Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

oho baisus tas skydamaris. Manau be aktaros neapseisiu. Arbandet kada tokius nedidukus daigus maudyti aktaroje? Gerai kad geliu namie beveik nera (kambariniu) tai ir tas keias reik nupurksti nes raso, kad uzkrecia kitas brrrrrrrrrrr, kokie slykstynes. na gaideliu laukia ir persodinimas ir aktara kartu jauciu bus jiems alialiuja. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(veveryčka @ 2011 03 03, 02:34)
oho baisus tas skydamaris. Manau be aktaros neapseisiu. Arbandet kada tokius nedidukus daigus maudyti aktaroje? Gerai kad geliu namie beveik nera  (kambariniu) tai ir tas keias reik nupurksti nes raso, kad uzkrecia kitas brrrrrrrrrrr, kokie slykstynes. na gaideliu laukia ir persodinimas ir aktara kartu jauciu bus jiems alialiuja. verysad.gif

Nesijaudink, juk pas Tave ne skydamariai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, 4u.gif
norėčiau prisijungti prie Jūsų ax.gif
Pasisėjau ir aš pelargonijų iš sėklų, jos jau išdygusios, su "tikrais" lapeliais. O pasiskaičius forume ir pasisėmusi žinių jau tokie sparnai užaugo, kad dabar tuojau pat lėksiu į parduotuvę žemių ir išpikiuosiu jas. Jau koks įkvėpimas apėmė mane, kad savy nebetelpu (va ką Jūs su manimi padarėte ).
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 03 03, 11:49)
Sveikos, merginos, 4u.gif
norėčiau prisijungti prie Jūsų  ax.gif
Pasisėjau ir aš pelargonijų iš sėklų, jos jau išdygusios, su "tikrais" lapeliais. O pasiskaičius  forume ir pasisėmusi žinių jau tokie sparnai užaugo, kad dabar tuojau pat lėksiu į parduotuvę žemių ir išpikiuosiu jas. Jau koks įkvėpimas apėmė mane, kad savy nebetelpu (va ką Jūs su manimi padarėte  ).

Labai šaunu, kad dar vienai merginai patinka pelargonijos thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, jaučiuosi priimta į Jūsų sektą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(serbentėlė @ 2011 03 03, 12:17)
Ačiū, jaučiuosi priimta į Jūsų sektą  4u.gif

friends.gif
Atsakyti
Labutis wink.gif pelargonijų mylėtojos,
sakykit, patyrusios, senos vilkės wink.gif kaži kodėl nunyko manosios svyrančios? Vasarą preitą augo žydėjo dailiai, poto žiemot sunešiau į kambarį, ant rytinės palangės sustačiau. Kompaktinės vaje kaip subujojo, o svyrančios nunyko, nudžiuvo. Kažin kas ne taip buvo joms :/ Išmečiau lauk šiandien.
Galvoju tas savo subujojusias kompaktines apskabyt viršūnes ir sukišt į žemę, ar tinkamas laikas tai daryti? wink.gif Ačiū už informaciją!
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 03, 14:24)
Labutis wink.gif pelargonijų mylėtojos,
sakykit, patyrusios, senos vilkės wink.gif kaži kodėl nunyko manosios svyrančios? Vasarą preitą augo žydėjo dailiai, poto žiemot sunešiau į kambarį, ant rytinės palangės sustačiau. Kompaktinės vaje kaip subujojo, o svyrančios nunyko, nudžiuvo. Kažin kas ne taip buvo joms :/ Išmečiau lauk šiandien.
Galvoju tas savo subujojusias kompaktines apskabyt viršūnes ir sukišt į žemę, ar tinkamas laikas tai daryti? wink.gif Ačiū už informaciją!

na va su svyranciom pa smane lygiai tas pats. nunyko , bet as dar nemetu galvoju o gal is saknu ka nors isleis rolleyes.gif irgi nesuprantu kas joms nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2011 03 03, 12:48)
na va su svyranciom pa smane lygiai tas pats. nunyko , bet as dar nemetu galvoju o gal is saknu ka nors isleis  rolleyes.gif    irgi nesuprantu kas joms nepatiko.

