Įkraunama...
Įkraunama...

Pelergonijos

user posted image

pernykste pelargonija prazydo tongue.gif
Atsakyti
O aš pelargonijoms dar neleidžiu žydėti, vis nuskabau žiedelius.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2011 03 28, 21:50)
O aš pelargonijoms dar neleidžiu žydėti, vis nuskabau žiedelius.

ir as nuskabau, bet viena kita pasilieku sirdies dziaugsmui blush2.gif wub.gif
Atsakyti
grazi, man patinka tokios kur neisleidzia ilgu ziedastiebiu.
Atsakyti
Treciadieni-ketvirtadieni (kovo 30-31 d.) Ermitaze visoms neakcijinems prekems taikoma 25 % nuolaida. biggrin.gif Geliu daigams tikriausiai taip pat. 4u.gif Ermitazo nuolaida
Atsakyti
Sveiki,
norejau pasiklausti per kiek laiko turetu sudygti pelargonijos? Pasetos jau senokai, bet niekaip nedygsta. Sakau, gal jau jos ir nebesudygs g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2011 03 29, 10:44)
Sveiki,
norejau pasiklausti per kiek laiko turetu sudygti pelargonijos? Pasetos jau senokai, bet niekaip nedygsta. Sakau, gal jau jos ir nebesudygs g.gif

šiemet man sudygo per 3-4 dienas , pernai per 1- 2 savaites tikrai, bet ne visos. o šiemet beveik 100 proc.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kažkaip per ilgai delsiau, o dabar nusprendžiau,kad man reikia pelargonijų daigelių. Pirkti gana brangu jei daugiau reikia, mąstau apie sėklas. Ar ne per vėlu būtų susėti šią savaitę?
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 29, 14:06)
Sveikos 4u.gif
Kažkaip per ilgai delsiau, o dabar nusprendžiau,kad man reikia pelargonijų daigelių. Pirkti gana brangu jei daugiau reikia, mąstau apie sėklas. Ar ne per vėlu būtų susėti šią savaitę?

nenoriu nuliūdinti, bet manau kad jau vėloka žiedelių gali sulaukti tik liepą, bet pabandyti gali pasisėti keletą o keletą nusipirkt daigelių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Neili @ 2011 03 29, 13:20)
nenoriu nuliūdinti, bet manau kad jau vėloka žiedelių gali sulaukti tik liepą, bet pabandyti gali pasisėti keletą o keletą nusipirkt daigelių  tongue.gif

taip ir galvojau,kad susivėlinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 29, 16:27)

nieko, gali paseti, turesi ziedeliu vasaros pabaigoje, ir kitais metais
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 29, 16:27)

maža bėda, žiemą namie palaikysi, o jau sekantį pavasarį anksti džiaugsies žiedeliais wub.gif
Atsakyti