Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

Apgenejau savo senikes,15 augliuku izeminau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 03 29, 18:32)
Apgenejau savo senikes,15 augliuku izeminau unsure.gif

O tai is karto kisat i zeme, ne vandenyje isaknydinat? n
Atsakyti
Reik ir man jau svyrancias skabyti, bet vis dar neturiu zemiu ir vazoneliu blush2.gif nu gal greitu lauku pasieksiu miesta, o tada jau darbuosiuos biggrin.gif
Atsakyti
As tai turiu tokia palergonija, visa ziema stovejo ant vakarines palanges, sviesos gaudavo labai mazai. Tai dabar nezinau, ar reiktu ja apskabyti, ir ugliukus isaknydint, o gal vis del to palikti tokia kokia yra ir laukti ziedu g.gif Gal ases galetu kazka daugiau patarti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 29 kovo 2011 - 21:03
Pabusiu ase ax.gif Gelyte grazi,o pora ugliuku nuskink ir pasisodink,paciai bus idomu pasidauginti. Krumelis ne nejus netekties. Tiesiai i zeme,su vandeniu neverta terliotis. Tik dabarpabandykit pora ugliuku.nes delcia,maza .....Po geros savaites dar pora biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 29 kovo 2011 - 21:43
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 29, 19:03)
O tai is karto kisat i zeme, ne vandenyje isaknydinat? n

As irgi tiesiai i zeme kisu, kuo puikiausiai jos laikosi. Va kaip jaunikles uzvesejo smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Reikės taip ir padaryt,ir dar prie progos reikės dasigauti prie anytos pelergonijų,nors bus išstypusios bet daug turi smile.gif
Atsakyti
Na, galiu apibendrinti savo pelargonijų dauginimo patirtį: iš sukaišiotų į žemę šakelių koks 20 procentų taip ir neįsišaknyjo, bet užteks, kiek yra.
Iš trijų pamerktų į vandenį- dvi jau su šaknelėmis, viena dar kažko laukia smile.gif

Dabar noriu paklausti-o kaip formuojate svyrančias pelargonijas?

Pernykštes svyrančias, kurių foto buvau čia įdėjusi, tai apgenėjau gerokai po žiemos poilsio, dabar jos jau pilnos pumpurų- galvoju, gal reiktų tuos pumpurus nugnybti, pasiliekant po vieną- kad žinočiau spalvas g.gif O ir tos naujos, kompaktinės, kurias šiemet išaknydinau- irgi leidžia pumpurus unsure.gif

Ir kaip formuoti naują, šiemet pirktą svyrančios pelargonijos daigelį- ar reikia, o jei reikia- tai kada ir kiek- nukirpti? ax.gif

Galvoju, kad kitąmet auginsiu iš sėklų vėl- man patiko ax.gif
Atsakyti
vakar zalioje stotele pirau daug durpiu seklu mano sodybai tai 2 pelargoniju daugelius nemokamai gavau , o taip jie po 3 lt. kainuoja tai pasiemiau 2 svyrancias 1 ruzava ryske kita balta su raudonais smulkiais rozeliais, tai jau ziedai sukrauti nors tokios dar mazos blink.gif kai jas dave jau su ziedais buvo gal nugnyb reikia ? rolleyes.gif
Atsakyti
As saviskem tai dar isgnaibau tuos pumpurus tegu dar stipriau isikabina ir paauga be ziedu ax.gif
Atsakyti
reiškia gnybsime... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 31 kovo 2011 - 10:32
Nepavydekit,cia praeita vasaros foto ax.gif user posted image
Papildyta:
Turiu triju spalvu gelyciu. Sitos tamsios,ruzavos,ir dauguma raudonos. Reikia per 4 60 cm lovelius sudelioti spalvas. doh.gif
Atsakyti