QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 07, 14:54)
Laisvė pasirinkime, kaip ir nuostabiai išpuoštas Liejyklos g. 4 ( Vilnius ) balkonas - įdomu būtų į šeimininkus nors akies krašteliu pažiūrėt 
prasom detaliau kaip jis ten ispuostas, sudominai
QUOTE(zydrunyte @ 2011 02 07, 16:00)
vasarą renkames visos prie Liejyklos 4
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 07, 15:43)
ne, tokie nuostabūs vaizdai žodžiais nenupasakojami ir nefotografuojami, idant neatsirastų pasekėjų.
sudominai cia mus o dabar vaizdu neduodi kaip cia taip a
rupūs miltai, rupūs miltai!!!
mano nuo rudens sėkmingai įšaknydintus našlaitinių pelargonijų krūmelius apipuolė kažkokios baltos spalvos muselkos/drugiukai. ir lapukai ruožais parudavę. kadangi tie patys sėkmingai persimetė ant šalia snaudžiančių bazilikų, tai aleliuja. visas prieskonių derlius iškeliavo į balkoną sušalti, o pelargonijas iškomandiravau į laptinę.
turiu žalio muilo ir actaros. kuris nors iš jų būtų naudingas? kas turit patiries?
einu ieškot, kas do biesas čia prikibo blyn.
mano nuo rudens sėkmingai įšaknydintus našlaitinių pelargonijų krūmelius apipuolė kažkokios baltos spalvos muselkos/drugiukai. ir lapukai ruožais parudavę. kadangi tie patys sėkmingai persimetė ant šalia snaudžiančių bazilikų, tai aleliuja. visas prieskonių derlius iškeliavo į balkoną sušalti, o pelargonijas iškomandiravau į laptinę.
turiu žalio muilo ir actaros. kuris nors iš jų būtų naudingas? kas turit patiries?
QUOTE(Partizanė @ 2011 02 07, 21:20)
rupūs miltai, rupūs miltai!!!
Man panašu į baltasparnius
Aš pora pelargonijų laukau per žiemą ant palangės, tai viena žydi vis po porą žiedelių, o kita tik lapelius auginasi, o vat garaže įkurdintos tai nezinau kaip laikosi
QUOTE(aure111 @ 2011 02 07, 22:56)
taaaaip
tas staliukas buvo planuojamas man daigintis viską. dabar blem ir nebekyla rankos
Pas mane palergonijose, zemes pavirsiuje uzsiveise kazkokie kenkejai, miniatiuriniai kirminukai, kai laistai atrodo lyg spragsetu, aisku apibudinimas ne pats geriausias, bet gal zinot, kas cia galetu buti ir kaip su tuom kovot. Vakar " Zalioj stotelej" pardaveja pasiule kazkokiu nuodu, maisyt su zemes virsutiniu sluoksniu, bet kol kas rankos nekyla- baisu , kad su kenkejais neisnaikinciau ir geliu.
Jie atsiranda kai perdregna
O kovoti su jais kosmaras
As Spatifili ismeciau, nes niekaip nesugebejau ju isnaikinti
pagirdžiau gėlytes actara. pagirdžiau tiek, kad laiptinėj grindis šluoščiau
dar pagirdysiu po dviejų savaičių.
ale ot, nu kaip nepasisekė. pažiūrėjau, kad ir ta svyrančioji taip pat šiek tiek apgulta ir apvalgyta. tai ji irgi iškeliavo į laiptinę. nu va, kas parsinešinėja jau į namus, o kas tik išgrūda iš namų gėles.
ale ot, nu kaip nepasisekė. pažiūrėjau, kad ir ta svyrančioji taip pat šiek tiek apgulta ir apvalgyta. tai ji irgi iškeliavo į laiptinę. nu va, kas parsinešinėja jau į namus, o kas tik išgrūda iš namų gėles.