Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

Laisvė pasirinkime, kaip ir nuostabiai išpuoštas Liejyklos g. 4 ( Vilnius ) balkonas - įdomu būtų į šeimininkus nors akies krašteliu pažiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 07 vasario 2011 - 13:54
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 07, 14:54)
Laisvė pasirinkime, kaip ir nuostabiai išpuoštas Liejyklos g. 4 ( Vilnius ) balkonas - įdomu būtų į šeimininkus nors akies krašteliu pažiūrėt  bigsmile.gif

prasom detaliau kaip jis ten ispuostas, sudominai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrunyte @ 2011 02 07, 16:00)
prasom detaliau kaip jis ten ispuostas, sudominai  ax.gif

drinks_cheers.gif Gal ir foto "slaptai" padaryta bigsmile.gif
Atsakyti
ne, tokie nuostabūs vaizdai žodžiais nenupasakojami ir nefotografuojami, idant neatsirastų pasekėjų.
Atsakyti
vasarą renkames visos prie Liejyklos 4 laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 07, 15:43)
ne, tokie nuostabūs vaizdai žodžiais nenupasakojami ir nefotografuojami, idant neatsirastų pasekėjų.

sudominai cia mus o dabar vaizdu neduodi kaip cia taip a g.gif verysad.gif cool.gif
Atsakyti
rupūs miltai, rupūs miltai!!!
mano nuo rudens sėkmingai įšaknydintus našlaitinių pelargonijų krūmelius apipuolė kažkokios baltos spalvos muselkos/drugiukai. ir lapukai ruožais parudavę. kadangi tie patys sėkmingai persimetė ant šalia snaudžiančių bazilikų, tai aleliuja. visas prieskonių derlius iškeliavo į balkoną sušalti, o pelargonijas iškomandiravau į laptinę.
turiu žalio muilo ir actaros. kuris nors iš jų būtų naudingas? kas turit patiries?
einu ieškot, kas do biesas čia prikibo blyn.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 02 07, 21:20)
rupūs miltai, rupūs miltai!!!
mano nuo rudens sėkmingai įšaknydintus našlaitinių pelargonijų krūmelius apipuolė kažkokios baltos spalvos muselkos/drugiukai. ir lapukai ruožais parudavę. kadangi tie patys sėkmingai persimetė ant šalia snaudžiančių bazilikų, tai aleliuja. visas prieskonių derlius iškeliavo į balkoną sušalti, o pelargonijas iškomandiravau į laptinę.
turiu žalio muilo ir actaros. kuris nors iš jų būtų naudingas? kas turit patiries?
einu ieškot, kas do biesas čia prikibo blyn.

Man panašu į baltasparnius g.gif bjaurūs padarai doh.gif doh.gif

Aš pora pelargonijų laukau per žiemą ant palangės, tai viena žydi vis po porą žiedelių, o kita tik lapelius auginasi, o vat garaže įkurdintos tai nezinau kaip laikosi g.gif dabar paskaičiau kad jūs jas jau ir rūsių traukiate, bet kad aš vietos neturiu kur pastatyt šiltai ir šviesiai doh.gif doh.gif O kas bus jei aš jas žymiai vėliau ištrauksiu į dienos šviesą g.gif ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2011 02 07, 22:56)
Man panašu į baltasparnius  g.gif bjaurūs padarai  doh.gif  doh.gif

taaaaip doh.gif šlykštynė.
tas staliukas buvo planuojamas man daigintis viską. dabar blem ir nebekyla rankos sad.gif o jei užsilikę bus kokių bjaurybių unsure.gif
Atsakyti
Pas mane palergonijose, zemes pavirsiuje uzsiveise kazkokie kenkejai, miniatiuriniai kirminukai, kai laistai atrodo lyg spragsetu, aisku apibudinimas ne pats geriausias, bet gal zinot, kas cia galetu buti ir kaip su tuom kovot. Vakar " Zalioj stotelej" pardaveja pasiule kazkokiu nuodu, maisyt su zemes virsutiniu sluoksniu, bet kol kas rankos nekyla- baisu , kad su kenkejais neisnaikinciau ir geliu.
Atsakyti
Jie atsiranda kai perdregna 4u.gif O kovoti su jais kosmaras doh.gif As Spatifili ismeciau, nes niekaip nesugebejau ju isnaikinti doh.gif
Atsakyti
pagirdžiau gėlytes actara. pagirdžiau tiek, kad laiptinėj grindis šluoščiau doh.gif dar pagirdysiu po dviejų savaičių.
ale ot, nu kaip nepasisekė. pažiūrėjau, kad ir ta svyrančioji taip pat šiek tiek apgulta ir apvalgyta. tai ji irgi iškeliavo į laiptinę. nu va, kas parsinešinėja jau į namus, o kas tik išgrūda iš namų gėles.
Atsakyti