gali gelsti ir nuo šalčio, jei nėra atsparios žemai temperatūrai.
maniškės ėmė gelsti prie pakankamai šilumos, apie 10-15...
Truputį pašaldžiau savo pelargonijas, bet dabar jau "poilsiauja" rūsyje

Mano irgi namuose....negalvojau jas namie laikyt, galvojau, pamaželė numyrios balkone, išmesiu tada, kokį porą šakelių palaužius veislei išlaikyt...ir ką gi, žydėjo puikiausiai, o dar žiedų kiek
kiek liepos mėn, vis galvojau, na, vis tiek šals pamažu, gels...kai taip staiga atšalo, ketvirtadienį atsigulus neišvėriau, iš balkono susinešiau vidun, negalėjau leist puikiausiai vešinčioms gėlėms sušalt..tai dabar...vakar dėliojau vazonus ir perdėliojau, komponavau su jau besiilsiančiais kalėdukais,slapsčiau už užuolaidų neatitraukiamų, galvojau, kur sudėt, kad atėjus uošvienė moralizuot nepradėtų už tas gėles
....

QUOTE(gintare0704 @ 2010 11 28, 18:37)
jas galima ir rusy laikiti?
Žinoma - pavasarį auginukais pasidaugini ir turi jaunų augaliukų

QUOTE(jediara @ 2010 11 28, 20:16)
O taip dabar isnesi i rusi ir viskas? O tai jai sviesos gy reikia lapai visi nukris. Mano tai labai jauna as tik rugpjucio menesi lapeli nuo kaimines pasiemiau tai dar mazutis gal negalima jo nesti i rusi

QUOTE(gintare0704 @ 2010 11 28, 23:20)
O taip dabar isnesi i rusi ir viskas? O tai jai sviesos gy reikia lapai visi nukris. Mano tai labai jauna as tik rugpjucio menesi lapeli nuo kaimines pasiemiau tai dar mazutis gal negalima jo nesti i rusi 

Jei Tavo dar tokia mažutė, tai gal kambaryje vietos rasi, juk mūsų mamos ir močiutės visada ant palangių augindavo, tik mes čia dabar rūsyje "slepiame"

QUOTE(gintare0704 @ 2010 12 22, 18:40)
Nuva isnesiau i rusi atejau po poros savaiciu paziureti o gi ziuriu visa nuvytusi net kotas nebe zalia koks buvo o pajuodaves ir kazkoks perluzes mano geles kotas pagringinis dar nebuvo sumedejas.
Gal jau gėlė buvo gavusi šalnų?
Sveikutes, pirmiausia sveikinu visas su Naujaisiais metais ir linkiu Jums daug daug gražių žiedų.

Tai ar ruosiatės jau sėti gėlytes? aš tai nekantrauju jau...

Tai ar ruosiatės jau sėti gėlytes? aš tai nekantrauju jau...

nea...Turiu pernykštes išsaugojus, veša, žydi ant palangės...Kai kiek įsipavasarės, tada dauginsu auginiais, persodinsiu tas visas 'senes" ir lauksim, kol nešim laukan...Nors šiemet jau labai norisi kiek įdomesnių spalvų ir sprendimų su pelargonijų komponavimu, tai gal užsipirksiu ir kelis gatavų daigelių..