aha sviesus, gali but tie baltasparniai. nebeliesiu tada kol neisdzius gerokai zemele, o kaip nunaikinti man juos??? uzkreciami jie?
QUOTE(Rutele_S @ 2011 01 29, 19:19)
aha sviesus, gali but tie baltasparniai. nebeliesiu tada kol neisdzius gerokai zemele, o kaip nunaikinti man juos??? uzkreciami jie?
Baltasparnius sunku išnaikinti - saugok, kad neužsikrėstų kitos gėlės

Bet seip kai buna amaru tai ir apie juos skraido kazkokie vabaliukai, gal ten amarai, nes mano palergonijas tai pavasariais visada jie uzpuola....
Oi su baltasparniais tai bėda
aš kogero trenkčiau visas Pelargonijas lauk,kartu su visai vabalais,o pavasarį nusipirkčiau naujų auginių. Baisu,kad neužsikrėstų ir kitos gėlės.Beje baltasparniai laaaabai mėgsta Fuksijas

QUOTE(@asta @ 2011 01 30, 00:00)
Ir brugmansijas

QUOTE(jediara @ 2011 01 29, 22:07)
Aš jų neauginu

Na del kitu geliu kad uzkres gal nebijau nes nelaikau nk laiptinej apart ju... Tai gal dar nemesiu, bandysiu trucyt taip sakant, tik kad nk neturiu reiks zalioj stotelej nusipirkt, net nenumanau kiek kainuot gali kad ir actara kaip raset
ja kaip suprantu galima vos ne bet kokiam augalui naudot nuo kenkeju?
kazin o ukinio muilo tirpalu nupurskus, nepadetu?

kazin o ukinio muilo tirpalu nupurskus, nepadetu?
Greičiau ir efektyviau - aktara..Ji berods naikina kenkėjus visose vystymosi fazėse..plius yra sisteminis nuodas - patenka į augalo sultis, tai manyčiau yra daug efektyviau nei paviršinis nupuškimas muilu..bet tik tokie darbai turi būt gerai vėdinamoje vietoje.. Bandžiau kažkada tai daryt stiklintam balkone..tai 

PRANESKIT, KAIP JAU SAKELEM DAUGINSIT

sveikos..
man iskilo toks klausimas.. kodel mano vienos palergonijos lapu krastai ussiriete y vidu visi? kas jai nepatiko?
man iskilo toks klausimas.. kodel mano vienos palergonijos lapu krastai ussiriete y vidu visi? kas jai nepatiko?

QUOTE(Violeta* @ 2011 01 30, 10:32)
Greičiau ir efektyviau - aktara..Ji berods naikina kenkėjus visose vystymosi fazėse..plius yra sisteminis nuodas - patenka į augalo sultis, tai manyčiau yra daug efektyviau nei paviršinis nupuškimas muilu..bet tik tokie darbai turi būt gerai vėdinamoje vietoje.. Bandžiau kažkada tai daryt stiklintam balkone..tai 

aktara tik reklaminiuose bukletėliuose gražiai atrodo, realiai seniausiai išsivysčiusios formos, kurių ji neveikia. Be reikalo išmetami pinigai ir jokio laukto efekto.
QUOTE(<>I love......<> @ 2011 02 01, 11:33)
sveikos..

ieškočiau antroj lapų pusėj ar substrate kenkėjų.
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 01, 12:02)
visiskai sveika gele...ir kenkeju nera