tokios buinos, tankus kupstai o kvapas. Aisku as nepasidomejau tada (gal pries 14-15m) kaip jos ten tokios nuostabios isaugo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 27, 12:59)
Neisivaizduoju kaip ten su ju saknijimusi. As esu zalia siam reikale.  ax.gif As pernai tokius kuklius lovius turejau. Foto rudenine, o dar vasarines vetros man palergonijas apdraskydavo, tai tokios skurdzios ax.gif  O vat tos pilkos dichondros paprastai svyra, bet ir i sonus plesdavosi.Tik cia joms aukscio per mazai, galus i asfalta nubruzindavo. O kur zemes matydavosi, jos labai fainai uzdengdavo. Ar stelbia,gal patyrusios daugiau ka pasakytu.
user posted image

Kaip grazu, ir niekas nieko neuzgozia. wub.gif Ir pelargonijos isbujojusios thumbup.gif
Atsakyti
Tos bordines, tai neblogai augo, vasara ir ziedu nemazai buvo, nors man norejosi dar daugiau biggrin.gif Nelabai as moku ju geneti, tai daviau laisve. O vat tos ruzavos, tai sunkiai augo, dar vetros aplauzydavo, tai sakyciau, tik buvo, o grozio mazai.
Dichondras pati sejau. Tai man jos tokios mielos, savos, svarbiausia nelepios biggrin.gif
Jos saknis leidzia ir pleciasi, o pasiekusios lovelio krasta,lauk is jo lipa ir svyra. Cia lovelyje po viena,per viduri pasodinta. O foto matosi,kad i visus krastus issipletusios. Jas man atrodo ir i darzeli galima sodinti, tada toks kaip kilimelis issiplecia.
Sanvitalijos labai vandens reikalavo. Po keliones vienos nebeatgaivinau, nors buvo laistoma. Pasirodo per mazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 27 sausio 2011 - 13:14