Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

aha sviesus, gali but tie baltasparniai. nebeliesiu tada kol neisdzius gerokai zemele, o kaip nunaikinti man juos??? uzkreciami jie?
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2011 01 29, 19:19)
aha sviesus, gali but tie baltasparniai. nebeliesiu tada kol neisdzius gerokai zemele, o kaip nunaikinti man juos??? uzkreciami jie?

Baltasparnius sunku išnaikinti - saugok, kad neužsikrėstų kitos gėlės unsure.gif Gali pabandyti Deciu, Actara, lipniomis baltasparniams gaudyti juostelėmis.
Atsakyti
Bet seip kai buna amaru tai ir apie juos skraido kazkokie vabaliukai, gal ten amarai, nes mano palergonijas tai pavasariais visada jie uzpuola....
Atsakyti
Oi su baltasparniais tai bėda unsure.gif aš kogero trenkčiau visas Pelargonijas lauk,kartu su visai vabalais,o pavasarį nusipirkčiau naujų auginių. Baisu,kad neužsikrėstų ir kitos gėlės.Beje baltasparniai laaaabai mėgsta Fuksijas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 01 30, 00:00)
.Beje baltasparniai laaaabai mėgsta Fuksijas  verysad.gif

Ir brugmansijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 29, 22:07)
Ir brugmansijas  doh.gif

Aš jų neauginu smile.gif Prieš porą metų nupirkau mamai,lyg ir nesiskundė,kad puola,nors fuksijas tikrai buvo apipuolę unsure.gif
Atsakyti
Na del kitu geliu kad uzkres gal nebijau nes nelaikau nk laiptinej apart ju... Tai gal dar nemesiu, bandysiu trucyt taip sakant, tik kad nk neturiu reiks zalioj stotelej nusipirkt, net nenumanau kiek kainuot gali kad ir actara kaip raset g.gif ja kaip suprantu galima vos ne bet kokiam augalui naudot nuo kenkeju?
kazin o ukinio muilo tirpalu nupurskus, nepadetu?
Atsakyti
Greičiau ir efektyviau - aktara..Ji berods naikina kenkėjus visose vystymosi fazėse..plius yra sisteminis nuodas - patenka į augalo sultis, tai manyčiau yra daug efektyviau nei paviršinis nupuškimas muilu..bet tik tokie darbai turi būt gerai vėdinamoje vietoje.. Bandžiau kažkada tai daryt stiklintam balkone..tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 30 sausio 2011 - 10:34
PRANESKIT, KAIP JAU SAKELEM DAUGINSIT blush2.gif
Atsakyti
sveikos..
man iskilo toks klausimas.. kodel mano vienos palergonijos lapu krastai ussiriete y vidu visi? kas jai nepatiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 01 30, 10:32)
Greičiau ir efektyviau - aktara..Ji berods naikina kenkėjus visose vystymosi fazėse..plius yra sisteminis nuodas - patenka į augalo sultis, tai manyčiau yra daug efektyviau nei paviršinis nupuškimas muilu..bet tik tokie darbai turi būt gerai vėdinamoje vietoje.. Bandžiau kažkada tai daryt stiklintam balkone..tai  schmoll.gif

aktara tik reklaminiuose bukletėliuose gražiai atrodo, realiai seniausiai išsivysčiusios formos, kurių ji neveikia. Be reikalo išmetami pinigai ir jokio laukto efekto.

QUOTE(<>I love......<> @ 2011 02 01, 11:33)
sveikos..
man iskilo toks klausimas.. kodel mano vienos palergonijos lapu krastai ussiriete y vidu visi? kas jai nepatiko? g.gif

ieškočiau antroj lapų pusėj ar substrate kenkėjų.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 01, 12:02)

ieškočiau antroj lapų pusėj ar substrate kenkėjų.

visiskai sveika gele...ir kenkeju nera
Atsakyti