Aš irgi tokią mintį turėjau biggrin.gif bet šiandien paėmiau ir ištraukiau, ten viskas ruda ir tokie stagariukai tiesiog. nu nemanau, kad prigis, mesiu aš juos lauk ir aišku pirksiu naujų daigiukų iš parduotuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 03 03, 15:01)
Aš irgi tokią mintį turėjau biggrin.gif bet šiandien paėmiau ir ištraukiau, ten viskas ruda ir tokie stagariukai tiesiog. nu nemanau, kad prigis, mesiu aš juos lauk ir aišku pirksiu naujų daigiukų iš parduotuvės smile.gif

viena vazona turiu taip su stagarais , perlenkiau ir tokei kaip tusti kotai , bet taip ir liko ta svazonas sklepe po laikrasciais, ogi vakar galvoju reik paziuret kas ten darosi pasiziuriu o is zemes islindus nauja sakele rolleyes.gif taiva uztai ir nemetu.
bet va is rudens prikaisiojau sakeliu i vazonelius tai is 15 vazoneliu tik dviejuose yra gyvybe. vistik nemoku as su jom draugauti.
Atsakyti
O tai tau. Vadinas nereik skubėt mest, gal yra gyvybė? Aš pasiknisiu žemėsi, o gal ir pas mane dar nėra mirus visai biggrin.gif
Man tai pelargonijos labai patinka. Nerealios gėlės! Nereikalauja ypatingos priežiūros, bet kaip džiugina žiedukais wink.gif Preitą vasarą prasidėjo mūsų artimesnė pažintis, tai kuo toliau, tuo labiau jas mėgstu. Turiu kelias, nes vietos neturiu, tik vieną nedidelį balkoną, bet bandysiu šiemet jį pasipuošt vėl. MB mama irgi augina, pas ją bujoja tiesiog, pilna nuostabių pelargonijų. Jas tikrai nėra sunku auginti. Ir smagu, kad čia galima visada rasti puikios informacijos. isabelaa, nepasiduokit biggrin.gif
Įmetu foto MB mamos vazono ir žiedų, nelabai ryškiai matos, bet aš įsiamžinau jas wink.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 02, 22:33)
O aš šiandien du savo ūgliukus išmečiau. Stovėjo, stovėjo susisukę, kol supuvo. Netyčia buvo apskabyta senoji svyranti pelergonija, pasodinau, galvojau, kad įsišaknys, bet matyt per anksti, šviesos gal per maža. Nepavyko. schmoll.gif na, sodinsiu kitus, tikiuosi dabar pavyks, o gal svyranti sunkiau šaknijasi, nelabai turiu patirties. g.gif

laba diena.

Mano ne svyranti, bet bandymas prisiaugint ūgliukų buvo per ankstyvas. Viską teko išmesti, nes pradėjo pūti koteliai. Buvau pamerkus į vandenį.
O va pernykščios visai gerai peržiemojo laiptinėje ir dabar jau koks mėnuo ant pietinės palangės, tai jau ir žiedelių radau sukrautų. bigsmile.gif Persodinau į atskirus vazonus iš lovelio, bet čia perskaičiau, kad daugiau žydi suspaustom šaknim. Nu matysiu, nėr per daug didelis vazonas, gal žydės ir manosios nemažai. g.gif
Kažkada turėjau svyrančia labai seną ir didelį krūmą jau. Nu kaip seną, gal kokių 6 metų tikrai. Buvo įsodinta į palmės vazoną, tai žiedų buvo nerealiai daug, pati jinai buvo neapkabinama, kol audra nutėškė vazoną nuo suoliuko ant žemės, nukentėjo labai gėlė. Žiemodavo laiptinėje, po audros apdraskymo tą žiemą kažkokie biesai užpuolė, nebepavyko atgaivint. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 03 kovo 2011 - 16:08